Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No własnie spustoszenie straszne tutaj! Ostatnio Karolcia nie zagląda. A reszta to chyba ma piekną pogodę 🙂
Mikołaj śpi, jak wstanie to pobrudzimy sie przecierkiem 🙂 Troszke sprzątam. Musze zrobic cos z włosami. Po pierwsze bałagan na głowie a po drugie szykuje sie do farbowania. Niestety nie mam czasu 🤨
Jakis halny za oklnem 😞 😞 😞

NO ŻEBY NIE BYŁO ŻE NASZE FORUM DIABLI WEŹMIE I SKOŃCZĄ SIE NASZE POGAWĘDKI 😞 😞 SZKODA BY BYŁO, BO TAK JAK WCZORAJ PISAŁYŚCIE JESTEŚMY CHYBA NAJAKTYWNIEJSZĄ GRUPĄ NA BRZUSZKU I NAJDŁUŻEJ ZE SOBĄ ROZMAWIAMY.

MOJA DZIDZIA ŚPI.
DZIŚ MI SIĘ CHCE ROSOŁU ... 🙂

Witam Kobietki 🙂

Ja nadal u siostry i zostaje do poniedziałku!!!!
Kamil zakochany w dzieciach mojej siostry (6 i 10 lat mają) a ja normalnie jakbym dziecka nie miała bo mi się Kamilem zajmują tylko jeść i pampersiocha ja 🤪
Jeszcze w piątek druga siostra z Anglii przyjeżdża to już w ogóle impra się szykuje!!!! 😜
Bierzmowanie przeżyłam nikt niczego mi się nie pytał 😉 🙃 Teraz czekam jak mnie mąż o rękę poprosi do kościelnego 😁 😁 😁

Kamil wcina kaszkę malinową aż mu się uszy trzęsą 🤪 Tylko wczoraj miałam straszny dzień bo Kamilek chyba kolkę miał 🥴 przez 4 godziny był ciągły płacz niczym nie mogłam go uspokoić 😞 na szczęście mąż jeszcze wczoraj był z nami więc samochodem pojeździliśmy i się ululał 🤨 Pewnie znowu coś nie teges zżarłam 🤢 Jedzonko ze słoiczka dam mu jak już w Kielcach będę, wczoraj już miałam razem z mężem wracać ale sam powiedział żebym została bo i tak w piątek znowu byśmy wracali 🙂 Ach jak sobie od smoczycy odpocznę 🤪 🤪 🤪 Tylko za mężem mi się tęskni ☺️

Będę zaglądała w miarę możliwości ale od ostatniego posta to ponad stu stron nie dam rady nadrobić 🤪

A mam pytanie do mam karmiących piersią ile razy dziennie dajecie butlę z kaszką dzieciom?

ASIULA JA NIE DAJĘ W OGÓLE KASZKI JESZCZE .. NIE WIEM KIEDY ZACZĄĆ 😁
W OGÓLE JESTEM ZIELONA.. MUSZE SIE WYBRAĆ DO LENKI LEKARZA I DOWIEDZIEĆ WSZYSTKIEGO. CO I JAK Z TYM ROZSZERZANIEM DIETY BO JA W OGÓEL SIE NIE ZNAM 😞

Może teraz są pustki, ale u mnie jest pochmurno, trochę wieje i chyba zacznie zaraz padać. Zastanawiam się nad spacerkiem, bo jak zacznie lać to się nie uda. 😞 Oj, nie chciałabym, żeby grudnióweczki przystały pisać, co ja bym na kompie robiła? 🤢
Moje pytanko:
Czy jak Wasze dzieciaczki jadły kaszkę, np. bananową, to czy jak zaczynacie dawać, np. jabłkową to wprowadzacie powoli, czy od razu, np. 120ml?

Chcę wprowadzić trochę koloru, bo szaro na dworze. 😁

PÓKI CO LENKA MLASKA TROSZKE JABŁUSZKA.
KASZKE CHCIAŁAM JEJ DAĆ, ALE OSTATECZNIE ZREZYGNOWAŁAM , SKORO MAM MLEKO W CYCACH TO PO CO ?? EHHHH
W KOŃCU TRZEBA BEDZIE DIETE ROZSZERZYĆ BO NIEDŁUGO SAM CYC NIE BEDZIE JEJ WYSTARCZAŁ

Dałam Wiktorowi jabłko do obgryzienia, ale nie całe, bo nie otworzy buźki jak wieloryb. Przyssał się jak pijawka. Chciałam zrezygnować z oderwania go od niego. 🙃 Widzę, że same porównania piszę 😜