Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

aga z nim jeszcze nie jest aż tak źle, on lubi sobie wypić piwo a mnie to strasznie wkurwia, nienawidzę alkoholu i zawsze mi to przeszkadzało, na szczęście nie przepada za wódką 😠 😠 😠 😠 😠ale absolutnie nie mam zamiaru go tłumaczyć, przegiął i tyle, burak 😠 😠 😠 😠

też już zmykam, do najważniejszej osóbki w moim życiu 😜 😜 😜 😜

do jutra kochaniutkie babeczki 😘

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam moje kochane grudnióweczki 🙂 wszystkim dzieciaczkom które były chrzczone w Święta wszystkiego dobrego i dużo Łask od Boga 🙂 a wszystkim Waszym pociechom dużo zdrówka i radości 🙂 Piszę bo mam prośbę do Agi K kochana napisała byś jutro eska do Emilki bo wogóle dalej się do nas nie odzywa a wiesz że ja jestem przewrażliwiona i się o Nią martwię ja niestety nie mam jak do niej zadzwonić bo mężo w delegacji a ja nie mam darmowych minut 🙂 Jeżeli nie był by to problem to bardzo była bym wdzięczna 🙂 a to jak już jestem to wstawiam mój brzuchol z przedwczoraj 😁 miłego wieczoru kochane i jak najmniej trosk i problemów 😁
[URL=http://img136.imageshack.us/i/13tydzieni2dzien.png/][IMG]http://img136.imageshack.us/img136/2593/13tydzieni2dzien.png[/IMG][/URL]

• Mamusia
on jest 8 lat starszy odemnie. Spytalam gdzie ja mialabym nocowac. a on ze u niego chyba ze jesli bym wolala to cos wynajmie. i jak juz to ta druga opcja wchodzi w gre. ale pietra mam troche hmmm ..... raz kozie smierc! 🙂

jeszcze specjalnie wezmie wolne teraz w niedziele zeby z Amelka przyjechac 🙂 a Amelka ma 4 lata. w styczniu skonczyla.

• Mamusia
Witajcie mamusie 🙂

O a co tu od rana nikogo nie było??
U nas nocka ok mała w miare spała i tylko jedno karmionko znowu było 🙂
Gdyby nie to wstawanie do szkoły 😜

AgnieszkoK trzymajcie się tam z mężem buziaki na pocieszenie chociaż wiem że to marne pocieszenie 😘 😘 😘

witam dzien u grudniówek 🙂

my juz od 6 na nogach, lenka teraz usnęla a mama na kompa 😁

gosia brzuchol extra 😜

fredeczka ty to masz zycie z atrakcjami 😁 😁 😁

🙂 Witamy
Mikołaj spał 0d 21 do 7 rano. Wstałam o 5 i czekam z butlą o tu nic, wiec poszlam spac 😜 😜 😜

Dzis idziemy na szczepionke. Lekarka jest taka sobie i mnie pewnie znow zdenerwuje 🤢 Oby jakos mineła ta wizyta bez sprzeczki!!!

Dziewczyny tak mi niedobrze, ciagle mi sie cofa, a w niedziele wymiotowalam, Jakas drazliwy mam zołądek po tej ciąży 😮

Chcialam dAC OKLASK jednej z was, ale kazdej próbowalam no i kazdej nie moge:P
Dziekuje za oklaski tobie Emmax i jeszcze komus kto mi dał w tajemnicy 🤪

• Mamusia
Hej dziewczyny!!

Wiki spala standardowo od 21 do 8 🙂
teraz na dole piszczy w lezaczku 😁

A my dzisiaj tez mamy szczepienie ... i moze wkoncu mnie zaszczepia? chociaz boje sie strasznie ......... 😞

Ajjj dziewczyny normalnie ten policjant pomimoze mi sie jakos z wygladu specjalnie nie podoba to ciagnie mnie do niego,ze hoho :P

• Mamusia
A ja byłam sobie śniadanko zrobić 🙂

Emmax komunie i chrzciny mamy dzień po waszych chrzcinach czyli 9 maja 🙂

A my na szczepienie w przyszły czwartek,ale powinnam iść jutro na kontrole tylko tak mi się nie chce jak sobie pomyśle że za tydzień znowu mamy iść

No to Fredeczka mamy podobne plany na dzis...trzeba sie przygotowac na wizyte i stawic czoła lekarce! Ostatnio opluło ja jakies 4 letnie dziecko. Zrobiła afere na całego. A mój Mikołaj kiedys ja osikał 😜 😜 😜 Ciekawe czy dzis powtórzy 😉