Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzien dobry...

fredeczka sukienka ale chyba na wesele nie pasuje isc w tak jasnej, ale zrobisz jak uwazasz 🙂 sukienka bardzo ladna ale nie na wesele 🙂

moj maly sie obudzil o 2 i do 4 nie spal i juz nie spi.... wczoraj taki spokojny a dzis gada jak najety do misia... hihi.. on spiewa i policzki mu swieca i cieszy sie jakby w totka wygral...

ide sniadanie robic, kapac sie, malego nakarmic itd... jade do rodzicow bo posprzatam im i musze zakupy wieksze zrobic bo w niedziele d ma urodziny i bede goscie... na swieta nie kupowalam duzo bo chrzciny a w 2 dzien bylismy u tesciow i u rodzicow...

rozpisalam sie...

zycze Wam milego dzionka....

buziaki...

Aguś zalegly oklask 🙂 lap 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

U nas nocka spoko 🙂
Dziś wybieramy się do lekarza na kontrole dowiemy się czy będzie potrzebna rehabilitacja.

Agnieszko84 to widze dzień zagospodarowany masz 🙂
A u nas wreszcie słoneczko się pojawiło,więc pewnie po lekarzu pójdziemy na spacerek 🙂

Miłego dnia mamusie 🙂

WITAM

FREDECZKO JA BYM SIE NIE OBRAZIŁA JAK BY KTOS W TAKIEJ SUKIENCE NA MÓJ SLUB PRZYSZEDŁ. GORZEJ MNIE WKURZA KOLOR CZARNY, KOLEZANKA SOBIE TAKA SUKIENKE UBRAŁA NA MOJE WESELE...JAK NA STYPE ...

U NAS NOC W NORMIE. CZYLI CYC O 2 I O 5 I SPANIE DO 7.30

POGODA ŁADNA WIĘC NA SPACER NA PEWNO PÓJDZIEMY.

MIŁEGO DNIA

DZIEŃ DOBEREK GRUDNIÓWECZKI 🙂

POMIMO ŻE NOCKA MOGŁABY BYĆ LEPSZA TO I TAK WSTAŁAM DZIŚ Z DOBRYM HUMORKIEM BO TAKIE PIĘKNE SŁONECZKO ZA OKNEM 🙂 MY JUŻ NIE ŚPIMY OD 6.30 BO MAŁEGO DO ZERÓWKI ZAPROWADZIŁAM 🙂

MÓJ SMOCZEK ŚPI A JAK SIĘ OBUDZI DOSTANIE CYCUCHA I PÓJDZIEMY NA DWÓR 🙂 MUSZĘ PRANIE WYWIESIĆ 😜

I Z MĘŻEM WIEMY NA CZYM STOIMY 🙂 OTÓŻ CHOĆ JESZCZE NIE BYŁO DOCZYTANEGO TESTAMENTU TO JUŻ WIEMY ŻE MIESZKANIE PO BABCI DOSTANIE MĘŻA KUZYNKA ALE MY I TAK TAM ZAMIESZKAMY DLATEGO ŻE KUZYNKA W TEJ CHWILI MIESZKA W OPOLU I TAM PRACUJE WIĘC KTOŚ MUSI DBAĆ O TO MIESZKANKO WIĘC KUZYNKA NAWET SAMA NAM ZAPROPONOWAŁA ABYŚMY TAM SIĘ WPROWADZILI 🤪 CZEKAMY TYLKO AŻ WSZYSTKIE PAPIERKOWE SPRAWY POZAŁATWIAJĄ I ZARAZ IDZIEMY MIESZKAĆ 🙂 SZCZERZE MÓWIĄC NAWET SIĘ CIESZĘ ŻE TO NIE NAM BABCIA PRZEPISAŁA BO MY NIE MUSIMY LATAĆ DO SĄDU I DO TYCH RESZTY LUDZI ZWIĄZANYCH ZE SPADKIEM 😜 😜 😜

FREDECZKO JAK DLA MNIE SUKIENKA BOMBA ALE DZIEWCZYNY DOBRZE MÓWIĄ ŻE TO KOLOR ZAREZERWOWANY DLA PANNY MŁODEJ CHOCIAŻ Z DRUGIEJ STRONY PANNY MŁODE TEŻ IDĄ DO ŚLUBU W BORDOWYCH CZY BŁĘKITNYCH SUKNIACH WIĘC NAJGORSZYM WYPADKU JAK NIE MASZ INNEJ TO PÓJDŹ I W TEJ ALE STARAJ SIĘ COŚ MIEĆ TAKIEGO NA SOBIE CO ODZNACZAŁOBY SIĘ OD TEJ SUKIENKI 🙂

• Mamusia
hej!

No ja też wstałam z dobrym humorem, ale przed chwilą zadzwonił mąż, że w moczu Piotrka są bakterie i muszę założyć jeszcze jeden woreczek żeby powtórzyć badanie 😞
Mam nadzieję, że te bakterie to pomyłka.

Aga84 ale masz plan dnia, ja siedzę w piżamie i przez najbliższe godziny się to nie zmieni bo nic mi się nie chce 😜

AgaK to fajnie, że będziecie tam mieszkać, zawsze to więcej miejsca niż teraz. No, a jak wybudujecie dom to będziecie się mogli w chowanego bawić 😁

Mittko czemu nie wstajecie do szkoły? Dominika robi sobie wagary? 😉
No i trzymam kciuki żeby nie była Wam potrzebna rehabilitacja!

• Mamusia
dzień dobry 🙂

ale cudowna pogoda! aż chce się życ!!! mały grzecznie zasnął przed chwilką, przespał całą noc od 21.30 aż do 6.30 🤪
wczoraj pod prysznicem zauważyłam , że jak nacisne sutki to jeszcze mleko mam 🤪 a przestałam karmin 2 m-ce temu. Jak myślicie? mogłabym wrócic do karmienia piersią?

Fredeczko widze, że Twoja sukienka na tapecie od wczoraj 😉 moje zdanie jest takie, że możesz ją założyc-z tego co doczytałam to nie jesteś rodziną z panną młodą tylko osobą towarzyszącą-to po pierwsze. Po drugie-nie jest to jakaś zwiewna suknia do ziemi więc na pewno nikt Cie nie "pomyli " z panną młodą. Po trzecie tak jak dziewczyny napisały załóż kolorowe dodatki-niekoniecznie czarne.

AgaK pisałaś wczoraj coś o pogrzebie... co sie stało jeśli moge zapytac? Nie było mnie pare dni i nie jestem w stanie nadrobic tylu stron...

A ja dziś okres dostałam 🙃 no ale dobrze, że jest 😜

O JEJ EWUNI JA TEZ MAM TAKA NADZIEJĘ ŻE TO POMYŁKA 😞

WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE 😘 😘 😘 TRZYMAM KCIUKI ABY W PONOWNYM BADANIU NIE POTWIERDZIŁY SIĘ TE BAKTERIE 😉

LECĘ DO MOJEJ KRUSZYNKI BO JUŻ NIE ŚPI I MNIE WZYWA 😜 😁