Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wiolka - nie moge z Ciebie 🙂 Jesteś najlepsza! Hahahaha
AgaK - Twoje teksty tez mnie dziś rozbawiły - ten o cyckach nadal mi po glowie chodzi 🙂 Wsadziłaś Bartusia na pokaz do tej spacerówki, czy zamierzasz juz na dobre zamienić gondole na spacerówke?

Ja karmię piersią i nadal nic. Lekarz mi mówił, ze tabletki antykoncepcyjne dla kobiet karmiących sa jednoskladnikowe i bierze się je bez przerwy 7dniowej czyli okresu nie dostaniesz...

JESZCZE JESTEM WIĘC ODPISZĘ 🙂

AKOMPF JESZCZE POCZEKAM NA SPACERÓWKĘ AŻ BARTEK PORZĄDNIE SIĄDZIE A SPACERÓWKĘ TRZYMAM U TEŚCIÓW BO TU MIEJSCA NIE MAM A TAM MI JEST BARDZO PRZYDATNA, BO NIE MUSZĘ CIĄGLE GO NOSIĆ NA RĘKACH 😉

EDYTKO JA KARMIĘ PIERSIĄ, BIORĘ TABLETKI I OKRES MI WYSTĄPIŁ 2 RAZY NIESTETY 😉

• Mamusia
to znowu ja... maly nie spi od 4... nie wiem co dzis sie stalo.... spalam 3h i chyba juz nie pojde bo maly gada jak najety i bede szykowac sie najwyzej do wyjazdu.. mam nadzieje ze pogoda dopisze...

moj synus konczy dzis 4 miesiace 🙂 ale ten czas leci 🙂

pewnie jeszcze zanim wyjedziemy to sie odezwe.. hihi

• Mamusia
AguśK maly super wyglada w spacerowce, le ja jeszcze nie przekladam... nie chce by maly juz siedzial pomimo iz sie rwie do tego... moga mu sie zeberka wypychac.. mnie l;ekarka kazala z siedzeniem poczekac do 5 miesiaca bop tak jest bezpiecznie... ale maly super 🙂

nadrabiam troche forum ale maly cos marudzi.... rozdalam troche ale musze uciekac do dziecka... papa

• Mamusia
Cześć dziewczynki 🙂

Widze że jeszcze wszystkie smacznie śpią u nas nocka ok,tylko nad ranem najpierw śmieciara o 6 a potem przed 7 sąsiadom zachciało się głośno grać 😠 a teraz jest cisza no ale co z tego jak my już nie śpimy 🤢 Teraz mała siedzi ze mną i próbuje pisać posta 🤪
Pogoda nieciekawa to pewnie nici ze spaceru 😞

Miłej soboty Wam życze 😘

WITAJCIE

U NAS STANDARDOWO W NOCY CYC 2 RAZY I SPANIE DO 7.40

LENKA TERAZ SIEDZI W WÓZECZKU I GRYZIE GRZECHOTKE

JA TEZ KARMIE PIERSIĄ I OKRESU NIE MAM, NIE STOSUJE TEZ ZADNEJ ANTYKONCEPCJI HORMONALNEJ.

MITTKO NAJGORZEJ JAK ŚMIECIARA BUDZI 😁 😁

WIOLU NIE DENERWUJ SIE. MĄZ CI WYBACZY 🙂

EWO MY SPIMY OSOBNO JUZ OD 8 MIESIĄCA CIĄZY DO DZIŚ. W CIĄZY DLATEGO ZE BYŁO MI JUŻ NIE WYGODNIE A TERAZ BO SPIE Z LENKĄ I MAMY ZA MAŁE ŁÓZKO DLA 3 OSÓB 😞
A JAK SIE POKŁÓCIMY TO MAMY Z GŁOWY CZY SPAĆ RAZEM CZY OSOBNO 😁

AGUSK TWÓJ BARTUS WYGLOĄDA JAK 7 MIESIĘCZNE DZIECKO 🙂

A WCZORAJ UDAŁO MI SIE WYLICYTOWAC FAJNY PŁASZCZYK , MAM JUZ TAKI CZARNY 🙂
http://www.allegro.pl/item981852392_bey_super_plaszczyk_popiel_m_40_42.html
TERAZ SZUKAM SZARYCH BUTÓW

IDE NA SNIADANKO
MIŁEGO DNIA KOCHANE, SPRÓBUJE ROZDAĆ TROCHE OKLASKÓW

WITAM WEEKENDOWO 🙂

U NAS NOCKA OK. POBUDKA 2 RAZY O 1 I O 6 🙂 TERAZ ŚPI MÓJ BĄBEL RAZEM Z TATUSIEM 🙂

TAK TO JUŻ 4 MIESIĄCE KOŃCZY MÓJ KRASNALEK 🤪 DZIĘKI MITTKO ZA ŻYCZONKA 😘 😘

DLA ŁUKASZKA I SANDRUSI RÓWNIEŻ DUŻO ZDRÓWKA NO I DLA NATALKI MARTYER RÓWNIEŻ BO DZIŚ 5 MIESIĘCY KOŃCZY 🤪 🤪 🤪 😘 😘 😘 😘 😘

AGNIESZKOW PŁASZCZYK ŚLICZNIUTKI 🙂

A TO TAK SPECJALNIE BO MY WSZYSTKIE W ZWIĄZKACH WIĘC NIE BARDZO JAKIEŚ CICHO BO KTÓRAŚ BY SIĘ SKUSIŁA ZDRADZIŁA MĘŻA TO POTEM MOJA WINA A TY JAKO JEDYNA TERAZ NIE MASZ MĘŻA PRZY BOKU WIĘC TO DLA TWOJEGO DOBRA 😜 😜 😁 😁 😁 😁

Witam Kobietki 🙂

Nocka standardowa 3 pobudki a tak na prawdę to wygarnęliśmy się z wyrka 10 minut temu 🤪 Tak więc od godzinny 22 do 9 w jednej pieluszce Dada i szok po prostu! Te pieluszki są ZAJEBISTE!!!! nic a nic nie przesiąkły !!!! 🤪 🤪 🤪 🤪
Jak nadrobię to się odezwę a na razie życzę miłego dnia 😘