Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Kajtuszko zrezygnowałam z Kubusia. Brak czasu, bo mały ciągle cos chce i jakos natchnienia nie mialam. Kwiatka jakiegos marnego namalowałam. Fotki Mikołaja nakleiłam. Zaraz wstawie fote. Brakuje mi rekwizytów 😞 Trzeba cos nakupic 😎

Co do seriali to włączam i lecą jak cos zobacze to dobrze a jak nie to tez dobrze.
Kajtucha moze Szymkowi tez doskwierają dziąsełka 😞 Biedne te dzieciaczki 😞
Agnieszko84 siostra w ogóle nie podobna 🙂 A co do dzieciątka to wiadomo ze najlepiej synkowi u taty 🙂 Znam to z autopsji 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ale ta pogoda do bani raz słońce świeci teraz znowu pada. I nie ma jak wyjść na spacer a Antek maruda ćwiczy mamusię 😁

Mój starszy syn w sobotę wyjeżdża na 2 tygodnie na zielone kolonie i muszę w końcu zabrać za kompletowanie jego walizki. Ale ochoty brak 🙃

Agnieszko super zdjęcia jeszcze tylko wstaw swoje to porównamy jak jesteście z siostra podobne 🙂

a my chcielismy isc na spacerek bo sloneczko swiecilo ... juz szkraba ubralam zeszlam na dol wlozylam go do wozka i jak otwarlam drzwi to zaczelo padac ... myslalam ze cos se zrobie
teraz caly czas siedze w domu i nic nie robie tylko bawie sie z wikiem ... na obiad nie wiem co chyba pawel bedzie musial sobie sam zrobic bo ja mam strasznego lenia

• Mamusia
Aga84 no podobieństwo jest, ale nie jak na bliźniaczki 😜

Skóreczko śliczna ściana 🙂 🙂 🙂 Bardzo podobają mi się taki malunki, ale u mnie brak zdolności!

AgaW jakie witaminki kupiłaś? Mi też by się przydały bo niedługo wyłysieję!

taka paskudna pogoda bo znow pada wiec musialam troszke was poklepac 😁
i tak sie dziwie ze macie tak dobra pamiec co do imion i dat urodzenia naszych dzieciaczkow ,,, chyba za zadko jestem tu na forum 🤨

HEJ MAMUSIE JA JUŻ W DOMKU 🙂

POGODA W KRATKĘ 🤢 RAZ PADA RAZ SŁOŃCE ALE SKORZYSTALIŚMY TROSZKĘ Z TEGO SŁONECZKA I POSPACEROWALIŚMY 🙂

AGNIESZKO84 PODOBIEŃSTWO JEST ALE NIE BLIŹNIACZE 🙂

SKÓRECZKO MALUNEK SUPER 🙂 MASZ ZDOLNOŚCI KOCHANA 🙂

A ZDJĘĆ EMMAX ANI MITTKI NADAL NIE MA 😞 OJ NIE ŁADNIE LASKI 😜 😁 😁 😁 😁

Picasso nie narzekaj 😉 Jaka paskudna? Przciez jest 14 stoni w cieniu 😁 😁 😁 To juz lepiej niz -14 😉

Ja gotuję makaron, mały przysnął. Tak spoglądam na deskę do prasowania i az sie prosi zeby zacząć prasować 🤨 Tak mi sie nie chce tego zrobic 🤨

• Mamusia
Agnieszko zgadzam się z dziewczynami że jak na bliźniaczki to nie jesteście podobne. Może jak byście miały podobne fryzurki....

Jejku tylko nie strasz burzą mam nadzieje że idzie w inną stronę a nie na Gliwice. Ja tak nie lubię burzy 😠

Skóreczko na mnie tez czeka prasowanie 😁

MNIE TEŻ WYPADAJĄ WŁOSY I TO GARŚCIAMI 🤢 😞 W OKRESIE CIĄŻY WYPADAŁY PO CIĄŻY PRZESTAŁY A OD MOMENTU JAK ŚCIĘŁAM WŁOSY TO ZNÓW WYPADAJĄ 😞 😞 😞