Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

JEJKU JAK MNIE SIĘ CHCE SPAĆ 😮 WYCHODZI BEZSENNOŚĆ NOCNA 😁 😁 😁 😁

WIOLU ALE BĘDZIESZ MUSIAŁA MAJECZKI PILNOWAĆ PRZED CHŁOPCAMI BO LASKA Z NIEJ PIERWSZA KLASA 😁 😁 😁 😁 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

SUPERANCKIE MACIE LEŻACZKI-BUJACZKI 🤪 🤪 JA NAWET NA TO MIEJSCA NIE MAM 😞

I JESTEM WŚCIEKŁA JAK OSA 😠 😠 CHYBA JEDNAK NIE BĘDĘ MIESZKAĆ W MIESZKANIU U BABKI 😠 😠
TAM TRZEBA BY BYŁO ZROBIĆ KILKA DROBNYCH REMONTÓW ALE TO NIE W TYM PROBLEM ALE W TY ŻE CIOTKA NIE CHCE ABY COKOLWIEK TAM RUSZAĆ A TAM NAWET ZLEWU W KUCHNI NIE MA 😠 😠 😠 NIE WSPOMINAJĄC O ŁAZIENCE KTÓRA POZOSTAWIA WIELE DO ŻYCZENIA 😞 ACH SZKODA SŁÓW 😠 😠 😠 😠

a ja dzis robie krupnik na obiad bo czasu jakos nie ma a to sie prawie samo robi jedynie t kartofelki ale dam rade z tym maruda ...
teraz lezy z gola dupa i nia swieci :P ale mu sie podoba 😁

PIKASSO ALE TO CHYBA WSZYSTKIM DZIECIOM SIĘ PODOBA BO MOJEMU BARTKOWI TEŻ 😁 😁 😁 😁
BARTEK UWIELBIA JAK MU SIĘ PAMPERSA PRZEBIERA BO POZWALAM POFIKAĆ Z GOŁA DUPCIĄ A W TAKIE ZACHWYTY WPADA ŻE ZAWSZE MAM UBAW Z NIEGO 😁 😁 😁

• Mamusia
cześć dziewczyny!

u mnie też w kratkę z humorkami Pitera 🤪 od kilku dni strasznie się wkurza na zabawki, krzyczy i płacze, a jak mu zabiorę zabawkę żeby się nie wkurzał to jest taki ryk, że robi się bordowy! Mały złośnik 😁

Wiola Majka wyglądała ślicznie 🙂

Aga84 też bym Ci radziła spiralę na 3 lata bo może zachce Ci się kolejnego dzieciątka szybciej niż za 5 lat 😉

Agak to szkoda, że z tym mieszkaniem tak wyszło, ale najważniejsze, że buduje się dom 🙂

No i skleroza jedna zapomniała co jeszcze napisać 😜

AGUŚ JA MIESZKAM W TEJ CHWILI U OJCA I MAMY DO DYSPOZYCJI TYLKO 1 POKÓJ 9M KW 🙂

MIELIŚMY IŚĆ NA MIESZKANIE PO MĘŻA BABCI BO ZMARŁA W WIELKI PIĄTEK NO ALE JAK TAK DALEJ PÓJDZIE TO WOLĘ PRZEMĘCZYĆ SIĘ U OJCA I PÓJŚĆ JUŻ DO NOWO WYBUDOWANEGO DOMKU 🙂

Nie moge nawet poczytac co piszecie bo moj mały taki marudny 🤨 Ani w bujaku ani w łóżeczku. Sama nie wiem co robic???
Bylismy dzis na spacerku dosc długo. Posiedzielismy w towarzystwie mojej przyjaciółki. Mikołaj nawet pogadał 🙂

Mittko super ze Emilka tak szybciutko zwinnie obraca sie na brzuszek.

Picasso mój tez uwielbia lezec nago 🙃Teraz tez ma gołe nóżki 🙂

• Mamusia
O moja też uwielbia gołą dupke 😁 pamiętam jak cykaliśmy jej fotki i leżała sobie nagusieńka na brzuszku zadowolona od ucha do ucha ja ją podnosze a tam nasikane 😜 ale wcale a wcale jej to nie przeszkadzało 🙂

AgnieszkoK to szkoda że ciotka taka zawzieta tylko nie wiem czemu i co to mieszkanie tak będzie stało bo przecież w takim stanie to nawet nie wynajmie

NAWET ZA BARDZO MI NA TYM NIE ZALEŻY 🙂 MIESZKANIE TRZEBA OPŁACAĆ CO MIESIĄC I BĘDZIE ROBIĆ TO CIOTKA ZA PUSTE BĘDZIE PŁACIĆ A TAK ROBILIBYŚMY TO MY 🥴

SZCZERZE MÓWIĄC MA TO GŁĘBOKO W D.... 😁 😁 😁 😁 😁 😁