Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

AKOMPF WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE 🙂 NIKT NIE POWIEDZIAŁ ŻE MACIERZYŃSTWO JEST PROSTE 🙂 ALE MY KOBIETY JESTEŚMY DO TEGO STWORZONE 🙂 GŁOWA DO GÓRY 🙂 JAK BYM MOGŁA DAŁABYM CI 46 OKLASKA ALE LIMITY NIESTETY 😉 ZA TO ŁAP CAŁUSKA 😘 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

WITAM

U NAS NOC OK. 2 RAZY CYC I SPANIE DO 7.30 NIESTETY TYLKO.
TERAZ SIE BAWI W WÓZKU JĄ POSADZIŁAM NA PÓŁ LEŻĄCO.

AKOMPF DUŻO ZDRÓWKA DLA BASI I WYTRWAŁOŚCI DLA CIEBIE 🙂
KAJTUCHA DLA TWOJEGO SZYMKA TEZ DUŻO ZDRÓWKA.
NO I OCZYWIŚCIE DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW.

AGAK USMIAŁAM SIE Z TWOJEGO MĘZA. OD MAŁEGO JUŻ CHCE SWATAĆ DZIECI??? HAH

ASIULA ZAPROSZENIE NA NK WYSŁANE.

MITTKO MNIE TEZ SIE SZYBKO NOS OPALA 😁 😁

AGA84 JAK JA NIE LUBIE TAKICH NIEZAPOWIEDZIANYCH WIZYT I JESZCZE AKURAT W PORZE KĄPANIA , LUDZIE NIE MAJĄ TAKTU

DZIĘKUJE ZA MIŁE SŁOWA POD ADRESEM LENKI.

IDE JEŚĆ ŚNIADANKO.

MIŁEGO DNIA MAMUSIE

nadrobiłam:

Lenka i Szymon są fajniusi, a bransoletka piękna a uśmiechb Szymka rozwalający 😁

Akompf i Kajtusia życze zdrówka dla dzieci, a Ewa super, że w moczu Piotra czysto 🙂

A my dzisiaj mamy kolejny mały sukces Lenki, obróciła sie z brzuszka na plecki, a mama taka dumna jakby Nobla zdobyła 😁 😁 😁

Troszkę nadrabiam bo Mały usną przy cycu ufff 🙃

Kajtucha śliczne zdjęcia ze chrztu 🙂 🙂 🙂

A i mam pytanie 😉 Używałam do tej pory pieluszki Huggies ale cholery przemakają strasznie! Jak karmię Kamilka na boczku to wszystko jest mokre nawet czasem prześcieradło na moim łóżku! I tak się zastanawiam czy mu nie kupić DADA teraz... Używa któraś z was tych pieluch? Co sądzicie o nich?

Zapomniałam że mam w posiadaniu herbatkę uspakajającą HIPP jak się obudzi to mu zapodam na wszelki wypadek 😁 😉

Asiu ja kupuje DADA i sa ok. Czasem dziecku zawsze zdarzy sie boczkiem wysiusiac ale to tylko chyba u chłopców 😉 Kiedys kupilismy inne i fiasko. Wrócilismy do DADA.
A swoją droga to wiedziałam ze kogos brakuje mi na NK 😉

Nadrobiłam forum 🤪

Fredeczko zajebista jest ta sukienka ja bym w niej poszła! To jest mini więc nikt cię z panną młodą nie pomyli bo wątpię żeby panna młoda w takiej krótkiej sukni była 🙂
A ja byłam na weselu w małej czarnej bez ramiączek żeby było widać mój tatuaż 😜 Nawet kilka dziewczyn miało czarne suknie 😉

• Mamusia
Witajcie dziewczynki 🙂

U nas nocka koszmarna,mała dała popis przez 1,5 godziny zachciało jej się pogadać najpierw z biedroną a potem z mamusia 😁 dlatego teraz rano troszke dłużej pospałyśmy.Czuje jednak że oczka szczypią więc się nie wyspały 😞

Akompf duuużo zdrówka dla Basi szkoda że ten pierwszy dla Was raz z chorobą musi być już tak wcześnie 😞 ale będzie dobrze mamusia zajmie się córeczką i raz dwa wróci do sił 😘

Kajtucha mam nadzieję że u Szymka to nic poważnego a wręcz mam pewność że będzie dobrze 😘

Persy zdrówka również dla Madzi kurcze ale te dzieciaczki muszą się nacierpieć.

Asiula zaproszenie wysłałam 🙂

I coś jeszcze chciałam ale zapomniałam jak zwykle.

U nas dziś piękna pogoda znowu więc mam nadzieję szybko załatwimy lekarza i na spacerek 🙂

BIEDNA MADZIA. DLACZEGO TAKIE MAŁE STWORZONKA MUSZĄ TAK CIERPIEĆ?? DOROSŁY JAK JEST CHORY TO MARUDZI A CO DOPIERO DZIWIĆ SIĘ MALUSZKOM ... JAK MOJA LENKA BYŁA CHORA NA ZAPALENIE OSKRZELI TO STRASZNIE SIE MARTWIŁAM O NIĄ...
TAK ŻE DUŻO ZDRÓWKA RAZ JESZCZE ZYCZĘ WSZYSTKIM NASZYM MALEŃSTWOM.

CO DO DADY TO JA KUPIŁAM Z CIEKAWOŚCI TERAZ PACZKE I NIE MOGE SIE DOCZEKAC AZ SIE SKOŃCZĄ I WRÓCE SPOWROTEM DO PAMPERSA BO JEDNAK JEST DUŻA RÓZNICA. PAMPERSY SĄ MIECIUTKIE I BARDZIEJ CHŁONNE NIŻ DADA ALE DADA W GRUNCIE RZECZY TEZ NIE JEST ZŁA, Z TYM ŻE JA JUZ SIE PRZYZWYCZAIŁAM DO PAMPERSÓW I JEDNAK ICH NIE ZMIENIE.

LENKA ŚPI

A JA IDE SIE UMYĆ I UBRAĆ A JAK SIE OBUDZI TO NA SPACEREK RUSZAMY 🙂

• Mamusia
U NAS TEZ SŁONKO. ALE NIESTETY MY UZIEMIONE JESTESMY W DOMU. MAM NADZIEJE IŻ MADZIA SZYBKO SIĘ WYKURUJE, ZRESZTĄ W PRZYSZŁYM TYGODNIIU MA MIEĆ SZCZEPIENIA.

POBYT W LEGNICY BYŁ BARDZO INTENSYWNY. DUUUZO SIĘ DZIAŁO. MADZIA CODZIENNIE POZNAWAŁA NOWYCH LUDZI.

MIELIŚMY TEŻ PRZYGODĘ ZAKONCZONA SZPITALEM. ZACZĘŁAM ROZSZERZAĆ DIETĘ MADZI I PRZEDOBRZYŁAM CHYBA BO ZACZĘŁA NAM WYMIOTOWAĆ.
A WŁASNIE JAK U WAS WYGLĄDA SPRAWA WPROWADZANIA NOWYCH POKARMÓW - JAKIE ILOSCI I JAK CZESTO DAJECIE?

CO DO PODROZY POCIĄGIEM TO BYŁO ZNOŚNIE W DRODZE DO LEGNICY. NATOMIAST W DRODZE POWROTNEJ ODKRYLIŚMY PRZEDZIAŁ DLA MATEK - WYPAS - PRZEWIJAK ROZKŁADANY, ROLETY Z MISIAMI, REGULOWANA TEMPERATURA I INNE BAJERY. TAK WIEC BYLISMY W TYM PRZEDZIALE SAMI...MAŁA MOGŁA SZALEĆ DO BÓLU. TYM SAMYM PODRÓŻ BYŁA MIODZIO.