Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mocz czysty, nie ma żadnych bakterii!!!! Ufff.... co ja się strachu najadłam przez te 2 godziny!!!
po prostu ten pierwszy leżał całą noc i dlatego coś tam się rozwinęło!

No to teraz jak już normalnie funkcjonuję to może coś tu posprzątam 😉

ja już wróciłam, wszystko załatwione, teraz obiadek a później spacerek, bo m na 14 do pracy, no chyba,że mama wpadnie to nici ze spacerku 😜

tak mam play-a bezprzewodowego i ja jestem zadowolona, na moje potrzeby wystarcza i jak na razie nie kupiłabym innego neta 😉

• Mamusia
wreszcie dzisiaj jest ładna pogoda aż miło. Antoś śpi na dworze a ja idę poszukać jaki,s rękawiczek i idziemy trochę ogarnąć ogródek.

Fredeczko mój tez jest w miarę spokojny nie mogę narzekać. Są gorsze dzieciaki. I masz racje grunt że są zdrowe to najważniejsze. A resztę trzeba w nich wypracować 😉

• Mamusia
wreszcie dzisiaj jest ładna pogoda aż miło. Antoś śpi na dworze a ja idę poszukać jaki,s rękawiczek i idziemy trochę ogarnąć ogródek.

Fredeczko mój tez jest w miarę spokojny nie mogę narzekać. Są gorsze dzieciaki. I masz racje grunt że są zdrowe to najważniejsze. A resztę trzeba w nich wypracować 😉

• Mamusia
GosiuG ojj idz porzadkowac ogrodek 😁 szkoda ze u nas przed domem nie ma ogrodku tylko najpierw z ulicy sie wchodzi do domu , pozniej jest podworko, nastepnie warsztat taty i za nim ogrodek dopiero.

Gdyby byl pzed domem to by slicznie tam wygladalo! 🙂 juz bym o to zadbala 🙂

a ja mam neta akrolnet haha ;D od mojego wujka :P i place ......... nic nie place 😉

• Mamusia
Dostałam ostrzeżenie od Pana Administratora i nie mogę wklejać linka.
Ale link znajduję sie w moim podpisie wiec zapraszam.

p.s przypominam że "lepsze" pukty są za głosowanie ze strony konkursowej. Więc kopijemy, wklejamy do paska wyszukiwarki i głosujemy. 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
a ja oklaski chcialam porozdawac ale tylko 3 czy 4 mi sie udalo 😞

bo pozniej poklikalam cos itd a teraz lece do wanny....

paaaaa dziewczyny 🙂

pozniej przyjezdza Sandra z Mariuszem 🙂

Sandra zrobi mi paznokcie 😁 tzn żele mi zrobi bo tamte pozrywałam :P teraz bede miec francuski manicure 😉

Widze ze nie ma co nawet dawac oklasków bo profile poblokowane...to pozniej 😜
A my przyslismy ze spacerku. Sukienke odebrałam- kurcze troszke za duza- ale paseczek i jakos to ukryje.
Mikołaj szarpał grzechotki w wózku na spacerze a pozniej spał 🙂
Próbuje go troszke oszukac z tym jedzeniem i z różnym skutkiem 🤨 🤨 🤨

WITAJCIE

JA JUZ ZDĄZYŁAM BYC U MAMY 🙂 BRAT PO MNIE PRZYJECHAL I ZROBILIŚMY MAMIE NIESPODZIANKE. ALE SIE CIESZYŁA.
LENKA TERAZ SPI NA BALKONIE A JA GOTUJĘ OGÓRKOWĄ.

DZIEKUJE ZA OKLASKI. JA NIESTETY DAC NIE MOGE. LIMIT.... ALE BEDE PRÓBOWAĆ POTEM, MOZE KTÓRĄŚ WYPRZEDZE 😁

EWO CIESZE SIE ZE Z PIOTRUSIEM WSZYSTKO OK. NIE MA NIC GORSZEGO JAK STRACH O ZDROWIE SWOJEGO DZIECKA.

AGA84 FAJNIE ZE BEDZIECIE MIELI SWOJE WŁASNE MIESZKANKO 🙂 ALE Z TEGO CO PAMIETAM TO I TAK SIE NIEDŁUGO PRZEPROWADZICIE BO BUDUJECIE DOMEK , TAK??

ANJU MOZE SPRÓBUJ ZNOWU PRZYSTAWIAC BARTUSIA DO PIERSI SKORO MASZ POKARM?? LAKTACJĘ MOŻNA PRZECIEŻ ,,WYROBIĆ"

GOSIU JAK JA NIE CIERPIE GRZEBAĆ W OGRÓDKU ...

NO I MUSZE KOŃCZYĆ BO SZWAGIERKA JEDZIE DO MNIE NA KAWE :angry 😁ZWONIŁA A MIAŁAM SOBIE POSPRZĄTAĆ

SZWAGIERKA POSZŁA , WYPIŁA SZYBKO TĄ KAWE. POWIEDZIAŁAM JEJ ZEBY SIE NIE GNIEWAŁA ZE SPRZĄTAM ALE JAK LENA SIE OBUDZI TO JUZ NIC NIE ZROBIE. CHYBA SIE DOMYŚLIŁA ZE NIE MAM CZASU I SOBIE POSZŁA 🙂

A LENKA NADAL KIMA NA BALKONIE. ZUPKA JUŻ UGOTOWANA, WŁASNIE WCINAM. NACZYNIA POMYTE I MIESZKANIE ODKURZONE 🙂

UDAŁO MI SIE DAĆ OKLASKA SKÓRECZCE I WIOLI 🙂