Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witajcie 🙂

wpadłam na chwilke aby sie przywitac,my dziś cały dzionek u znajomych- a nasze Bobo miało wszystko w pupie i spało oraz jadło, nawet szczekający piesek mu nie przeszkadzał 😁

fredeczko śliczne paznokcie i butki, ciekawa jestem też tej czerwonej sukienki, turkusowa bardzo mi sie podoba!

Akompf Basieńka cudowna!!! 🤪

Wiolka super, że Maja była grzeczna

więcej nie pamiętam

dobrej nocy mamusie 🙂

• Mamusia
Zanim Was doczytałam to poszłyście spać 😜
A ja byłam u koleżanki i wróciłyśmy koło 20 ale jakoś czasu nie miałam żeby wejść ☺️

Wiolu Majka wyglądała przecudnie i ciesze się że była grzeczniutka 🙂

Skórka no z tymiżarówkami to niezła historia haha

Dobrze że suwaczki już wróciły 🙂

A u mnie chyba ciężka noc będzie,ale spróbowałam zlikwidować Emili wszystkie poduszki zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce trzymajcie kciuki 🙂

A i dowiedziałam się że dziewczyna od brata męża jest w ciąży 🤪 i zgadnijcie na kiedy ma termin 🤪 tak tak na grudzień 🤪 hehe nasza dominika jest z lutego ich Martyna też tyle że 4 lata młodsza Emila jet z grudnia i to ich dzieciątko też będzie zgrudnia hehe ale jaja :P

No nic ja też zmykam.Dobranoc dziewczynki 😘

• Mamusia
Jeny padam na ryj... Mały mnie wykończy z tym płaczem. Ale jestem cierpliwa i uparta i nie dam butelki. Dziś ryczał dwie godziny z małymi przerwami... Aż się tak zmęczył że w końcu się poddał i zjadł z cyca. No i powrót do szarej codzienności. Mężu pojechał do pracy i znów sami...

Wiolka Maja wyglądała przecudnie! Prosimy więcej fotek!

Uciekam spać. Ha całe wyro dla mnie 🙂 dobranoc

• Mamusia
dzien dobry, a my nie spimy....

urodziny przeszly spokojnie, jakos pomiescilam wszystkich 🙂

moj selenizant troche sie natrabil ze sikal do wanny zamiasto wo kibla i on sie ubiera i idzie do pracy bo juz pozno sie zrobilo.. hihi...

ogolnie.. DOSTALAM OKRES !!! 🤪

dzis siedze w domu i odpoczywam jak tylko maly bedzie w miare spokojny....

zycze Wam milego dizonka i pewnie zajrze po 6 bo sie o tej rodzinie obudzi znowu...

porozdaje oklaski i mykam spac ...

buziaki

CZESC DZIEWCZYNY

NIE MAM SIŁY, NIE MOGE UWIERZYĆ W TO CO SIE STAŁO.
WCZORAJ BYLIŚMY Z MĘZEM W KOŚCIELE, ON PRZEZYWA TO JESZCZE BARDZIEJ NIZ JA, PŁACZE GDY OGLĄDA TV
JUZ NIC NIE BEDZIE TAKIE JAK DAWNIEJ
TRAGEDIA
BUDZE SIE W NOCY KARMIĆ LENE I MYSLE O TYCH LUDZIACH KTÓRZY ZGINELI...

TRAGEDIA...

DLACZEGO BRZUSZEK JEST TAKI KOLOROWY??? PRZECIEŻ TRWA ŻAŁOBA NARODOWA!!!
ADMINIE ZMIEŃ TO!!!!!

• Mamusia
Witajcie dziewczynki.

U nas nocka ok mała przespała bez poduszek z czego się bardzo ciesze 🙂 czyli powoli żegnamy sapke mam nadzieję że jak już całkiem zrobi się ciepło i przestaną grzać to ustąpi całkowicie 🙂

AgnieszkoW niestety tragedia okropna ja wczoraj siedziałam i tak sobie myślałam że może to się nie dzieje naprawde ale niestety...
Też w nocy jak wstaje to myśle o tych ludziach wczoraj rozmawiałam z siostrą mówi że byli zapalić znicz pod domem Grzegorza Dolniaka 😞 eh...

A ja już mam po spaniu mała jeszcze zasnęła a ja już nie dam rady bo tak rąbią.kłują balkony z betonu obok mojego i jest tak głośno że szok wzystko w domu się trzęsie-a mała śpi 🤪

• Mamusia
Chyba każdy w Polsce ma takie przeświadczenie.
Moja Dominika bardzo się wypytuje o wszystko dużo jej tłumacze,ale kazałam jej telewizje oglądać i zaczęła wypytywać o Katyń mówie wejdź na internet i poszukaj wiadomości.Już wie w ktorym roku się to stało i straszny film obejrzała i mówie do niej słuchaj wszystkiego uważnie bo zapisze się to wszystko w histori i za dwa lata pewnie będzecie się tego uczyć.
Ciśnie się tylko jedno pytanie Dlaczego... ale na to pytanie nie ma odpowiedzi 😞