Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Znalazłam forum o potwornych teściowych http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5316229. Nie bede czytac bo sie naczytam i bede miec koszmary 😜 😜 😜

Gosiu miłej lektury 😉 Ale moze lepiej nie czytaj przed snem 😁
Ja ide przyszykowac Mikołajowi kąpiel. Dzis sama go kąpie, bo mój P. później wróci 😞 A maluszek póki co kima.

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

Poczytałam jak zwykle co tam u Was,ale i tak połowy nie pamiętam trzeba będzie chyba sobie zapisywać.

AgnieszkoW Lenka śliczna w tych bucikach super wygląda 🙂

Dla Antosia i Pikasso dużo zdrówka i uśmiechu 🙂

Wiola no to nieciekawie że mąż zobaczył jak piszesz o swojej mamusi,ja też musze się pilnować bo mój maż bez mojej wiedzy sam sobie wchodzi na brzuszek i czyta 🤪

Któraś pytała po co do częstochowy jadę,u nas jest taki zwyczaj że dzieci pierwszo komunijne jadą do częstochowy do sanktuarium 🙂

A my od rana biegamy,byliśmy na zakupach kupiłam troszke ciuszków dla Emili 😜 i zabawki kupiłam jej też szczoteczke do ząbków taką malusią i gryzie ją sobie troszke jej pomaga na dziąselka 🙂

• Mamusia
Fredeczko kochana przytulam mocno co za kawał huja przepraszam za wyrażenie z tego Marcina a ta laska nie ma za grosz godności zabrała dziecku ojca i teraz próbuje budować swoje szczęście na cudzym nieszczęściu 🤢 ale spotka ich za to kara surowa zobaczysz kiedyś będą tego bardzo żałować.

• Mamusia
fredeczko, gosia ma racje spotka ich za to kara ze zeruja na czyims nieszczesciu, a ten marcin widocznie nie byl Ciebie wart....

moj moz zna moje zdanie na temat tesciowej wiec nie patrzy co pisze nawet...

d nie ma a moj maly tak marudzi ze nie wiem co robic... poki co to sie bawi... na razie...

• Mamusia
Karolino nie zrób żadnego głupstwa powiem Ci to tak to że jest w ciąży to nie znaczy że będą mieli to dziecko znasz mój przypadek ja nikomu źle nie życzę ale los jest przewrotny i lubi płatac figle zawsze każdemu powtarzam że na cudzym nieszczęściu szczęscia się nie zbuduje. Spotkaj się z koleżanką porozmawiasz wypłaczesz się będzie Ci lżej na duszy pamiętaj ze masz największy skarb jaki tylko można mieć masz SWOJĄ KOCHANA WIKUSIE.

KAROLINKO JAK CI DZIEWCZYNY PISZĄ LOS POTRAFI SIĘ ZEMŚCIĆ CHOĆ WIADOMO DZIECKO NIE JEST NICZEMU WINNE 😞 WYGADAJ SIĘ KOLEŻANCE NAWET ZAJARAJ NAPIJ SIĘ MOŻE TO CI ULŻY 😞
PAMIĘTAJ JESTEŚMY Z TOBĄ 😘 😘 😘

FREDECZKO STRASZNIE CI WSPÓŁCZUJE, WIERZE ZE JEST CI CIEZKO, ALE MUSISZ BYC SILNA DLA WIKUSI. JESZCZE I TY BEDZIESZ SZCZESLIWA - CZEGO CI ZYCZE Z CAŁEGO SERCA.

COS JESZCZE MIAŁAM NAPISAC, ALE ZAPOMNIAŁAM 😞

dziewczynki ale mialam swietne urodziny .... siedzialam u mojej babci z wikusiem a tam pawel przyszedl z bukietem roz i prezentem ... przyszlismy do domu zostawilismy malego dorotce i poszlismy na obiad do restauracji na wieczor wypijemy sobie jeszcze piwko i chyba bedzie trzesienie ziemi 😁 a jutro mam isc sobie do sklepu (bo pawel idzie do pracy ) i wybrac jakis fajny telefon komorkowy ... wiec jutro jak sie uda to wstawie fotki co dostalam 😜

fredeczko nie zalamuj sie ... wiem ze latwo nam jest mowic ale jestesmy z toba 🙂
i nie wiem co jeszcze napisac ... nie pamietam dalej 🤨

• Mamusia
Fredeczko tak mi przykro,wiem że tu żadne pocieszenia nic nie dadzą,ale zobaczysz Tobie wszystko się jeszcze ułoży.A ich olej to że on głupi to wiadomo a ona jeszcze głupsza.
Buziaki na lepsze samopoczucie dla Ciebie 😘 😘 😘

Pikasso super prezent i koniecznie nam się pochwal jutro 🙂

KURCZE DZIEWCZYNY JA CO JAKIŚ CZAS MAM PROBLEM Z DOSTANIEM SIĘ NA FORUM 😞 😞 NA STRONĘ GŁÓWNĄ WCHODZĘ NORMALNIE I NA INNE TEŻ ALE JAK MAM SIĘ DOSTAĆ DO GRUDNIÓWEK2 TO STRONA WŁĄCZA MI SIĘ Z 5 DO 10 MINUT I ALBO SIĘ UDA ALBO WYSKAKUJE ERROR 😞 😞 😞