Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

SKÓRKA JA MYJE LENCE GŁÓWKE ZA KAZDYM RAZEM. NADAL MYDEŁKIEM BO WŁOSÓW WCIĄŻ BRAK 😁 MYJE JĄ CAŁA MYDEŁKIEM BAMBINO.

KUPIŁAM JEJ BEZRĘKAWNIK http://www.allegro.pl/item1023052351_sliczny_nowy_bezrekawnik_r_74_6_9m_bcm.html

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hihi AgaW piszsz ze włosów brak. No a u małego sie duzo zasiało i nie chce mu przetłuscic. Dlatego pytam o to mycie. Ja myje dziecko tez mydełkiem Bambino a włoski szamponem Bambino.

http://www.przepisydladzieci.webpark.pl/index.htm PROSZE BARDZO PANNO NIKT I BRAWO DLA MARICZKI. JA LENCE DAJE SOK ZE SWIEZO WYCIŚNIETEGO JABŁKA, TARKUJE I ODLEWAM SOK.

No ja tez własnie myje za kazdym razem. Dziekuje za odpowiedz dziewczynki 🙂
Panno Nikt Marika ci dorasta 🙂 Soczek zaliczony 🙂 🙂 🙂

Dobranoc mamusie. Filmowych snów 😎 😎 😎 Bez udziału smoków i smoczyc 😜 😜 😜

Jest kupa 😁
Ale myślałam, że zwymiotuję 😮 😁

Dzięki za stronkę!! Pobieżnie przeczytałam, rzeczywiście przepisy są prościutkie 😉

AgnieszkoW śliczny bezrękawnik!

Ja myję Marice włoski przy każdej kąpieli szamponem na ciemieniuchę... nadal ją mamy 🤨

• Mamusia
Doktor mi kazała podawać codziennie 2-3 łyżeczki. Ale wtedy miała Madzia 3 miesiące. Natomiast ja nadal stosuje sok z marchwi. Tyle że dodaje trochę wody przegotowanej do takich gotowych soczkow i poki co nie mamy problemow z kupkami. A Madzia dodatkowo przecież pije mleko zagęszczone.

Aga, zapraszam, będziemy chodzić na siłownie, a wieczorami Krzysiek będzie nas masował 😉 😉

• Mamusia
mój bigos się gotuje i gotuje, a kapucha nadal twarda 😁

AgaW śliczny bezrękawnik 🙂

Był u nas mój tatuś i przykręcił baterię i nic już nie kapie (mój mąż próbował ją wczoraj przykręcić 2,5 godziny, a mojemu tacie zajęło to 5 minut 😁)

Persy życzę powodzenia i wytrwałości w ćwiczeniach 🙂
Idę pod prysznic i spać. Dobranoc

MAMUSIE JA TEZ JUŻ MYKAM 🙂

MŁODSZE JUŻ CHRAPIE W SWOIM ŁÓŻECZKU STARSZE TEZ JUŻ KIMA 🙂
MĘŻUNIO DZIŚ PRZYJEŻDŻA WIĘC TEŻ ZARAZ WSKAKUJE DO WANNY I BĘDĘ CZEKAĆ 😜 🙂 😁

DOBRANOC 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Witajcie ponownie 🙂

Przeczytałam co naskrobałyście,ale połowy jak zwykle nie pamiętam 😜
Któraś pytała dla kogo ta bransoletka-oczywiście dla mnie 🤪 miała być na urodziny no i taka troche dwa miechy spóźniona 😁 😜

Kajtucha Szymek przesłodki,ale smoczyca masakra sama bym się wystraszyła jak bym ja spotkała w ciemnej uliczce Wiolka dowaliła porównaniem aż mężu walke przestał oglądać i zagląda z czego tak śmieje 🤪

AgnieszkoW ciuszki super i bezrękawnik śliczny.

No i jak zwykle reszty nie pamiętam przepraszam 😞

A Ewo AgnieszkaW już Ci wszystko powiedziała o świadku chrztu i ksiądz nie może robić żadnych problemów bo tak jest zapisane w ich prawie kanonicznym i jeśli tylko rodzice wyrażają taką wole to ma obowiązek zapisać jako świadka chrztu 🙂

A my byliśmy u spowiedzi potem znajomi przyszli i tak się zeszło.
Na dodatek zaczynam się stresować Emila coś ostatnio mega marudna coś czuję że w niedziele to będziemy z nią walczyć 🤢 eh...

kobitki ja juz uciekam w kimona obejze tylko jakis film na 1 jak wszystkie ...
co do smaczycy to tez rylam ze smiechu a dorota powiedziala zeby sie wyprasowala bo bardzo pomarszczona jest 😁 wiola porownanie niesamowite ... mam nadzieje ze sie nie gniewasz za to co tu piszemy na temat twojej tesciowej ...
buziaki i dobranoc 😘 😘 😘

• Mamusia
Hello dziewczynki 🙂

U nas nocka może być,tylko ja jakaś tyrpnięta chodze.Z wrażenia z tymi waszymi smoczycami to miałam głupi sen,że rodzina męża Emile mi chciała zabrać 😠 a wczoraj to mi się śniło że mam komunie a biegam po osiedlu i kogoś szukam.Ja już chce poniedziałek bo inaczej oszaleje 😜

My kupe też przeważnie co 2 dzień robimy.Jej jaka Emila jest maruda nie poleży chwili eh

• Mamusia
Czesc!

NOcka byla okropna, dla mnie oczywiscie bo Majka i maz slodko sobie spali gdy ja probowalam nakarmic tego mojego potworka o polnocy a ona niet 😠 😠 😠 bylam taka wsciekla bo jadl ostatnio o 21.00 wiec wiadomo, ze sie w nocy obudzi. Do 2 wiercila sie w lozeczu bo ja juz nie mialam sil jej lulac a pozniej co godzine sie budzilam i czekalam az ona sie obudzi na amu. Mloda wbrew wszystkiemu obudzila sie dopiero o 8!!! 🙃 🙃 🙃 🙃 i wez tu skumaj dziecko! 😁 😁 Nawet zaczelam sobie spiewac na pocieszenioe "wez mnie niw wkurwiaj" bo japiekurwadoke mi sie znudzilo 😁 😁 😁

Dzisiaj ugotuje jej zupke, ale jestem podjarana!!!! 🤪 🤪

WIOLUŚ A DLACZEGO TY CZEKASZ AŻ MAJECZKA SIE OBUDZI NA JEDZENIE? WEŹ WYLUZUJ KOBIETKO I IDŹ SPAĆ JAK ONA SPI. NIE MARTW SIE, JAK BEDZIE GŁODNA TO NA PEWNO CIE OBUDZI.
A JAKĄ ZUPKE JEJ GOTUJESZ??