Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej mamuśki 🙂
kurna!!!!!! od zeszłego tygodnia nie mogę dostać się do lekarza z małym... w czwartki nie przyjmuje bo jest dzień szczepień i przyjmuje tylko dzieci do szczepienia, w piątek jej nie było, dziś nie ma miejsc, jutro znowu szczepienia... zostaje piątek... zobaczymy... kurna wkurza mnie to że nie mam auta... stoi bez sensu w pracy męża od niedzieli wieczora do piątku nocy nieużywane a ja się bujam... nie mogę go trzymać tutaj bo może się przytrafić dzień kiedy mąż będzie miał towar dopiero na rano i będzie mógł spać w domu a wtedy nie będzie miał czym przyjechać a ja z wiadomych przyczyn nie pojadę po niego...
mniejsza z tym..
wczoraj myślałam że się osram z tym moim dzieckiem... zasnął przed północą... masakra jakaś. Matka mnie wkur... bo ubzdurała sobie że mały zasnie sam w łóżeczku a to gówno prawda bo przecież dzieci karmione piersią nauczone są zasypiania z cycem w buzi a nie same w łózeczku jak dzieci butelkowe i śpiącego Szymka ułożyła w łóżeczku jak do spania na brzuszek bo mówi że normalne dzieci to zasypiają same jak się zmęczą, bawią sie pieluchą i w ogóle... a ten zaczął się kręcić wiercić marudzić i efekt był taki jak jej mówiłam, mały się rozbudził i za cholerę nie mogłam go uśpić. No i jeszcze matka wzięła go z łóżeczka, dała mi go i se poszła spać! Czaicie ten motyw? rozbudziła mi go i se poszła!! myslałam że nie wyrobie ale siedziałam cicho bo nie chce się odzywac bo focha przywali a jak będę jej potrzebowała to jeszcze mi powie że sama mam se radzić...

Skórka bardzo CI współczuję poronienia...

Jeny... ta koleżanka z tymi zupkami to nieźle daje czadu.. biedne to dziecko...

Aniu mam nadzieję że z tym telefonem wszystko będzie ok.

PannoNikt mój Szymek też ulewa ale tylko jak się porządne naje, łakomczuch mój.

Ojjj widzę że Wam się na wspominanie porodów wzięło... ja jednak wolę sobie tego nie przypiminać... jedyne co to moment jak zobaczyłam mojego maluszka, cała reszta przed, te 6 dni... chciałabym na stałe wyciąć z pamięci ale się nie da...

Jejku ciekawe jak tam Wiki Fredeczki... odezwała sie wczoraj Karola? umknęło coś mojej uwadze?

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jej a mnie właśnie przyszła sukienka Dominiki,zamówiłam jej tak żeby mogła się przebrać po komuni i jest cudna normalnie chyba bielsza od komunijnej,nie dość że zrobili mi ją pod wymiar dla niej to ekspresowo no i sukienka cudna sama bym sobie ją ubrała 🤪

O matko Kajtucha współczuje ci...ja jestem nerwowy człowiek i wpadłabym w furię!
No ale masz racje skoro ci pomaga to lepiej dac sobie spokój. Warto ochłonąć i przemilczeć! Eh te matki, ja mam to samo. Dobrze ze w nocy mam spokoj.

Mitko czekamy na zdjecie sukienki.

GOSIU MEJL DOTARŁ 🙂 DZIĘKUJĘ 😘

MITTKO SUKIENKA CUDOWNA. RÓŻYCZKI PRZEPIĘKNE 🙂

MASKARA.... JAK MOŻNA ZABIĆ DZIECKO ???... BRAK SŁÓW, TO NIE MATKA TO CZŁOWIEK BEZ SERCA I SUMIENIA ☺️

MITTKO SUKIENKA PRZEŚLICZNA 🤪

DLA MNIE KOBIETY KTÓRE DECYDUJĄ SIĘ NA ABORCJĘ BO NIE CHCĄ TEGO DZIECKA TO NAWET NIE SĄ DLA MNIE LUDŹMI 😞 ZWIERZĘTA LEPIEJ DBAJĄ O SWOJE POTOMSTWO NIŻ TE "KOBIETY" 😠