Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hejka!

Kajtucha - piekne zdjecia z chrzcin! Świetnie zrobione i modele tez cudnie wyglądają. Szczególnie ten najważniejszy bohater... no i ten bodziak!!! Rewelka!
Napisałam Ci wiadomość na NK...

Lenka prześlicznie wygląda w tej sukience!!! Śliczna dziewczynka z niej!

Ewa - super, ze z Piotrusiem wszystko ok.

A ode mnie własnie wyszla lekarka.... Mała ma wirusa i kaszle dośc mocno i nosek tez chyba ma zawalony ehhhhhhhhhhh............. A ja głupia nawet nie zapytalam ile place za wizyte, mimo, ze to moja sąsiadka... Taka przejęta byłam.... I chyba sie zezlościła trochę. Jak przyjdzie Basie skontrolować w poniedziałek to wyslę do niej męża... 🙂 Mam nadzieję, że mojej Księżniczce przejdzie jak najszybciej wszystko... 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

Dwa dni Mała marudna była i nie mogłam z nią ujechać już... 😞 a tu taki zonk... 😞 😞 😞

• Mamusia
Ale Lenka jest śliczniutka! Bransoletka piękna!

A my po szczepieniu przeżywamy horror. Mały tak płakał że takiego go nigdy nie słyszałam. No a cały wieczór jest tak marudny, nic spać nie może, co przysnie to zaraz zrywa się z płaczem... Już nie mam siły... Teraz śpi niby śpi u mnie na rękach ale coś popiskuje przez sen... Dostał czopek uspakajający ciekawe czy coś da. Nawet z cyca za dużo nie zjadł...

• Mamusia
No i padł... całe szczęście bo biedactwo się tak namęczyło...
Poza tym u Pani doktor dostaliśmy skierowanie do chirurga bo mały ma juz od urodzenia wodniaczka w jąderkach i lekarka stwierdziła że jest jakiś nierówny i lepiej żeby zobaczył to chirurg. Boże, oby to nie b yło nic groźnego...
Poza tym maluch przybrał przez 6 tyg 1kg, więc waży teraz 6250 i powiedziała że wygląda jak pączek w maśle 🙂 no i ogólnie zdrowiutki. Ciekawe co z tymi jąderkami.

Akompf życzę Basieńce dużo zdrówka i mam nadzieję że szybko wyzdrowieje! biedactwo... zaraz odp na nk

lece do wyrka! dobranoc!

• Mamusia
ja tylko wpadłam na chwilę
Akompf skąd Basia dopadała wirusa. Tak mi jej szkoda. Łap buziaka na pocieszenie bo oklaska nie mogłam Ci dać

Agnieszko z Lenki to prawdziwa dama 🙂

Kajtucha dałam ci oklaska na pociechę oby tylko u Szymka było wszystko w porządku

No i jeszcze udało mi się AgęK obdarować

To na tyle do pogadania rano

• Mamusia
dzien dobry, pora srednia ale maly w koncu zasypia przynbajmniej tak mi sie wydaje...

wczoraj byl ciezki dzien... przyjechal do mnie szwagier z dziewczyna bez uprzedzenia po 19 i chcial bym mu pismo napisala co zjamie pol godziny i z pol godziny zrobily sie 2.. wyszlo po 22... no masakra.. mogl chociaz zadzwonic i zapytac... szok...

akompf dzuo zdrowka...

kajtucha, najwazniejsze ze juz po szczepieniu... u mnie przede mna... pod koniec miesiaca...

jedziemy z d na weekend majowy na 4 dni do usronia.. oczywiscie z malym i juz sie doczekac jnie moge... zmiana otoczenia i w ogole...

zrobil maly taka kupe ze juz sie zastanawialm czy go nie kapac gdyby nie to ze byla 3 w nocy...

nie jestem w stanie przeczytac wszystkiego ale caly czas jestem z Wami mamusie...

ide do mojego Lobuza malego, moze juz spi bo go nie slysze... dobranoc i milych snow...

dzis u mnie dzien sprzatania.. jak bede miec sily oczuwsicie..

buziaki

• Mamusia
Drogie Grudnióweczki
Związku z burza wywołaną przez to,z e wklejałam linka do kokursu w którym barłam udział.Chciałam Was przeprosić jesli poczułyście się spamowane.
Niestety P. Administrator zabronił wklejania linka czy sugerowania że jest w podpisie częściej niż 5 razy w tygodniu.

"Pozdrawiam i miłego dnia

Witajcie 🙂
Jak wy długo nie spicie. Siedzicie i siedzicie a kiedy sen? 😉 Ja to spioch jestem. U nas dzis dosc wczesniej dzien sie zaczął, no a mały teraz przysnął. A ja chyba zaczne dzis sprzatac. Oby słonko ładnie swieciło to pranie wyschnie na dworze no i jakis dłuzszy spacerek.

Kajtucha oby to nic groznego u Szymka 😞 Takie maluszki a juz trzeba po lekarzach biegac. Eh

Akompf szkoda Basi 😞

Agnieszko Lenka taka cukierkowa dziewuszka 🙂

Dziekuje za oklaski 🙂

Witam Kobietki 🙂

Nie wiem co się stało wczoraj mojemu dziecku no tak ryczał że masakra ani suszarka ani nic innego go nie uspakajało w ciągu dnia 2 razy było takie przedstawienie i niestety w nocy o wpół do pierwszej jedno 🤢 Nawet nie chciał piersi złapać 😞 mąż zrobił mu mleka dopiero wtedy jak wypił je i jeszcze troszkę z mojego cyca to usną no i oczywiście Viburcol był dany 🥴
Ciekawe jaki dzisiaj dzień mnie czeka aż się boję 🥴
Nie dam rady nadrobić forum niestety 😲
Aaaaaaaaaaa i dziewczynki znowu wróciłam na naszą klasę jak któraś ma ochotę mieć mnie w swoich znajomych to zapraszam 🙂
http://nasza-klasa.pl/profile/32716157

• Mamusia
Cześć dziewczynki

My już nie śpiochamy od 6.30 ale jedno dobre z tego to to że mogłam Wam rozdać oklaski 🙃 🙃

Skóreczko ja to się już przyzwyczaiłam do krótkiego spania a to dlatego że wcześniej chodziłam na 7 do pracy 😞

A moja dziciątko nauczyło się wydawać nowe dźwięki i od wczoraj mam okrzyki o różnej częstotliwości

WITAM MAMUSIE 🙂

JA TO SIĘ TYLKO PRZYWITAM I JEDZIEMY DO TEŚCIÓW 🙂

AKOMPF DUŻO ZDRÓWKA DLA BASI ŻYCZĘ 😘 😘 😘

ASIULA ZAPROSZONKO POSZŁO 😉

OKLASKÓW NIE ROZDAM BO LIMITY ALE DZIĘKUJĘ ZA TE OTRZYMANE 😘 😘 😘 😘

Witajcie.

Wczoraj zapomniałam napisać jaką śliczną bransoletkę ma Lenka 🙂 Ja dla Basi mam złoty łańcuszek, który dostałam na swoją komunię. Czekał na nią tyle czasu....

Dziewczyny, jak dajecie rade z tymi dziećmi, skoro wojuja do tak późnych godzin? Podziwiam!!!

A właśnie patrzę a ja mam juz 45 oklasków! Ale za co? 🙂 Dzięki dziewczynki! 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

U nas nocka w sumie dobra ale sie kompletnie niewyspałam... ciągle się budziłam i zaglądalam do łóżeczka czy Mała oddycha... ja nie wiem... Wczoraj nastraszyła nas ta lekarka. Ale woli dmuchac na zimne. Mam obserwowac aby w razie czego zawieźć małą do szpitala. Boję się maksymalnie takiej odpowiedzialności... a jak nie rozpoznam w porę? W końcu to moje dziecko więc muszę byc odpowiedzialna.. no i spinam sie maksymalnie... mam Małą cały czas nosić, żeby w pionie była,.. a to nasza pierwsza choroba... ehhhhhhh

Własnie spi nasza królewna... Ale ja ją kocham!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. Asiula, zaproszonko wysylam, a co do nocki to współczuję i życze Kamilkowi i mamie miłego dzionka!

A i dziękuję za życzenia zdrówka dla Basiulka!