Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cześć stare dupy 😁

No Skóreczko ja Ci nie wierze!!! nie ma takiej opcji żebyś miała 29 lat 🤪 🤪 🤪
Mikołaj rzeczywiście rośnie jak na drożdżach biorąc pod uwagę jego masę urodzeniową. Niech ta lekarka nie przesadza z ograniczaniem jedzenia, rośnie duży chłop i tyle 🙂

AgaW Lena ślicznie wyglądała no i super, że była taka grzeczniutka 🙂

No i oczywiście zapomniałam co miałam napisać -jak to stara dupa mam sklerozę 😁

A MY BYLIŚMY NA PO POŁUDNIOWO-WCZESNOWIECZORNYM SPACERKU 🙂

KURCZE JAKOŚ TAK JAK BYM SIŁ NA NIM NABRAŁA 😉

A MÓJ SIĘ NAUCZYŁ MÓWIĆ TAK JAK ŚW. MIKOŁAJ HO HO HO I TAK NA OKRĄGŁO 😁 😁 😁 😁 😁 😁

LEŻY TERAZ W SWOIM ŁÓŻECZKU I BAWI SIĘ GRZECHOTKAMI 🙂 🙂 🙂

Czy to może być od wyżynania się ząbków, bo robi kupki ok. cztery razy dziennie, bardzo wodniste, a raczej prawie sama woda, kolor normalny - żółty, humorek mu dopisuje i czy może się odwodnić jeśli normalnie je i pije?

odebralam tez wyniki badan malego ... nie sa najlepsze - wiekszosc rzeczy po zanizonych ... chyba bede musiala go zmusic pic mleko modyfikowane 😞

PIKASSO JA NIE MAM POJĘCIA OD CZEGO WIKTOR MOŻE MIEĆ TAKIE KUPKI 😞 MOŻLIWE ŻE ZĘBY ALE TEŻ MOŻLIWE ŻE JAK MA WYNIKI NIE DOBRE TO MOŻE COŚ SIĘ W JEGO ORGANIZMIE ZŁEGO DZIEJE 😞 OBY NIE 😞

• Mamusia
dzien dobry...

w koncu w domu...

moj maly dzis tylko spi... bylam u tesciowej i tylko spal.. d po nas przyjechal przyjechalismy do domu i jesc nie chcial i spi, wiec dzis chyba bedzie swieto brudasa... nie pamietam kiedy byl tak osowialy.. usmiewchal sie ale zero gaworzenia a to u niego dziwne... czolko ma chlodne...

• Mamusia
Hej, hej, hej!

Dawno mnie nie było i nadrabiam tylko po łebkach.

Moja Basiulka raz lepiej raz gorzej, teraz aktualnie wygląda elegancko, ale boję się cieszyć bo w każdej chwili może ją znów wysypać.

Wiola moja Basia też dostaje leki przeciwgrzybicze, same maści nie pomogły na dłgo, zaraz to swiństwo wracało, poprawa jest dopiero po włączeniu leczenia doustnego. A jaka maść pomogła Majeczce?

Czytam o mężu emmax i muszę przyznać,że mój ukochany też ma już problem z alkoholem. Bywały tygodnie,że tak jak u emmax pił po 3, 4 piwa dzień w dzień, do tego często wódka i to sam w domu, bez towarzystwa. JAkiś czas temu bardzo się pokłóciliśmy kiedy był pijany, powiedział mi bardzo dużo przykrych słów, wywaliłam go za drzwi. Wrócił po 2 dniach błagając o szansę. Od tej pory nie pije i bardzo się stara ale muszę Wam powiedzieć,że coraz bardziej boję się przyszłości, bo jeśli facet ma 26 lat i ma takie problemy, to co będzie później?

Wybaczcie,że nie odniosę się do wszystkich postów, ale pozdrawiam Was wszystkie z całego serca!

AGNIESZKO84 TYLKO NIE WMAWIAJ SOBIE ŻE Z TWOIM DZIECKIEM JEST COŚ NIE TAK 😉 PO PROSTU MOŻE MA DZIEŃ ŚPIOSZKA A JUTRO MOŻE BYĆ CAŁKIEM ODWROTNIE A O JEDZENIE UPOMNI SIĘ ZOBACZYSZ 🙂 🙂 🙂