Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hejka 🙂 Tak ciezko mi sie wbic na brzuszek. Albo cos z moim netem albo z Brzuszkiem.

Gosia Antek rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Picasso ja lubię różowy 😜 😜 😜 tylko za pozno sie zgłosiłam i Adze przypadł 😉
Wiem tez ze wstawilas zdjecia Wiktorka ale nie widzialam bo net jakos nie ciagnie, moze jeszcze uda sie zobaczyc.

Agak kawały świetne 😁 😁 😁 😁 😁

dziewczyny dzieciaczki super, a Antoś nieźle wcina no łóźeczko i jak ładnie siedzi 🤪

Moja lenka od 3 dni zauważyła istnienie stópek, i coraz więcej zaczyna się nimi bawić, no i dzisiaj pięknie zaczęła obracać się z brzuszka na plecki, już prawie m dostał poieprz, że dlaczego ją odwrócił na plecki jak nie płakała, a ona sama się odwróciła 😁

ja też już uciekam do wyrka, bo moje dzieci już śpią 😜

dobranoc mamusie 🙃

• Mamusia
dzien dobry... ja sie nawet wyspalam...

kawaly super...

ide zaraz sie kapac i o 10 okolo wychodze z domu bo na 11 na bioderka a musze byc wczesniej bo losuje sie numerek w kolejnosci przyjmowania dzieci...

przychodze i sprzatam i prasuje...

gora prasowania...

milego dizonka...

nauczylam swoje dziecko robic... buuuu.... i sie pluje strasznie... hihi

• Mamusia
Hej Mamusie, ja również nie nadążam z nadrabianiem tego co napisałyście. Wczoraj poszłam spać z Madzią o 19.00 bo znów strasznie marudziła i niespokojnie spała. Później miałam pobudkę o północy i o 4.00. Wstałyśmy o 5.15.

Dziś ma być piękna pogoda. Mam nadzieje iż pospacerujemy ze 3-4 godz.
Czy Wasze dzieci po tym jak się nauczyły przewracać z plecków na brzuch też tak chętnie to robią. Bo moja obecnie by mogła cały czas leżeć na brzuchu.
Za to ma problem z przewróceniem się z brzucha na plecy. hehehe 😜 😜

Może uda mi się dzisiaj nadrobić forum wieczorkiem jak mała pójdzie spać.

Miłego dzioneczka...

HELOŁ BABOLE

A MY W MIARE WYSPANE. POBUDKA O 2 I O 4 I SPAŁYŚMY DO 7.20 🙂

A MOJE DZIECKO NAUCZYŁO SIE ZAGRYZAĆ DZIĄSŁAMI DOLNĄ WARGĘ I TAK ROBI, CO MNIE WKURZA, BO JUŻ MA CZERWONĄ SKÓRĘ POD USTECZKAMI 😞

PERSY MOJA LENKA TEZ UWIELBIA LEŻEC NA BRZUSZKU I PRZEWRACAĆ SIE NA PLECKI. I TAK JAK TWOJEJ MADZI, TEZ JEJ CIĘZKO PRZEWRÓCIĆ SIE SPOWROTEM NA BRZUCH 😁 😁

MIŁOGO DNIA 🙂

• Mamusia
maly w koncu zasnal...

posprzatalam troche ale reszta jak wroce od lekarza.. zapowiada sie sliczny dzionek wiec po lekarzu jedzie cza spacer pojde i do domu sprzatac dalej i prasowac...

zaloze malemu body z dlugim i bluze, plus rajtki cienkie i dzinsy i kocyk.. chyba wystarczy i latwiej bedzie go rozebrac...

jak cos to milego dizonka zycze..

buziaki

Hej Mamunie 🙂
Moze cos napisze bo moje dziecko dzis marudzi. Nie wiem czemu przeciez wyspane.
Rzeczywiscie cudna pogoda 🙂 My tez pojdziemy na spacerek. Troszke mniej załozymy tych ubranek niz Aga84. Mikołaj nie lubi ciepła.
Biedny tak piszczy nie wiem co mu jest 🤨 🤨 🤨

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

U nas nocka ok i do 9 pochrapałyśmy to znaczy mąż mi za bardzo nie dał bo mnie atakował sygnałami i smsami 😠

Pogoda przepiękna wybyjemy gdzieś z domu co bym miała pretekst żeby nie sprzątać 🤪 😁

A to moja teraz częściej się przewróci z plecków na brzuszek niż odwrotnie 🙂 wogóle zauważyłam zaczyna spać na boczku i rączką zakrywa oczka lubi sobie na nie coś zarzucić musze jej dawać coś małego chyba jak zasypia żeby się zakrywała.I tak fajnie się kula z jednego boczku na drugi 🤪

Aga jak jest ciepło to body, rajtuzki, bluza. Nawet kocyka nie kłade bo mały zaczyna płakac jak mu za gorąco. no i czapeczka jezeli da sobie załozyc. Wariactwo z tym ubieraniem. Juz rozumiem jak sie ze mną namęczyli jak byłam mała 😉

HEJ BABSZTYLKI 🙂

U NAS NOCKA TAKA JAK ZAWSZE POBUDKI I 24, 4 I 6 😉
LEŻY MOJE DZIECIĘ U MAMY NA KOLANKACH I PATRZY JAK MAMUSIA PISZE JEDNĄ RĘKĄ 😁 😁 😁 😁

A MOJE DZIECIĘ MA LENIA DO PRZEWRACANIA SIĘ Z BRZUSZKA NA PLECY I ODWROTNIE 😞

I AGUŚW MÓJ BARTEK TEŻ NAUCZYŁ SIĘ ZACISKAĆ DOLNĄ WARGĘ 🤨 I MA PEŁNO KROSTEK PRZEZ TO NA BRODZIE BO STRASZNIE PRZY TYM SIĘ ŚLINI 😞

Co do przewracania to moj jest jak wałeczek hehe z boczku na boczek, z brzuszka na plecki, no i czasem z plecków na plecki. Fajne te dzieciątka 🙂
A najbardziej lubie jak jedzie w wozku i nózki wysoko kładzie na drążku 🙂 Jak król 🙂