Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

SKÓRECZKO JESZCZE STYCZEŃ BO KAJTUSIA MA SZYMKA ZE STYCZNIA 🙂

GRUDNIÓWECZKI RODZIŁY RÓWNE 2 MIESIĄCE, MARTAER URODZIŁA PIERWSZA 10 LISTOPADA 🙂

JA, AGNIESZKA84 I KAROLCIA RODZIŁYŚMY NA PÓŁMETKU CZYLI 10 GRUDNIA A KAJTUSIA OSTATNIA URODZIŁA 10 STYCZNIA 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej Mamusie, ja dziś praktycznie większość dnia spędziłam poza domem. Byłyśmy z Madzią na spacerku jednym a później wieczorem na drugim.
Teraz już spi...a ja mam chandrę bo mnie moja połowa zlała i miast spędzić ten wieczór ze mną poszła na zawody tenioswe i grilla. Ehh....
Nic to pójdę chyba w związku z tym spać coby się jeszcze bardziej nie zdołować...
Życzę Wam i Waszym pociechom słodkich snów!!! Buuuziaki! 🙂 🙂 🙂

OJ PERSY TO TO SIĘ MASZ Z TYM SWOIM FACETEM 😞
ALE CHAMSKO POSTĄPIŁ 😠 😠 😠 ALE NA POCIESZENIE POWIEM CI ŻE TEŻ JESTEM ZŁA NA MOJEGO BO DZIŚ ZALAŁ PAŁĘ I BĘDZIE TAK MI CHRAPAĆ NAD UCHEM A JA NAWET NIE MA DRUGIEGO POKOJU ŻEBY GDZIEŚ UCIEC Z MAŁYM PRZED TYM HAŁASEM 😠 😠 😠
NO CÓŻ FACETÓW TO MY DO KOŃCA NIE ZROZUMIEMY BO ONI FAKTYCZNIE POCHODZĄ Z MARSA 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
AgaK wspólczuję chrapiącego faceta 🙂 No właśnie chyba nigdy nie zrozumiemy facetów. 😠 ja w każdym razie mam z tym duuży problem;-) Czasami mam wrażenie jakbym miała w domu dwójkę dzieci - Madzię i Krzyśka.

• Mamusia
AgaW bigos przepyszny!!! Mówię do męża, że jadę do takiej Agnieszki z brzuszka na korepetycje z gotowania, a on na to -jedź jedź! Małpiszon jeden 😁

AgaK Bartuś super się prezentuje w swojej spacerówce 🙂

Aga84 z Łukaszka śliczny chłopak, uśmiech powalający 🙂

Persy faceci to dziwne stworzenia 🤢

Skoreczko rewelacyjna ta piaskownica!!! Szkoda ze nie mam gdzie takiej wstawic!

AGNIESZKO84 ŁUKASZEK TEZ JEST PUCATY 🙂
I DZIĘKUJĘ 😘 😘 😘 😘 😘

PERSY ŁAP BUZIOLKA NA POCIESZENIE 😘 😘 😘 😘

A MOJE DZIECKO MA W DUPIE SPANIE 😠

MITTKO NA PEWNO WSZYSTKIE BĘDĄ TRZYMAĆ KCIUKI 😉 😉 😉 😉 JUŻ TRZYMAMY 🙂 🙂 🙂

JA TEZ SIE Z WAMI POŻEGNAM NA DZIŚ 🙂 IDĘ DAĆ CYCULA MOJEJ MAŁEK KRUSZYNCE KTÓRA ZARAZ RĘCE WSADZI SOBIE PROSTO W ŻOŁĄDEK 😁 😁 😁 😁

DOBRANOC 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Oj Ewa ale mi narobiłaś ochoty na ten bigos... może i ja zrobię swój pierwszy dziewiczy bogosik...

Persy głowa do góry! faceci to takie beznadziejne stworzenia którymi lepiej sobie głowy nie zawracać bo tylko nerwów szkoda... mój ma urlop i nie ma dnia żeby nie wypił piwa... a mnie to wkurwia... jedno piwo to nic strasznego ale nie lubie jak alkohol staje sie obowiązkowym elementem każdego wieczora. Ale niech sie pije póki ma urlop i może, w tygodniu jest kierowcą i pić nie może więc niech już mu będzie. jutro niby o 4.45 jedzie na ryby z sąsiadem... ciekawe... codziennie szykuje sprzęt bo niby wstaje rano i idzie na ryby i codziennie kończy się wyłączeniem budzika i obrotem na drugi bok w lóżku...

Aga84, Łukaszek też dobrze wygląda! może nie ma aż tak okrąglutkiej buźki ale baaardzo dobrze wygląda! Szymek jest np długi i szczupły. Wszystkie spodnie jakie mam dla niego są mu za duże w pasie a jak są jakies dobre to za krótkie... wrrrr!!!! nie martw się!!! Łukasz bardzo dobrze wygląda

Ja też już się pożegnam! moj mężu mnie wnerwia bo zamiast obejrzeć w tv coś normalnego to ogląda poraz tysięczny "Nie ma mocnych" z tym Pawlokiem 🙂 i Kargulem a teksty sypie z pamięci...a ja siedze jak taka trusia i nie mam co robić ze sobą więc korzystam z wolnej łazienki i idę się wykąpać... no to paaaaa

Mittko ja też już trzymam kciuki!!!

EWUNIU STRASZNIE SIE CIESZE, ZE BIGOSIK SMAKOWAŁ 🙂 I POWIEM CI, ŻE JA BARDZO DUZO ZAGLĄDAM W INTERNET JAK CHCĘ COS UGOTOWAC. NIE JESTEM TAKIM REWELACYJNYM KUCHARZEM JAK BY SIĘ MOGŁO WYDAWAC 😁. DOPIERO NIEDAWNO NA PRZYKŁAD PO RAZ PIERWSZY W ŻYCIU ROBIŁAM NALEŚNIKI I PRZEPIS BRAŁAM Z INTERNETU BO NIE WIEDZIAŁAM JAK SIĘ ROBI... WPISUJĘ W GOOGLE I JADE Z KOKSEM 😁 😁 😁 😁

MITTKO TRZYMAM KCIUKI ŻEBY JUTRO WSZYSTKO POSZŁO GŁADKO I SPRAWNIE 🙂

AGAK ŚLICZNY TWÓJ BARTOLINKO 🙂

A JA SIE CZAJĘ NA CZAPECZKI ROBIONE NA SZYDEŁKU, CHYBA ZAKUPIĘ LENCE NA ALLEGRO 🙂

SKÓRECZKO WŁASNIE TAKIE COS ZAMIERZAM LENCE KUPIC NA LATO 😉

DOBREJ NOCKI, JA TEZ JUŻ ZMYKAM, OBEJRZAŁAM JAK PUDZIAN ŚPIEWA I IDE DO MOJEJ CÓRECZKI.

• Mamusia
WOW ale sie rozpisalyscie na wieczor!!

AgaK i Aga84 sliczne te wasze chlopaki!

Persy faceci to inna rasa....

Jaa tez musze mlodej kupic jakis basenic coby sie mogla w cieniu pokompac bo tu taka spiekota latem ze bede sie ja bala wystaic na slonce chociazby na kompanko w morzu 😮

A to moja ksieznicza dzisiaj, strzelala minki do aparatu heh.

Dobrej nocki dziewczynki!

Mittka trzymam kciuki!

ja tez juz sie pozegnam ...
dzieciaczki przeslodkie 🙂
wiola powiedz mi jesli skonczy sie limit czasowy a ja poczekam nie wylanczajac internetu i puszcze film od momentu w ktorym mi przerwalo to cos sie stanie ?
dobra uciekam buziaki i trzymajcie sie tam jutro dziewczynki ktore maja wielki dzien 🙂

• Mamusia
dzien odbry.... nie spimy...

musze powiedziec lub napsiac ze wczoraj po kapaniu maly nie chcial nic jesc, w nocy dwa razy wstawalam ale smoczek wsytarczyl i zjadl dopiero teraz a jadl ostatni raz wczoraj o 18... szok...

okres dostalam w nocy i mowie d rano jak uslyszalam malego czy moze isc do niego bo ledwo zyje, to zgadnijcie, przewrocil sie na drugi bok... masakra...

u tesciowej nawet cisza, powiedzialam ze jeszcze raz skomentruje cos co nie trzeba i sie wtraci to mnie i malego nie zobaczy po czym wyszlam...

przyszla na ganek bo bylam z malym i mnie przeprosila...

dzis przekladam w koncu malego do spacerowki... zobaczymy, wczoraj go przymierzylam to mu pasowalo 🙂 jak pogoda pozwoli to spacerek chociaz watpie niestety...

na obiad do rodzicow i potem do domu...

ale sobie buty wczoraj kupilam.... odwazylam sie.. hih.. wysoki obcas, na podeszwie korkowej, i czarne lakierkowe bosaki w ccc kupilam... super sa....

zycze Wam milego dizonka ale napewno jeszcze zajrze...

mamay sliczne dzieciacxzki.... grodniowki 2009 gora 🙂