Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzien dobry...

wczoraj mnie nie bylo bo bylismy w krakowie ale maly tak marudzil ze nie wiem co.. caly czas na rekach a i tak plakal i tak do 17... chcialam wczesniej jechac ale d robil im przy kompie... masakra...

przyjechalismy do domu i psokoj i tam w ogole nie chcial jesc... zjadl po 30 ml co 4h i wiecej nic...

ogolnie to bardzo mi przykro z tego co sie stalo, jechalismy wczoraj i w drodze usluszelismy co sie stalo... nie lubilam za bardzo prezydenta ale to jednak czlowiek 😞

maly nie spi od 5, standardowo...

dzis robie urodziny d.... 14 osob... jak ja pomoeszcze tu wszystkich ludzi? ale kazdy zapowiedzial sie ze przyjedzie i co mialam zrobic? 🙂

jak sie uda to zajrze pozniej, bo troche roboty mam...

zycze milego dizonka

• Mamusia
Cześć kobitki 🙂

My też już nie śpimy Antoś budzik wstał o 6.30 i no i już nie śpimy 😁 Ale za chwilę będzie drzemka więc to szybko wykorzystam 🙃

Kajtucha ty to masz ze swoim trzy światy. Mój to tylko raz chciał załatwić swoje potrzeby w szafie ale był tak nawalony że szok 🤪 No ale na głupotę nie ma lekarstwa 😠

WITAM NIEDZIELNIE 🙂

U NAS NOCKA OK 🙂

GOSIU DLA ANTKA DUŻO ZDRÓWKA Z OKAZJI UKOŃCZENIA 4 MIESIĄCA ŻYCIA 😘 😘 😘 😘 😘

KAJTUCHA NORMALNIE NIE MOGĘ 😁 😁 😁 AŻ SIĘ PORYCZŁAM ZE ŚMIECHU 😁 😁 😁 😁 😁

U MNIE POGODA ZA OKNEM DO BANI BO DESZCZ PADA WIĘC I DZISIAJ Z SPACERKU NICI 😞 😞 😞 😞

MIŁEJ NIEDZIELKI MAMUSIE 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
My z Madzią wstałyśmy o 4.30. Zjadłyśmy i po 5.00 położyłyśmy się jeszcze na godzinkę. Mam nadzieje iż jutro będę mogła już wyjśc z Madzią na spacer.Zresztą skoczę do przychodni skontrolować jej przeziębienie.

Ja się jeszcze nie ważyłam od czasu porodu i szczerze mówiąc wolę chyba nie wiedzieć ile waże...bo popadnę w jakąś depresje jak się dowiem 😜

• Mamusia
Hej dziewczynki.

U nas nocka ok tylko po 7 mała jakąś marude załapała ale ją w końcu ujarzmiłam i spałyśmy jeszcze troche 🙂

Kajtucha no pojechałaś,ale masz jazdy z mężem hahahaha prawie się posikałam 🤪 😁 ze śmiechu.No to musisz kochana pilnować tego swojego łazika 🙂

• Mamusia
Persy mnie tez sie wydaje że Madzi waga jest w porządu. Teraz na pewno waży więcej.

A zupki sama gotujesz czy gotowe dajesz? Bo ja to te gotowe delikatnie musiałam dosolić bo Antoś mi nimi pluł. A tez mu sama gotuje i te mu lepiej podchodzą 😜

A taki wczoraj minki robił w wannie
SDC14773.jpg

• Mamusia
hej kobity 🙂

U mnie nocka średnia, miałam złe sny i ciągle się budziłam 🤔 Śnił mi się między innymi żłobek i Piotrek, który płacze w łóżeczku i nikt do niego nie przychodzi 😞 W końcu poszłam po męża żeby przyszedł spać do mnie bo sama nie mogę.

Gosiu Antoś jest niezłym przystojniaczkiem 🙂 No i minkę super strzelił 😉

Kajtucha niezłe masz przeboje z mężem 😁

Persy może Madzia będzie po prostu drobna, przecież każdy jest inny 😉

Mój robal znowu nie zrobił kupki, a dziś wszystko pozamykane przez żałobę. Jutro kupię mu chyba ten czopek glicerynowy 🥴

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂

Wiki spala bez przerwy od ok 21 do 9 rano ;D moja kochana :P

a teraz mmarudzi .... i tak od kilku dni ... no ale co zrobic? ;/
a Krzysiek jednak dzisiaj nie przyjedzie .... on dzwoni przed 9 ze dopiero skonczyl prace, bo mieli wezwanie do wypadku drogowego i ze sie przespi itd a ja mu powiedzialam,ze w tygodniu niech przyjedzie. gdyby konczyl o tej 6 to luzik ale tak to niech sie lepiej wyspi 🙂

a ja powrzucam wam zdjecia butow jakie mam i paznokci 🙂

• Mamusia
Hej laski 🙂
no przeboje to mam niezłe. dziś to samo... wstał w nocy i zaczął macać ścianę. Pytam go co on robi a on "jak to co? szukam wózka". Wyszedł z pokoju i wali do drzwi wyjściowych, złapałam go w ostatniej chwili zanim wyszedł i pytam co on robi do cholery a on że przeciez idzie po wózek... chwyciłam go za rękę i powiedziałam, że kibel jest TAM to poszedł sie wysikać i lał przy otwartych na oścież drzwiach a wc mamy tuż przy pokoju rodziców... na wprost w sumie... głupek...

no to na tyle, mały śpi ja padnięta bo nie dość że lunatyka pilnowałam to jeszcze chrapało to chłopisko jak cholerka! no i jestem półprzytomna.
zrobiłam se francuski i wlasnie cały starłam na klawiaturze kurwa jego mac.......