Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

wiolka osmiornica na obiad 🤪 a do czego ma ta osmiornica podobny smak 😉

ja osłonke uzywam tylko jak wieje, ale zawsze mam w koszyku 😜
http://www.brzuszek.net/images/forum/emoticons/laughing.png
lena nawija jak szalona 😁 😁

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
już trzeci raz piszę tego posta bo sobie go kasuję 😠
A więc tak

Mittko spacerówka sprawuje się bardzo dobrze, tylko pozbyłam się tego dopinanego tyłu bo jakoś nie specjalnie się z nim prezentowała 🙂

Wiolu to dzisiaj masz ośmionogi obiad 🤪

Ewo ja też jeszcze muszę Pita mojego Andrzeja wysłać bo dopiero wczoraj go rozliczyłam. Ale jego to zawsze w ostatnim dniu rozliczam bo mam trochę z nim roboty

Witam.
Ktoś mi podmienił dziecko. Maruda okropna 😠
W sumie dwójkę mi podmienili, bo starsza też niegrzeczna 🤔

Nadrobiłam co pisałyście. Może wieczorkiem uda mi się jeszcze coś napisać, teraz idę wystawić pranie na ogród a potem na zakupy i po Majkę do przedszkola. Po przedszkolu z kolei obiecałam jej plac zabaw 😉

• Mamusia
No ciekawe jak moja się będzie sprawować też pewnie odepne to z tyłu 🤪

Wiola super obiad ale ja bym się nia najadła a już dotknąć w życiu bym nie tknęła 🤪 😁

Dobra my zmykamy na spacer bo mała już od ponad dwóch godzin nie śpi to myśle że padnie a piszczy teraz aż uszy bolą 🤪
Do potem dziewczynki 😘

• Mamusia
ja tez raczej nie uzywam juz tej przykrywki na wózek. Mam ja w koszyku w razie wiatru czy deszczu bo ma tą stójkę przy budce bo u nas na polach tu wiatry nie z tej ziemi... kocyk tez biore na wszelki wypadek ale tak to nawet nie przykrywam malucha jak jest ciepło. Zakładam mu zawsze buciki więc stópek nie przykrywam. No ale jak zasnie to przykrywam go do pasa.

Jejciu mój mały też przygryza dolną wargę... już myślałam że to tylko on tak kombinuje 🙂 na szczęście nic mu się nie dzieje z usteczkami ani z bródką...

No a teraz coś od siebie... nasza noc to koszmar! mały obudził się na cyca o 4 i się zakrztusił... no i 1.5 godziny noszenia, lulania... masakra!!! w końcu padł i spał do 9 uff... i teraz znowu śpi. On się wyśpi... ale nie ja...
Wczoraj sie pokłóciłam z mężem. Tzn nawet nie zdąrzyłam bo się rozłączyłam... mamy wyjechać, jego córka ma 3.05 urodziny "kochana" smoczyca zadzwoniła że ma dla małęj yorka i po 200zł się na niego składają. I koniec. Ona załatwiła i my mamy dać jej kasę... Kurna gdyby się zapytała... mniejsza z tym no i mąż ma jej dać na raty, teraz 100 i za miesiąc 100zł, no a dodatkowo 220zł musi oddać bo kiedyś dostał mandat osioł jeden i matka go dostała bo adres w dowodzie jeszcze ma tam (nowy się robi) i musiała zapłacić. No i oczywiście mój kochany mąż jak się okazało nie odłożył ani grosza a teraz spojrzał do takiej naszej skarbonki że są tam TYLKO 300zł i na koncie jakieś grosze i do mnie "kurwa gdzie są te pieniądze, ja nie wiem na co one idą"... na co? bo se debil podbił karte wędkarską za 200zł i na coś tam jeszcze poszły ale jak się nie zbiera rachunków, nie liczy kasy czy nie zapisuje wydatków to potem tak jest... ja dostałam macierzyński ale niech sobie nie myśli że dam mu na Wiktorie... ja swój macierzyński mam dawać na jego dziecko? mógł odłożyć a nie... w zyciu nie dam mu na nią ani grosza... ostatnio dostałam od babci na imieniny 50zł żeby sobie coś kupić ale oczywiście musiałam je dać mężulkowi bo nie miał kasy żeby dać Wiki... nie będę sposorować jej bo ma dwoje rodziców i niech spada jak myśli że dam mu na nią pieniądze. Szymkowi nie kupie a jej dam? Nieeeee!!!! Niech no mi powie słowo że mam mu dać zeby on dla niej miał to nie ręcze za siebie.
Kurde ja nie wiem czy spacerek dziś zaliczymy czy nie bo mam prania a prania na wyjazd. Matko spakowanie malucha na taki wyjazd to masakra!

Pikasso Wiktorek jest megasłodki!

Wiolka?! ośmiornica? ło matko... jak sie za to zabrać? jak mąż złapał? ja pierdziele Wy ale tam macie... a ja się z piersiami w rękawie na obiad bujam...

Gosi jak sobie Antoś słodziaśnie śpiocha 🙂

rozglądacie sie już może za większymi fotelikami? kurcze ostatni po programie Uwaga mam schizy odnośnie fotelików... no i tak szukam i chyba zdecyuję się na fotelik tej firmy co mam wózek z fotelkiem bo jak patrzę na ten fotelik to widzę że jest solidny... pieniążki z chrztu mamy odłożone na większe wydatki dla małego więc nie będę oszczędzać tym bardziej że jeździmy do teściów ponad 400km w jedną stronę... taki http://www.allegro.pl/item1006955993_fotelik_my_way_roan_9_36_kg_36_gwarancji.html

• Mamusia
Pikasso nie wiesz co dobre 😜 jak osmiornica jest nieswierza to pewnie smakuje jak guma, ja mam z wczora 😜j wiecxzor, mezus 2 zlapal, jedna na dzis a druga na jutro. My jemy salatke, do pokrojonej osmiornicy dodajesz sol, pieprz, cebulke, ocet i iliwe z oliwek 🙂 A je sie normalnie widelcem 😮 😮 😮 Mozna tez zrobic z panierka jak schabowe 🙂

Emmax nie wiem do czego ma podobny smak 🤔 jak wpadniesz t 🤪ci przyzadze 😜 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Nie dam kurwa nie dam ani grosza!!! jestem zła jak cholera na samą myśl że mi się zapyta czy mu dam dla Wiki... Oj, Panie Boże chroń go bo jak piśnie choć słówko to zobaczy. Ja nie będę swojemu dziecku odmawiała na korzyść tamtej małej.
No a wczoraj kupiłam pampersy dla małego, jumbo pack za 46zł. Wydaje mi się to mało. Generalnie używam na codzień Dada ale na noc muszę mu zakładać Pampy bo w Dada się przesikiwał, codzienie rano było mokry bo gdzieś tam mu wyleciało... a Pampy nie. A teraz to Dada muszę używać hurtowo 🙂 bo mały dostał na chrzest 3 paki od cioć zamiast kwiatka no i teraz to się śpieszymy żeby wynosił je zamin wyrośnie więc co godzinę mu zmieniam 🙂 nie no żartuję ale staram się częściej go przebierać a bo i lubi bez pieluszki leżeć więc daję jajeczkom trochę poodychać i pieluszki zmieniamy często co by się nie zmarnowały 🙂

jedna pralka już skończona... czas na kolejną...

A MY PO SPACERKU A BARTUŚ ŚPI W SWOJEJ SPACERÓWCE 🤪

DZIŚ TAK CIEPŁO ŻE SZKODA BYŁO JĄ DALEJ TRZYMAĆ U TEŚCIOWEJ A TAK JEST TU MI BARDZIEJ PRZYDATNA 🙂

KAJTUCHA JAK PRZECZYTAŁAM TWOJEGO POSTA O MĘŻU I PIENIĄDZACH TO TAK JAKBYM CZYTAŁA O SWOIM 😁 Z TYM ŻE U NAS PIENIĄDZE WYDAJEMY W TAKI SPOSÓB ŻE KAŻDY MÓWI ILE NA CO WYDAŁ ALE POTEM JEST PYTANIE GDZIE TE PIENIĄDZE SIĘ PODZIAŁY??? 🤢 😁

WIOLKA OŚMIORNICA NA OBIAD 🤢

KAJTUCHA FOTELIK SUPER 🙂

mała spi a ja się szykuję bo jadę do mamy na podwóreczku posiedzieć, taka ładna pogoda 🙂
no ja jadę do restauracji menu na chrzest wybrać i do buraka księdza ostateczną godzinę ustalić 😠 już mam wkurwa 😠

kajtucha, współczuję tej sytuacji, ja też nie wyobrazam sobie swojemu dziecku nie kupić a dac dziecku jakiejs baby 😠

• Mamusia
OOO właśnie przyszła do nas paczka dla małego z deserkiem gerbera marchewka i jabłuszko, jakieś mleko następne nestle z dodatkiem kleiku, soczek bobofrut z marchewką i jabłuszkiem i jakieś puree nestle z marchewką i groszkiem 🙂 matko ja w ogóle nie wiem co to jest to melko następne....to wszystko to dla mnie czarna magia...

• Mamusia
wiecie co ten facet mnie kurwa rozpierdala na łopatki, no przepraszam za wyrażenie ale kurwa nie mogę z nim. wyłączyłam telefon bo mam go kurwa dosyc.
Napisal mi frajer jeden że pieniądze które mały dostał na chrzest mamy dać na spłatę karty kredytowej... No pojebało kolesia jak stopięćdziesiąt!!! powiedziałam ni chuja! ani grosz z pieniędzy Szymka nie pójdzie na nas!!! on dostał tą kasę, on dostanie fotelik, rowerek i cokolwiek będzie chciał dopóki pieniążki będą. Ja nie będę potem dziecku szczędzić że nie w tym miesiącu syneczku bo mamusia przejebała twoje pieniążki i nie mamy za co kupić ci rowerka

kajtucha no i racja, to dziecka pieniążki 🙂

z tego co wiem to moja Lenka dostanie chodak bo chciałam i kolczyki, bo mamy zamiar uszka przebić, ale to tak dopiero jak ok roczku będzie miała 🙂

• Mamusia
ojjj kajtucha no nie dziwię się, że jesteś wkurzona!

Laski któreś dziecko dzwoniło do Piotrka i powiedziało mu o zaciskaniu warg 😁 😁 😁 😁 Przyznać się!!! Może Lena? 😁 😁 No bez kitu przeczytałam o tym rano, patrze a Piotrek gryzie wargę 😁 Super to wygląda 🤪