Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Fredeczko ja też bym od razu jechała żeby się upewnić, że wszystko jest w porządku.

No ja też jestem uzależniona od naszego forum 🙂 Mam nadzieję, że będziemy sobie gadały i gadały bardzo długo. Może doczekamy aż na suwaczkach będziemy odliczać ciąże naszych dzieci 😁 😁 😁

• Mamusia
O Ewa ale żeś w przyszłość wybiegła 🤪
Hhehe a może np Ewa zostanie teściową Lenki od Emmax 🤪 😁 chociaż Emmax wspominała że już nie mieszka we Wrocławiu.U mnie też niezły wybór.Łukaszek od Agnieszki84 albo Antoś od Gosi 🤪 😁

Ali mi się głupawka załączyła 🙂

HEJKA MAMUSIE 🙂

LUDZIE PADAM NA PYSZCZEK 😞 ZMĘCZONA JESTEM JAK KOŃ PO WESTERNIE 😁 😁 😁 😁

ALE ZALICZAM DZIEŃ DO UDANYCH BO UDAŁO NAM SIĘ PIEC KUPIĆ I KABINĘ PRYSZNICOWĄ ORAZ 2 KLOZETKI 😁 😁 😁 😁 😁

NO I 18 STRON NASKROBAŁYŚCIE 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
WIĘC WYBACZCIE POCZYTAM PO ŁEBKACH ALE NIE BĘDĘ ODPOWIADAĆ NA POSTY BO PADAM STRASZNIE NA RYJ 😜 😁 😁

JEDYNIE CO NAPISZE TO ŻE PIKASSO TEKSTY ROZPIERDOLIŁY MNIE NA MAXA 🤪 😁 😁 😁 😁 😁

I AGUSIW LENKA TO NIEŹLE WYWIJA W WÓZKU 🤪 🤪 🤪 MAŁA AKROBATKA 😁 😁 😁

• Mamusia
AgaK to się kładź spać kobieto bo jutro kolejny western przed Tobą 😁

No Mittko zaczynamy swatać nasze szkraby??? 😁 Tyle tu ładnych panienek, że wybór będzie ciężki 😉

Mężol pojechał się wykąpać do siostry, a ja mam dzień brudasa 😜
Teraz trzeba czekać aż tynk wyschnie, potem malowanie i w końcu odzyskam łazienkę 😉 Nawet nie wiecie jak się cieszę, że będę miała wannę 😁 Prysznic wygodniejszy, ale nie ma to jak sobie poleżeć w cieplutkiej wodzie 🙂

• Mamusia
Nie no Ewo swatać to ich nie będziemy 🙂 dopiero by z nas smoczyce były 🤪 😁

AgnieszkoK najważniejsze że kibelki i prysznic jest 🤪 😁

O tak ja bym nie zamieniła wanny na prysznic,no może chwilowo jak w ciąży byłam,ale że już nie będę to wanny nie oddam 😁 😁

OJ EWO Z MIŁĄ CHĘCIĄ ALE WŁAŚNIE CZEKAM AŻ MĘŻUNIO WANNĘ OPRÓŻNI 🙂 🙂 🙂 🙂 SAM SIĘ ZAMELINOWAŁ W ŁAZIENCE I SIĘ WYLEGIWUJE W GORĄCEJ WODZIE BO JUTRO RANO W TRASĘ JEDZIE DO HOLANDII 😞 😞 😞

OJ JAK SOBIE PRZYPOMNĘ JAKIM TO UTRAPIENIEM BYŁA WANNA W CIĄŻY A TERAZ TO DLA MNIE SKARB 😜 😜 😁 😁 😁 DLATEGO JA W NOWYM DOMKU I WANNĘ I PRYSZNIC BĘDĘ MIAŁA 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜

• Mamusia
dzien dobry...

co ja tu czytam? swatacie mojego malego mezczyzne juz? szybko... zaklpeujecie najlepsze partie dla Waszych coreczek? hihi

maly ogolnie przespal noc, obudzil sie po polnocy z placzem.. 10 minut darcia.. zjadl i poszedl spac i tak do 5,30...

dzis pojde z malym na spacer.. do tesciowej...

nie poszlabym ale jedziemy w piatek i zeby nie bylo to pojde... w czwartek idziemy na usg bioderek...

maly spi na lozku na moim miejscu z trata, a ja jak zwykle nie mam miejsca tak sie we dwaj rozwalaja 🙂

• Mamusia
Hej Mamusie, u nas nocka w miarę. Wczoraj padłam z Madzią o 21.00. Dwa nocne karmienia i o 5.40 pobudka. 28 stron do nadrobienia. Zrobię to jak wrócę ze szczepień boo dziś mamy o 9.00 wizytę u doktor i kolejne szczepienie.
Trzymajcie się ciepło. 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Cześć laseczki 🙂

A co to za swatanie . No Emilka ma dwóch kawalerów do wyboru. Może kiedyś coś z tego wyniknie 🙃

A ja wczoraj padłam i nawet do was nie zaglądnęłam żeby sie pożegnać.

Agnieszko widzę że zakupy do domku udane. Jak już są sanitariaty to można już mieszkać 😁

DZIEŃ DOBRY MAMUŚKI, TEŚCIOWE, SWATKI 😁 😁 😁 😁 😁

U NAS NOCKA KOSZMARNA 😞 BARTEK MI TAK KASZLE JAK GRUŹLIK 😞 MUSIAŁO GO WCZORAJ PRZEWIAĆ W TYM MOMENCIE JAK PRZENOSIŁAM GO Z SAMOCHODU DO WÓZKA 😠 W SAMOCHODZIE CAŁY BYŁ SPOCONY BO TO GORĄCO BYŁO JAK CHOLERA W NIM, Z TYM ŻE JA BARTKA OKRYŁAM KOCYKIEM JAK GO WYJMOWAŁAM BO WIEDZIAŁAM ŻE MOŻE WIATEREK GO ZŁAPAĆ ALE I TAK SIĘ NIE UDAŁO, PRZEWIAŁO GO 😞
DLA MNIE DZIWNE ALE I DOBRZE ŻE KATARKU NIE MA 🙂 BO PRZEWAŻNIE KATAREK TOWARZYSZY JAK KOGOŚ PRZEWIEJĘ ALE NA SZCZĘŚCIE NIE MA GO 🙂
ŻEBY ZA WCZEŚNIE SIĘ NIE CHWALIŁA 😉 GORĄCZKI TEŻ NIE MA 🙂

MĘŻUNIO DO PRACY POJECHAŁ Z SAMEGO RANA 😞 ALE WRÓCI NA WEEKEND 🙂