Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dzień doberek!

Kajtucha obejrzałam te filmiki co wstawiłaś i ręce mi opadły razem z nogami, jak można coś takiego zrobić, więcej nie komentuje, bo brak mi słów 🤔 😲 🤢 oglądałam też tą chustę i czekam jak będzie się nosiła 🙂

skoreczka bardzo mi przykro, współczuję 😞

Mój Misio zjadł wczoraj, a raczej dokończył połowę słoiczka zupki marchewkowej z jarzynkami, ale wsuwał, aż musiałam dać mu deserek jabłko gruszka, też połowę wszamał. A przed chwilką dokończył. 🤪 Jak mu dawałam deserek to się aż trząsł, żeby mu dać, ale nie chciałam, żeby zjadł cały słoik na raz.

nnnnnnnnnn nnnnnnn v rrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrr y y kkkkkkk mggfsvccccccccccctrfdcccccccccccccccccccccdghcggggggggggggggggggg bbbbbbgggbbbbbbbbb
<---- Wiki pisze, że Was pozdrawia 🙂

Wiki pisze, że Was pozdrawia 🙂

nnnnnnnnnn nnnnnnn v rrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrr y y kkkkkkk mggfsvccccccccccctrfdcccccccccccccccccccccdghcgggggggggggggg ggggg bbbbbbgggbbbbbbbbb

chciałam poprawić, ale się nie udało, więc piszę od nowa

• Mamusia
Noo Pikasso z Wiktora to pisarz bedzie jak się patrzy!
Moje dziecię mnie dziś rozwaliło... przebierałam mu pieluchę a ta mała bestia była tak głodna że śpiocha zaczął jeść 🙂 i zaczął od nogawki 🙂

[URL=http://img35.imageshack.us/i/zdjcie0440z.jpg/][IMG]http://img35.imageshack.us/img35/9987/zdjcie0440z.jpg[/IMG][/URL]

I jestem znów z wami. Wrócilismy z dłuuuuuuuuugiego spaceru. Moje dziecko spało i usmiechało sie pod noskiem. Ja zrobiłam drobne zakupy. W aptece kupiłam krem do pupki SUDOKREM. Polecam dziewczyny. Wziełam swego czasu próbkę ze szpitala i teraz dopiero kupiłam nowy słoiczek.
Kupiłam tez kwiatki na balkon, moze w tym roku uda mi sie ustroic nasz balkon 🙂

A teraz moje dziecko walczy dzielnie z maskotką kotkiem, która przywiesiłam do łóżeczka 🙂 URwie czy nie urwie??? 😉

JA PIERDZIULE ALE MNIE GŁOWA ROZBOLAŁA 😞

A PAMIĘTACIE JA W SOBOTĘ WAM PISAŁAM O ZNAJOMEJ CO DZIDZIUSIA URODZIŁA W 32 TYG CIĄŻY 🙂
DZIŚ WYSZŁA DO DOMU A JEJ SYNEK JUŻ SAMODZIELNIE ODDYCHA ALE ON JESZCZE ZOSTAŁ 🙂 PISAŁA MI ŻE ŚWIATA POZA NIM NIE WIDZI 🙂 JEST TAKI MALEŃKI 😉 URODZIŁ SIĘ Z WAGĄ 1600 GRAM 🤢 🤢 PISAŁA MI ŻE MAŁY JEST SILNY I JAK OSIĄGNIE WAGĘ PONAD 2 KILO TO BĘDZIE MOGŁA ZABRAĆ GO DO DOMKU 🙂

Muszę poszukać krótkich spodenek dla Mikołaja. Nie mam zadnych. Fajnie takie szkrabki wyglądają w krótkich spodniach i skarpeteczkach. Głeboko wierze ze bedzie piekne lato!!!

DZIĘKUJĘ W IMIENIU KOLEŻANKI 🙂 NA PEWNO PRZEKAŻE POZDROWIENIA 🙂

JA TEŻ MAM NADZIEJĘ ŻE LATO BEDZIE CIEPLUTKIE 🙂 MAM NADZIEJĘ ŻE SIĘ W TYM ROKU TROSZKĘ OPALĘ BO W ZESZŁYM TRZEBA BYŁO UWAŻAĆ Z WIADOMYCH PRZYCZYN 🙂
NO I TE NASZE SZKRABKI NIE BĘDZIE W TYLE WARSTW UBRAŃ 😉