Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Od wczoraj mam problemy żeby Was nadrabiać, ale czytam dzielnie co jakiś czas 🙂 W końcu muszę wiedzieć co u Was!

AgaK świetne kawały 😁
Zdjęcie Bartusia rewelacyjne!!! 🤪

Emmax może akurat dzisiaj nie smakowało Lenie jabłuszko.
Piotrek jednego dnia wcina prawie pół słoiczka, a drugiego nie chcę więc luzik 😉

Pikasso fajne pluszaki 🙂

TO TERAZ TROSZKĘ O BLONDYNKACH 😜 😜

Brunetka i blondynka znalazły trzy granaty ręczne i postanowiły, że lepiej będzie, jeśli zabiorą je na posterunek policji.
- A co, jeśli jeden nam wybuchnie, zanim tam dotrzemy? - pyta brunetka.
- Nie martw się - mówi blondynka - Skłamiemy i powiemy, że znalazłyśmy tylko dwa.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
W Sądzie:
- Ile pozwana ma lat?
- Chwileczkę, Wysoki Sadzie muszę policzyć: kiedy wychodziłam za niego za mąż miałam 20 lat, on miał 40. To teraz, jeśli on ma 70, a ja jestem o połowę młodsza, to mam 35?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Facet baraszkuje w łóżku z piękna blondynką. Nagle dziewczyna pyta:
- Ale nie masz AIDS, co?
- Oczywiście, że nie!
- Dzięki Bogu! Nie chciałabym znowu tego złapać.
Blondynka i brunetka oglądają wiadomości i blondynka mówi do brunetki:
- Założę się o 100 dolców, że ten facet nie skoczy z tego budynku.
Brunetka przyjmuje zakład i facet skacze z budynku, po czym brunetka mówi:
- Nie mogę wziąć twoich pieniędzy, ja już dziś widziałam te wiadomości i wiedziałam, że ten facet skoczy.
Blondynka na to:
- Ja też je już dziś widziałam i myślałam, że drugi raz nie skoczy.

Przychodzi kobieta do lekarza i skarży się na ból.
- Gdzie panią boli? - pyta się lekarz.
- Wszędzie - odpowiada kobieta.
- Jak to wszędzie, proszę być bardziej dokładnym.
Kobieta dotyka kolana palcem wskazującym:
- Tu mnie boli.
Następnie dotyka lewego policzka:
- O tu mnie boli.
Potem dotyka prawego sutka:
- O tu też mnie boli - mówi z grymasem bólu kobieta.
Lekarz popatrzył na kobietę ze współczuciem i pyta się:
- Czy Pani jest naturalną blondynką?
- Tak.
- Tak myślałem - kontynuuje lekarz - ma pani złamany palec.
Blondynka umarła i idzie se do nieba. Piotr zatrzymuje ją u bram raju i mówi:
- Córko, duszyczek u nas full. Wiem że nie grzeszyłaś ale musisz przejść eliminacje. Odpowiesz na pytanie wejdziesz, nie - idziesz do piekła.
- Rozumiem, proszę pytać.
- Jak ma na imię Bóg?
- Hehehe. proste: Święćsię!
Tu Piotrowi szczęka opadła.
- Że jak?!
- No przecież w modlitwie jest wyraźnie: Ojcze nasz, któryś jest w niebie, święć się imię Twoje.
Policjant zatrzymuje blondynkę za przekroczenie prędkości i pyta ją bardzo grzecznie, aby pokazała mu prawo jazdy.
Blondynka obrażona odpowiada:
- Chciałabym, abyście lepiej ze sobą współpracowali. Nie dalej jak wczoraj jeden z was zabrał moje prawo jazdy, a już dziś oczekujecie, że je wam pokażę.

Siedzą dwie blondynki na przystanku i rozmawiają.
- Na jaki tramwaj pani czeka?
- Na dwudziestkę.
- Ale przecież dwudziestka jeździ tylko w dni świąteczne, a dziś jest wtorek.
- Ale ja mam dziś urodziny.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Blondynka wchodzi do sklepu i jej uwagę przyciąga błyszczący obiekt na półce, zaciekawiona pyta sprzedawcę:
- Co to jest?
- Termos - odpowiada sprzedawca.
- Do czego służy- pyta znów blondynka
- Pomaga utrzymać gorące rzeczy gorącymi, natomiast zimne zimnymi - objaśnia sprzedawca.
Blondynka kupuje jeden.
Następnego dnia przynosi termos do pracy, a jej szef, blondyn, pyta:
- Co to za błyszczący przedmiot?
- Termos - odpowiada blondynka.
- Do czego służy? - pyta szef.
- Pomaga utrzymać gorące rzeczy gorącymi, natomiast zimne zimnymi - wyjaśnia blondynka
- A co masz w środku? - pyta zaciekawiony szef.
- Dwie filiżanki kawy i mrożony sok pomarańczowy - odpowiada blondynka.
Następne z kategorii: Blondynki » | Zobacz inne kategorie »
Blondynki - Kawały i dowcipy o blondynkach - sztuczna inteligencja ;-)

Policjant zatrzymuje blondynkę za przekroczenie prędkości i pyta ją bardzo grzecznie, aby pokazała mu prawo jazdy.
Blondynka obrażona odpowiada:
- Chciałabym, abyście lepiej ze sobą współpracowali. Nie dalej jak wczoraj jeden z was zabrał moje prawo jazdy, a już dziś oczekujecie, że je wam pokażę.
Wyślij dowcip | Ocena: 4.4 | Oceń!

Siedzą dwie blondynki na przystanku i rozmawiają.
- Na jaki tramwaj pani czeka?
- Na dwudziestkę.
- Ale przecież dwudziestka jeździ tylko w dni świąteczne, a dziś jest wtorek.
- Ale ja mam dziś urodziny.
Blondynka kupiła Fantę z zielonym kapslem.
Otwiera, patrzy - na kapslu napis:
"Spróbuj szczęścia znowu" - zamyka, odkręca, czyta - "Spróbuj szczęścia znowu" - zamyka, odkręca, czyta ...

• Mamusia

he he wreszcie mi się udało. Musiałam sie przejść i chyba komputer odpoczął bo zaczął ze mną współpracować 😜
A tak Antoś wczoraj jadł łóżeczko 😁

[URL=http://img195.imageshack.us/i/sdc14930.jpg/][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/9825/sdc14930.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

HE HE GOSIU UDAŁO SIĘ WSTAWIĆ ZDJĘCIE 😁 😁 😁

IJ MATKA DAJ DZIECKU JEŚĆ A NIE DZIECKO ŁÓŻECZKO WCINA 😁 😁 😁 😁 OCZYWIŚCIE SŁODZIUTKO WYGLĄDA ANTOŚ 😁 😁 😁 😁

AGAK1601 twój obiecany oklask już doszedł 🙂 kawały o blondynkach najlepsze na świecie... za to dostaniesz kolorek różowy 😁
Różowy – barwa romantycznych spacerów i kolacji we dwoje. Pobudza organizm. Zjednuje sympatię, sprzyja czerpaniu przyjemności z zabawy. To kolor osób pewnych siebie, lubiących ryzyko, spragnionych miłości, jak również potrzebujących zainteresowania i współczucia. Niewskazany dla osób niedojrzałych emocjonalnie, gdyż może je przytłaczać.

gosiag kobito daj mu jeść, bo się w kornika zmieni, ale i tak z niego wielki przystojniak

dostępne kolorki: biały i pomarańczowy 😜

POZWOLIŁAM SOBIE GO SKOPIOWAĆ I GO TU WSTAWIĆ 🙂 KAJTUCHA NA PEWNO NIE BĘDZIE ZŁA 😉

PROSIMY O GŁOSY 🙂 http://dziendobrytvn.plejada.pl/happybobo/6751,konkurs-zdjecia-detal.html

dzięki AGAK1601 już zagłosowałam i obiecuję, że będę to robić regularnie, by wspierać naszą kochaną Kajtuszkę 😁
chciałam wstawić zdjęcie mojego Bobo, ale coś strona nie chce się załadować 😞
komputer ze mną nie współpracuje