Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej lasencje 🙂

Ja jednak wyszłam,super na dworze a wiaterek taki znośny,przeszłyśmy się do sąsiedniego miasta i nogi mi do.... wchodzą 😜

Kurcze czytałam Was ale nie pamiętam nic przez te kawały od AgiK dobre 🤪 😁

Madzia i Szymonek śliczniutcy 🙂 i hmmmm no nie wiem co jeszcze hehe starość nie radość 😜

A dresik śliczny ja to bym wzięła brązowy bo różu mam za dużo a i brąz to mój kolor 🤪 ale różowy też fajny 🙂

WIECIE CO TAK POŁOŻYŁAM BARTKA NA MOIM BRZUCHU I TAK SOBIE PRZYPOMNIAŁAM CZASY Z PRZED 5 MIESIĘCY JAK ON SIEDZIAŁ W ŚRODKU I NIE MOGŁAM SIĘ DOCZEKAĆ AŻ WYJDZIE 🤪 A ZA 13 DNI 5 MIESIĘCY SKOŃCZY 🤪

Nie było mnie 2 godziny a czytam was i czym az oczy mnie szczypią, bo tyle napisałyście. Chyba ze to ta starosc nastała??? 😜 😜 😜 😜
No i mam skleroze. Ciekawe co zapamietałam.
Ewa ma malowanie i chce rajstopki w pieski 🙂 Nie mam takich drugich, wiem tylko ze pochodzenie supermarketowskie 🙂
AgaK ty masz sile pisac te kawały jak mały wiercipietka na kolankach buszuje? No ale tesciowe obgadane 😁 😁 😁
Persy taka malenka jest Madzia, ale jakie ma królewskie oczka 🙂
Agi26 dresik widziałam 🙂 Podoba mi sie brązowy, choc zaden ze mnie ekspert bo ja tylko w chłopiecych łaszkach siedze 🙂
Gosia ciekawe czy moje dziecko zjadłoby zupke własnej roboty? Tej kupnej nie chce!
No to tyle pamietam 🙂

A ja dziewczyny niedawno w szpitalu lezałam, a sie wylezałam od 4 pazdziernika do 4 grudnia z tygodniowa przerwą. Ciezki to był czas dla mnie. Jednak ciesze sie ze mnie tam polozyli, przynajmniej nie biegałam z brzuszkiem po domu i nie narazałam dziecka na przedwczesny poród.

AgnieszkaK1601 napisał(a):
Laski o to wiadomość dnia i mam nadzieję że poprawi choć trochę humorku naszym dziewczynom Wioli i Mittce 😉

Otóż mamy pierwszą grudniową mamusię a jest nią Martaer. Ma już swoją Natalkę na świecie 🤪 🤪
Tylko nie napisała mi ile waży i mierzy i jak urodziła ale obydwie są zdrowe i serdecznie nas pozdrawia 🤪

PAMIĘTACIE TO 🤪 🤪 🤪 🤪

A TO DZIĘKUJE SKÓRECZKO ZA OKLASKA 😘

A JA PAMIETAM JAK SIE CESZYŁAM JAK MI WODY ODESZŁY 🙂 I JAK MNIE MĄZ WIÓZŁ DO SZPITALA A JA TAKA SPOKOJNA BYŁAM I SZCZĘSLIWA ZE NIEDŁUGO ZOBACZE MOJĄ KRUSZYNKĘ 🙂 A TAK SIE MECZYŁAM 😞 PORÓD MIAŁAM STRASZNY, ALE NIGDY NIE ZAPOMNE JAK MALEŃKA SIE URODZIŁA I POŁOZYLI MI JA NA PIERSI A ONA ZACZEŁA PŁAKAC I TAK CUDNIE WYDEŁA USTECZKA.. NIGDY NIE ZAPOMNĘ WIDOKU JEJ USTECZEK 😁 😁

HELOŁ BARTOLINKO 🙂
😁 😁

JA TEŻ BEDE TROSZKĘ SOLIC ALE MINIMALNIE, TAK JAK MÓWI GOSIA.

MOJA KOLEŻANKA TO DO ZUPEK MAŁEJ (MA 8 MIESIĘCY) DODAJE KOSTKĘ ROSOŁOWĄ, VEGETĘ I MAGII 🤪

• Mamusia
Kurcze AgnieszkoW popłakałam się jak przeczytałam tego Twojego posta 🙂
Aż przypomniał mi się mój poród i jak spokojnie o 3 w nocy jechałam do szpitala i spacerek żeśmy sobie robiły bo siostra za daleko zaparkowała 🤪 i nie zapomne widoku Dominiki takiej zaspanej 🙂

Wy już bierzecie się za kąpiel, a ja mam jeszcze jakieś 1,5 godziny na to...
Tzn. już umyłam włosy, potem umyje moje królewny a jak pójdą spać to na spokojnie będę mogła poleżeć w wannie.

Dziewczyny, czy Wasze dzieci nadal tak ulewają? Bo moja jeszcze dobrze nie zje, a już jej leci z pyszczka 😮 🤔

AgnieszkoW no to niezłą kuchnię serwuje ta Twoja koleżanka 😲
AgaK dzięki za te kawały, poprawiłaś mi humor 😘

Oj, Mittko, pamiętam w jakim szoku byłam jak dostałam smsa od AgiK, że masz Emilkę przy sobie 🤪
Rzeczywiście czas tak szybko ucieka 🤔

GosiuG czy ja mogę również prosić o przepisy z tej książeczki??