Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej dziewczyny! 🙂

no wlasnie widze ze ta moja sukienka caly czas na tapecie :P

a dodatki bylyby wlasnie czarne. bo mialabym komplet o taki bizuteri :
kolczyki takie dlugie http://allegro.pl/item974557084_k141_dlugie_czarne_kolczyki_hand_made_artsezam.html
z tego samego naszyjnik i bransoletka z 5 rzedow takich cienkich kuleczek 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

🙂 dzien dobry laleczki

Fredeczka śłiczna ta sukienka 🙂 Ja Ci nie doradze czy masz w niej isc czy nie, bo sama kiedys wyskoczyłam w podobnym kolorze na weselu 🙃 Przeciez panny młodej nikt nie powinien zacmic bo ona tego dnia i tak jest najpiekniejsza 🤪 No ale moze przesadziłam 😜

Agnieszko ja tez ucieszyłam sie słoneczkiem 🙂 Zaraz ide na spacerek i odebrac sukienke od krawcowej 🙂

Asiu ja tez w maju strace net bo rozwiazujemy umowe z tymi co prowadza u nas net. Poki co mozna wykupic net w telefonie i sledzic brzuszek 😁

Dziekuje za oklaski. Znow nie moge rozdac bo zablokowane 🥴 Pozniej moze mi sie 😆uda 😆 😆 😆

cześc dziewczyneczki 🙂

my noc ok, pobudka ok 2 i o 6 rano i teraz znów śpi, a ja czekam żeby ją nakarmić i biegnę załatwić becikowe, bo jeszcze nie załatwłam 😁

pogoda piękna więc spacerek na 100% będzie długi 🙂

fredeczka sukienka bardzo ładna i z czarnymi dodatkami myslę, że może być na wesele 🙂

Asiula mam 5 gb w play, ale nigdy tego nie wykorzystałam i jak skończy mi się umowa i będzie coś mniejszego to zmienię na mniejszy 🙂

Ewa a te bakterie w moczy to co mogą oznaczać?, ale nie martw się wszystko będzie dobrze 🙂

Agak to fajnie że będziecie mieszkać w mieszkanku babci, ale współczuję przeprowadzki, ja byłam wykńczona, tylko ja wszystko jeszcze urządzałam bo miałam pusto 🙂

Reszty nie pamiętam 😉
miłego dnia laseczki 😜

• Mamusia
Zobacze jak bede w niej wygladac. jesli bedzie mi sie podobac to w niej pojde 🙂

Skoreczka widzialam panne mloda na zdjeciu i pana mlodego tez i powiem wam, ze ich NAPEWNO nikt nie przycmi tej nocy 🙂
facet taki,ze slinka cieknie a panna mloda slodka blondynka 🙂 naprawde urocza 🙂

SKÓRKA A TAM NOWE 😉 BĘDZIEMY TYLKO MIESZKAĆ PO BABCI MIESZKANKU A TAM NIC SPECJALNEGO NIE MA I NAWET NIE MAM ZAMIARU ŻADNYCH REMONTÓW ROBIĆ NO MOŻE TROSZKĘ ŁAZIENKĘ 😉

• Mamusia
Witam wszystkie obecne laseczki 🙂

U nas nocka ok misiek jak zasnął o 22 tak wstał 6.30. Mateusz też siedzi w domu bo mają wolne. Trzyma kciuki za kolegę 🙃

Ja już powiesiłam jedne pranie na dworze bo ładna pogoda, więc trzeba ja wykorzystać. A drugie już uprane no i białe się moczy.

Dzisiaj zapowiada się pracowity dzień. Może ogródek warzywny przywitam bo tam sajgon straszny. No zobaczymy co dzień przyniesie 😜

Fredeczko z tymi dodatkami wydaje mi się że może być, ja też bym nie inwestowała w nową sukienkę. No ale decyzja należy do Ciebie.

Ewo to nie dobrze że u Piotrusia są bakterie w moczu. Mam tylko nadzieję że to nic poważnego 😞

No nic ja na razie kończę bo wrzeszczydło mnie wzywa 🤪

umowe mam do lipca więc jeśli będzie mniejszy abonament to zmienię bo 5gb nigdy nie wykorzystałam, chyba nawet połowy nie wykorzystałam 😜

a moja lala śpi, jak mamusia chce jechac to ona w najlepsze 😁

a wczoraj wieczorem to aż sie popłakałam, bo tak wrzeszczała przez 2 godziny że już psychicznie nie wytrzymałam, nie wiem co jej było, ale był jeden wielki wrzask , aż chrypy dostała bidulka moja 😞 😞 😞

• Mamusia
Antek właśnie walnął w kimono więc chwila dla mamy. Lecę szybko powiesić drugą turę prania 🙃

Emmax a ty masz bpezprzewodowy internet? Bo ja mam iplusa i nie jestem zadowolona. Kurna płace jak za zboże a to takie wolne gówno 😠

• Mamusia
A co do spania to mój szkrab ma już swoje pory do spania i ja już wiem kiedy będzie spać. Ładnie sobie poukładał swój czas no i ja jestem zadowolona. Ale z Mateuszem miałam tak samo. Kiedy była pora spania to nie było siły musiał spać. I Antoś robi juz tak samo