Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Przyszlismy od lekarza. A wiec tak Mikolaj zaszczepiony. Nie bolalo go samo szczepienie, ale krzyczał jak sprawdzała mu gardełko takim drewnianym patykiem. Zrobila to naprawde niedelikatnie. Stwierdziła ze jest silny, fajny, smieszny, łapki jak dorosły sklada jak lezy na brzuszku, jak go posadziła to pieknie głowe trzymał. No ale jest ALE. Mikolaj wazy 7800 ☺️ no i kazała mi ograniczac mu jedzonko. Jednak jego nie mozna oszukac herbatka ani przecierkiem. W kazdym razie mojej kolezanki dziecko o tydzien starsze od Mikolaja wazy tyle samo. Ja tez byłam tłusciochem, na dodatek małym tłusciochem bo Mikolaj jest długi.
To tak wyglada bilans!

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MY JUZ PO SPACERKU. CZEKAMY NA GOSCI BO O 16 MA PRZYJECHAC MOJA KOLEZANKA, W 20 TYG CIAZY 🙂

SKÓRKA FAKTYCZNIE DUZY JEST MIKOŁAJ. MOJA LENA 30 MARCA WAZYŁA 6710 A URODZIŁA SIE 3110.

ALE JESTEM GŁODNA. IDE COS ZJESC.

HEJ MAMUSIE 🙂

JUŻ PO POGRZEBIE I STYPIE 😞

ALE OPOWIADAĆ WAM NIE BĘDĘ BO TO NIC PRZYJEMNEGO 😞

NIE ODNIOSĘ SIĘ DO WSZYSTKICH POSTÓW BO NIE PAMIĘTAM ALE TAK

AGNIESZKOW LENUSIA ŚLICZNE WYGLĄDAŁA I JAKA GRZECZNIUTKA NA CHRZCIE BYŁA 🤪

SKÓRKA MOGĘ SIĘ DOWIEDZIEĆ ILE MASZ LAT BO TY TAK MŁODO WYGLĄDASZ ALE OCZYWIŚCIE ŚLICZNIE Z MIKOŁAJKIEM WYSZLIŚCIE 😉 MIKOŁAJEK TO FAKTYCZNIE DUŻY CHŁOP 🤪 MY BYLIŚMY TYDZIEŃ TEMU NA SZCZEPIENIU TO BARTEK WAŻYŁ 7600 😁 😁 😁

CO DO WYCHODZENIA NA ZDJĘCIACH TO JA TEŻ NIE JESTEM FOTOGENICZNA 😜

MÓJ BARTEK TEJ JESZCZE SIĘ NIE PRZEWRACA Z PLECKÓW NA BRZUSZEK I SIADAĆ TEŻ JESZCZE NIE SIADA NO CHYBA ŻE JA GO PRZYTRZYMAM ALE JEDYNIE NA CHWILKĘ ALE WYGLĄDA TO BARDZO ŚMIESZNIE 😁 😁 😁 😁

ASIU SZKODA ŻE NIE BĘDZIESZ Z NAMI ALE NAJWAŻNIEJSZE ŻE JUŻ NIE BĘDZIESZ SIĘ DENERWOWAŁA PRZEZ TEGO BABSZTYLA 😜

TO TYLKO CI POZAZDROŚCIĆ BO NA PRAWDĘ MŁODZIUTKO WYGLĄDASZ 🙂 A NAWET JESTEŚ ODE MNIE O ROK STARSZA 😜

OJ ROSNĄ, ROSNĄ NAM CHŁOPY 😁 😁 DOBRZE SIĘ NIE OBEJRZYMY A ZA NASZYMI GRUDNIOWYMI PANNAMI BĘDĄ LATAĆ A JEST W CZYM WYBIERAĆ 😜 😜 😁 😁 😁

• Mamusia
O jaki słodki Mikołajek 🙂 🤪
Skórka ty masz 29 lat 😲 🤪 o w życiu bym nie powiedziała 🙂
Ale jak rodziłam /Dominike to miałam 23 a wszyscy mówili że wyglądam na 16 🤪 😁
A teraz jak byłam ostatnio z Emilą na spacerze to pani myślała że to moje pierwsze dziecko i była mocno zdziwiona że mam jeszcze córe 9 letnią 😜

NO NIE MITTKA TY FAKTYCZNIE MASZ DZIŚ DZIEŃ DO TEKSTÓW KTÓRE POTRAFIĄ ROZBAWIĆ DO ŁEZ 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

STARA DUPA, STARA DUPA, TY CHYBA STAREJ DUPY NIE WIDZIAŁAŚ 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Hej Dziewczynki! 🙂
skoreczka pięknie wyszłaś na zdjęciu i nie żartuj, że masz 29 lat 😎 to ja przy tobie mam chyba 30-stkę

Wiola morze za tobą jest śliczne, ale lepszy widok jest na pierwszym planie 😁 nic tylko jechać do Ciebie na wakacje hmmm... u Ciebie są zawsze wakacje 🙃

Rzadka choroba 🙂 (problemy żołądkowe) nie powinna zagrażać dziecku, jeśli nie przyjmujesz leków

Wiktorek przed chwilą śmiał się w głos, bo "podrzucałam" go, a raczej unosiłam do góry i z powrotem 😁 Nawet czkawka mu w tym nie przeszkadza.
Czy to może być od wyżynania się ząbków, bo robi kupki ok. cztery razy dziennie, bardzo wodniste, a raczej prawie sama woda, kolor normalny - żółty, humorek mu dopisuje i czy może się odwodnić jeśli normalnie je i pije?

Do później 😘

Dwie godziny temu coś mi się stało z klawiaturą 🤢 nie chciała pisać, moja siostra pobiegła piętro wyżej do pokoju i wzięła inną 😉 a ta popsuta teraz leży na łóżku i Wiktor uczy się pisać 😁
Poprzedniego posta jak chciałam napisać to kliknęłam na to okienko i zaczęły się pisać "sssssssssssssssssssssssssssssssssss" patrzałam tylko jak się ekran zapełnia, na szczęście już jest ok 🙂

Dziękuję za oklaski (coś ich już dużo mam)