Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Picasso zaba superasta 🙂
Kajtucha piękne zdjęcie...takie typowo polskie 🙂 A mój ulubiony krajobraz to las z Sexmisji. Kiedy Maxiu i Albercik uciekli spod ziemi i wyszli na powierzchnie szli przez las. I on jest taki swiezy, piekny, no i tez typowo polski. A nie jak te angielskie lasy bleeeeeee

HEJ BABOLE

MY JUZ PO SPACERKU. WYSZŁYSMY PO 11 Z DOMU I DOPIERO WRÓCIŁYŚMY. LENKA NADAL ŚPI NA BALKONIE. JEDNO KARMIENIE ZALICZYŁA NA ŁAWCE. JAK TO DOBRZE MIEĆ PRZY SOBIE CYCKA Z MLEKIEM 😁 😁

CZYTAŁAM CO PISAŁYŚCIE ALE JUŻ NIE PAMIETAM, BO W MIEDZYCZASIE MIAŁAM TELEFON, JAKIS GOSĆ DZWONIŁ DO DRZWI Z PROPOZYCJĄ SPRZEDAZY BARDZO TANICH ZIEMNIACZKÓW 😁 ITD...

DZIEKUJE ZA OKLASKI

ZAJDAM SIE BIGOSEM. PRZEGIEŁAM Z PIEPRZEM I PAPRYKĄ OSTRĄ 😁 😁

NASZA POLSKA JAKA JEST TAKA JEST ALE LASY TO MY MAMY PIĘKNE 🙂

JA PRZY NOWYM DOMKU BĘDĘ MIAŁA BLISKO LAS WIĘC SPACERKI PO NIM MUROWANE A I MOŻE GRZYBKI JAKIEŚ SIĘ ZNAJDĄ 😉

AGAK1601 grzywka nie jest taka najgorsza, są bardziej nieokiełznane 😉
agnieszkaw26 no niezła sytuacja, ale to jest przecież naturalne. Ja bym musiała wyjąć cycka, czyli butelkę z torby, bo Wikuś jest za mały, żeby się najeść trawy na spacerze jak byliśmy gdzieś w polach 😁

emmax może to jabłuszko było kwaśne, a Lenka raczej nie lubi takiego smaku, mój Bobo dzisiaj dokończył słoiczek z jabłuszkiem i gruszeczką, według mnie to jest kwaśne, ale on chyba lubi taki smak, ale soku kwaśnego (jabłkowego) nie wypije. Może z Bobovity będzie słodszy, bo z Bobofruta jest jaki jest.

emmax jeśli nie kwaśne to być może ona nie chce w tym momencie. Wiktor wczoraj po południu nie chciał zupki marchewkowej z jarzynkami jeść, ale 2 godziny przed spaniem - a jak słoiczek już się kończy (połówka jest) to wcina i patrzy czy jeszcze coś zostało.

AGAK1601 jak twój Bobuś ładne chwyta nóżki, a mój nawet o tym jeszcze nie myśli, teraz jest zafascynowany patrzeniem na paluszki u nóg, no i jaki super ŚMIECHOWY Bartuś 🤪

• Mamusia
AAA ja też chce żeby moja tak łapała stopy 🤪 super A to drugie zdjęcie mamusia wymiata a grzywka jest najlepsza 🤪 🙂

Zabawki Wiktorka świetne 🙂

A więcej nie pamiętam 😜 zajęłam się allegro i przyszedł kurier przyniósł paczke z szatką i świecą do chrztu dla Emili tak to jest jak się ma ograniczone możliwości i trza na allegro się zaopatrywać.

Aga super jak taki bobas trzyma stópki w rączkach 🙂 Juz nie moge sie doczekac jak mój tak zrobi 😁 Ale bede sie cieszyc 😁 😁 😁
Emmax mój zawsze wcinał jabłuszko a dzis nie chciał. Zjadł troszke i koniec. Taki dzien 🙂

A ja posadziłam bratki 🙂 Jeszcze zostały mi dwa bratki i stokrotka. Jutro musze dokupic ziemie. O jej jaka ja sie zrobiłam dziwna 😜