Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hehe Aga no widzisz...bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz.
My w ogóle jesteśmy dość charakternymi osobami i kłotnie są u nas na porządku dziennym. 🙂 🙂 🙂

Aaaa co do zdjęcia to było robione w złym momencie bo Madzia już miała mocną fazę na jedzenie a wtedy wpada w histerie i nic nie jest w stanie jej uspokoić.

Lenusia już wykapana, najedzona a teraz wcina swoją rączkę 😁 😁
a teraz idzie mamusia doprowadzić się do stanu używalności 🙂

a z sexem ja też coś nie tages 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
no i w dupę, napisałam posta i zamiast wyślij nacisnęłam zamknij okno 😠

AguśK masz rację -coś za coś! Fajnie, że jesteście już blisko spełnienia marzeń!
300 tysięcy to nie dużo jak na dom, ja za tyle nie kupię we Wrocławiu mieszkania w dzielnicy, w której bym chciała 😮

Co do seksu to dołączam do dziewczyn -ja też nie teges 😁

A gdzie jest zdjęcie Madzi??? Na nk? ja nie mam persy w znajomych...

Kajtucha fajny leżaczek, też mam taki tylko inny kolor 😉

Wiola no z tymi szczebelkami to przegięcie 😁 😁 😁 😁 Padłabym ze śmiechu jakbym to zobaczyła 😁

EWO JA TO WROCŁAWIA NIE ZNAM TYLKO TO ŻE WIEM GDZIE CIOCIA MESZKA 🙂 MÓWISZ ŻE BLISKO 😉 MOŻE KIEDYŚ SIĘ UMÓWIMY I SPECJALNIE PRZYJADĘ DO WROCKA 🙂 MOŻE LATO BO OBIECAŁAM CIOCI ŻE PRZYJADĘ DO NIEJ 😉

JEstem :]

Takiej histerii jeszcze mi Basiulka nie zrobiła nigdy ;] Byla tak zmęczona, że ryczala caly czas, wiec szybko szykowaliśmy kąpiel gdy nagle nam sie przypomniało, ze trzeba Małej dac cały komplet leków. Cyrk na kółkach! Ale sie udało. Padla jak kawka.

Persy - na moje powinnaś chyba przeprowadzić powazna rozmowę. Jeśli zostawisz sprawę samej sobie to oboje bedziecie chodzić sfrustrowani i żadne nie bedzie wiedziało o co drugiemu chodzi...

Tez bym chciała mieszkac we Wrocławiu.... a było tak blisko!

Fajne leżaczki. Ten 3 w 1 jest zarabisty 🙂 ja mam zwykły ale sie sprawdza ;]

Persy czasem kobiety inaczej cos widza niz mezczyzni...moze u was tez jest jakies niedomówienie??? Rozmowa 🙂
Aga super ze tak sobie kolekcjonujecie do domku rzeczy 🙂
Dziekuje tez za oklaska ale nie wiem komu 😜

Mikołaj wlasnie zjadł przecierek jabłuszkowo-morelkowy i lezy na macie zaraz bedzie krzyk bo mu sie nudzi...Uwielbiam Go 🙂

• Mamusia
A my po kąpaniu i smacznie śpi Emila dostała kaszki do mleczka i zajadała aż jej się uszy trzęsły 🤪 ciekawe czy wystarczy jej na dłużej 🙂

AgnieszkoK najważniejsze że już jesteście bliżej niż dalej,oh też bym chciała mieć chodź takie perspektywy 🙂

Jej głodna jestem musze coś wszamać 🤪

a moja dama miała spac ale jej sie odwidziało i pisze za mna posta 😜
pewnie za chwile bedzie ryk jak ja złapie spanie, a teraz tak sie gapi jak pisze 😁 😁 😁

kochane moie 🙃 🙃
ewa sepolno to piekna dzielnica no i biskupin ale to prawie to samo 😉

• Mamusia
Kurcze, a ja nie daję kaszki Piotrkowi bo lekarka podejrzewa, że może być alergikiem, mleczko też nam przepisała dla alergików. Dzisiaj zjadł za to pierwszy raz zupkę i czekam czy będzie jakaś reakcja. Wy dajecie zupki i owocki codziennie? Ja póki co eksperymentuję po kilka łyżeczek co kilka dni.

• Mamusia
No Madzia poszła spać. Ja teraz robię pranie. Cholera brakuje mi ciuszków dla M. Body na 62 już jest na styk.Miałam sporo z długim rękawem ale już wyrosła. A śpiochy muszą być na 68.
Co do rozszerzenia diety o zupki i owoce to ja juz wypróbowałam banany, jabłuszka, winogrona, marchew, brzoskwinie i śliwki (śliwki firmy Hipp) którymi Madzia się zajada. Jak na razie jest OK.

A teraz sama zajadam się popcornem.