Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No tak Wiola, pewnie poimprezujesz ze znajomymi 😁

AgaW dzięki wielkie, dam później znać jak mi wyszedł bigosik 🙂

Persy my jedziemy na tydzień nad morze 🙂 Mamy do przejechania prawie 400 km 😮

Mittko właśnie mi przyszła paczuszka bobovity, równo nam wysyłają 😁

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

WIOLKA TO WSPÓŁCZUJE. SMOCZYCA TWOJA ZERO TAKTU. NIE DIMYŚLNA BABA. PRZECIEZ WIADOMO ZE JAK TYLE CZASU NIE WIDZIAŁAS RODZINY TO CHCESZ Z NIMI POBYC SAMA A NIE ,,OPIEKOWAC'' SIE SMOCZYCĄ 😠 😠 ALE TERAZ BEDZIE LEPIEJ 🙂

PERSY MY JESZCZE NIE MAMY ZADNYCH PLANÓW WAKACYJNYCH, ALE MOZE GDZIES SIE WYBIERZEMY CHOCIAZ NA WEEKEND.

EWO NO TO CZEKAM NA RELACJE JAK CI WYSZEDŁ BIGOS. NA PEWNO BEDZIE PYSZNY 🙂

Gosia dziękuję za słonko 😉 Wyszło i u nas 🙂 Duchota tez sie zrobiła. Mozna pospacerowac ufffffff na reszcie cieplej 😁 😁 😁
Teściówki są niesamowite 🤢 🤢 🤢 Moja jest daleko ode mnie hihi
Ewo bigos musi byc dobry, bo tak jak juz któras pisała bardzo latwa potrawa 🙂 Zrób to spróbujemy i ocenimy 😜 😉

JUŻ W DOMKU I POSTY NADROBIŁAM 🙂

ZDJĘCIA WASZYCH BOBASÓW SĄ PRZEŚLICZNE ALE ZDJĘCIE MADZI PERSY WYMIATA 😁 😁 😁 😁 😁

AGNIESZKO84 SŁÓWKA NIE PIŚNIEMY ŻE WKLEIŁAŚ ZDJĘCIE MĘŻUSIA 😉 😁 😁 😁 😁
ŁUKASZEK JEST BOSKI 🙂
AGNIESZKOW LENKA TO MAŁA CZYTELNICZKA 😁 😁 😁

A JA NA WAKACJACH W ZESZŁYM ROKU TO BYŁAM Z TEŚCIAMI 😜 😜 😜 😜
ALE MIAŁAM PECHA DZIEŃ PRZED WYJAZDEM 🤢 TAK SKRĘCIŁAM NOGĘ ŻE O KULI SIĘ PORUSZAŁAM PRZEZ 3 DNI 😞

CO JA BYM DAŁA ŻEBY SIĘ PIWA NAPIĆ 🤢 😜 😁

HE HE AGUŚW NO WIDZISZ JAKIE MUSIMY BYĆ POŚWIĘCONE NASZYM MALUSZKOM 🙂

ALE DOCZEKAMY SIĘ 🙂 JA NAPIJĘ SIĘ PIWKA A TY GRZAŃCA CHOĆ POWIEM SZCZERZE ZROBIŁAŚ MI SMAKA NA TE GRZANE WINKO 😁 😁 😁 😁 😁

PEWNIE ŻE DLA NASZYCH SKARBECZKÓW WSZYSTKO. JAK PRZESTANIEMY KARMIC PIERSIĄ TO SOBIE NADROBIMY.
A JA UWIELBIAM GRZANE WINKO.
MAM NAWET ZESTAQW DO GRZANEGO WINKA PRZYWIZIONY Z GÓR, KUBECZKI Z PODGRZEWACZEM. TERAZ NIESTETY STOJĄ I ZBIERAJĄ KURZ 😁

EWO MI SIĘ WYDAJE ZE TAKĄ KASZKĘ JAKĄ SIE DAJE DZIECIOM CZYLI NP NESTLE MLECZNO-RYŻOWA. CHOCIAŻ SPECJALISTKĄ W TEJ DZIEDZINIE NIE JESTEM, BO JESZCZE LENCE NIE GOTOWAŁAM.

EWO TAK TAKA ZWYKŁĄ MANNĘ NAJLEPIEJ BŁYSKAWICZNĄ 🙂
POD KONIEC GOTOWANIA TAK OKOŁO 5 MINUT PRZED CZASEM WSYPUJESZ ODROBINKĘ TEJ KASZKI TO TROSZKĘ ZAGĘŚCI ZUPKĘ 🙂

• Mamusia
no dla mnie to czarna magia 😁 Lekarka kazała już codziennie dawać zupkę, a ja dalej tylko cyc. No może od dzisiaj zacznę 😉
Mam buteleczkę Lovi i ona ma inny smoczek niż Avent więc może z tego Piotrek trochę pociągnie. Jak wrócimy z usg to podejmę kolejną próbę 😉

A TAM OBCYKANA 😉

EWO POMIMO ŻE BARTUŚ TO MOJE DRUGIE DZIECKO TO JA DUŻO RZECZY TEZ JESZCZE NIE WIEM 🙂
CZASAMI NIEKTÓRE CZYNNOŚCI TRZEBA UCZYĆ SIĘ NA NOWO 😉

witajcie 🙂
Ewa84 mam nadzieje ze juz wszystko opanowane z tym remontem i sasiadem. z rehabilitacja sobie poradzisz badz dzielna - to wszystko robisz dla swojego synka
persy7 ale madzia superasnie wyglada w tej misce 😁
ja wypelnialam te ulotki w szpitalu ale dostalam tylko paczke z hipa t tam bylo mleko w proszku jedna saszetka i zawieszka na dzwi - ale sie zucili ... od tamtej pory nic nie dostalam a to bylo z jakies 2 miesiace temu
na wakacje jeszcze nie mamy planow - nie ma zbytnio kasy na takie przyjemnosci

• Mamusia
Ewo jeżeli podajesz tylko jedzenie ze słoiczka to możesz sobie w osobnym garnuszku ugotować troszkę tej kaszki na 100 ml pól łyżeczki i dodać do tej zupki. Ja jeszcze kupiłam sobie kleik ryżowy i też fajny jest do zagęszczania zupek

EWO NIEKTÓRZY LEKARZE MÓWIĄ ŻE WYŁĄCZNIE PIERSIĄ MOZNA KARMIC DO SKOŃCZENIA 6 MIESIĄCA NO I PRZECIEZ TAKA JEST TEŻ KSIĄZKOWA TEORIA, WIĘC NA PEWNO KRZYWDY PIOTRKOWI NIE ROBISZ 🙂

• Mamusia
Hej laseczki 🙂

My wróciliśmy z miasta,zdjęcia odebrane wniosek złożony tylko miesiąc trzeba czekać 🤢 ale nawet nie wiedziałam że za dowód już się nie płaci 🤪

Ewo jak tam bigos?? 🙂 a mój mąż znowu robi kapuśniak 🤪 😁

O listonosz właśnie przyniósł bransoletke którą mąż dla mnie zamówił 🤪 wyrobili się jednak przed komunią 😜

A MOJE DZIECKO ŚPI JUZ OD 11 I MI SIE NUDZI A MIAŁAM ZUPE GOTOWAĆ JARZYNOWĄ A NIE CHCE MI SIE CHOLERNIE NIC DZIŚ 😁

I TEŚCIOWA MIAŁA DZIŚ PRZYJŚĆ. CHYBA UDAM ZE MNIE NIE MA W DOMU 😁 😁 😁