Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny jeśli któraś robi zakupy w smyku to w gazecie Mamo to ja jest kupon rabatowy -15%. Ważny jest do końca czerwca i jest wielokrotnego użytku! Dzisiaj się zdziwiłam jak dałam pani kupon, ona naliczyła rabat i mi go oddała 😉

Dobranoc 🙂

WITAM

NOC OK. 2 POBUDKI I SPANKO DO 6.20 , NIESTETY KRÓCIUTKO , ALE OD 21 JUŻ SPAŁYŚMY.

FREDECZKO DOBRZE, ŻE ODREAGOWAŁAŚ. CZASEM TRZEBA UTOPIĆ SMUTKI W ALKOHOLU, OBY NIE ZA CZĘSTO 😉

PICASSO ALE MASZ ROMANTYCZNEGO MĘŻCZYZNE 🙂 Z MILUTKO 🙂

MÓJ MĘZU MA 28 MAJA URODZINKI , 31 LAT KOŃCZY, ZASTANAWIAM SIĘ WŁASNIE NAD PREZENTEM DLA NIEGO.

EWO A CO KUPIŁAS PIOTRUSIOWI W SMYKU?? JA NIESTETY MAM 100 KM DO NAJBLIŻSZEGO SMYKA 😞

TROCHE WAS POKLEPIE 😉
MIŁEGO DNIA WAM ŻYCZE

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

U nas nocka spoko,pobudka o 5 i potem spanko do 7 🙂

A ja kiedyś dostałam karte stałego klienta i też mam rabat w smyku 🤪 wczoraj z niego właśnie korzystaliśmy.

Fredeczko a złożyłaś już ten wniosek o alimenty? To napewno skomplikuje mu dosadnie jego plany więc spręż się i do roboty 🙂

hejka 🙂
Nie ma co czytac...tak mało napisałyscie hmmm 🙂
Fredeczka moze podejdz do tego tak: dobrze ze teraz okazał sie draniem, a nie po kilkunastu latach. Sama nie wiem czym kierują się mezczyzni w swoim postępowaniu???

U nas nocka sppokojna z dziwnym jak na moje dziecko krzykiem o 1 w nocy. Brzuszek zrobił sie pusty i zarządał mleczka 🙂 Zjadł i usnął i tak do 7 rano. teraz znów spi a ja spróbuje cos zrobic 🙂
No i pada deszcz 😞

WITAM MAMUSIE 🙂

U NAS NOCKA W MIARĘ PRZESPANA CHOĆ MAŁY WCZORAJ NA SAMYM CYCU USNĄŁ 😜 😜 😜

FREDECZKO ZOBACZYSZ WSZYSTKO SIĘ TOBIE UŁOŻY 🙂 ZNAJDZIESZ MĘŻCZYZNĘ SWOJEGO ŻYCIA KTÓRY POKOCHA CIEBIE I WIKTORIĘ 🙂
TWÓJ SMUTEK, GNIEW SĄ JAK NAJBARDZIEJ UZASADNIONE 😉

KAMILEK JUŻ W DRODZE DO ZOO 🙂 A JA IDĘ DAĆ CYCULA BARTKOWI 🙂

MITTKO MIŁEGO POBYTU U RODZICÓW 🙂 🙂

MIŁEGO DNIA LASENCJE 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Cześć laseczki 🙂

Oj widzę Fredeczko że w niezłe bagno wpadłaś. A z tego Marcina to kawał skurwiela. Sory za słownictwo ale ja na takich facetów to jestem uczulona. Najlepiej narobić dzieci i zero później odpowiedzialności 😠

A my już po porannej drzemce, pogoda do bani niby ciepło ale co jakiś czas deszcz pada.

Idę sobie zrobić śniadanko bo coś mi burczy w brzuchu 😁

cześc laseczki 🙂

my noc ok, z 1 pobudką o 3 i spanko do 8 🙂 🙂 🙂
forum nadrobie później bo teraz zmykam na zakupki, no i dzisiaj musze zaciągnąc porady prawnej bo mój pracodawca zaczyna coś wymyslać z moim wychowawczym i boję się, żeby mnie w trakcie urlopu nie zwolnił 😠 😠, ale z tego co wiem to nie może ale musze się upewnić.

do póxniej 🙂

• Mamusia
Czesc kochaniutkie!

Kurwa Marcinowi tylko jaja obciac! Co za gnoj, tu dzieci strzela a na Wiki kasy nie daje 😠 😠 😠

U nas nocka zajebista, Majka obudzila sie o 8 🤪 🤪 🤪

Mam nadzieje ze dzisiaj zabiore sie za prasowanie, ktore czeka na mnie juz od soboty i tylko zwieksza swoja objetosc, Ewa muimy sie tzebrac w sobie 😁 😁 😁 😁 😁

Sprobuje pozniej nadrobic co zescie wczoraj naskrobaly 🙂

Milego dnia!!! 😘

DZIEWCZYNY MAM PYTANIE DO TYCH KÓRYCH DZIECI MIAŁY ZAPARCIA. OTÓŻ MOJA MAŁA NIE ROBIŁA OD 2 DNI KUPKI. MARTWIE SIE ZE NIE MOŻE ZROBIC. CZASEM SIE NAPNIE TAK JAK BY CHCIAŁA , BO ROBI SIE CZERWONA NA BUŹCE I TAK SIĘ WYSILA JAK NA KUPKE 😞 ALE NIE PŁACZE PRZY TYM, NIE JEST TEZ JAKOS NAD WYRAZ NIESPOKOJNA...
CHCIAŁAM ZAPYTAC JAK WASZE DZIECI REAGOWAŁY NA ZAPARCIA I JAK WY IM W TYM POMAGAŁYŚCIE.

Ja juz pisałam kieys. Syropek Duphalac działa, nie chciałam czopków. Poza tym ćwiczenia nóżek nie przyniosły rezultatu 😞 Syrop jest tez dla dzieci karmionych piersią.

Witam Kobietki 🙂

U nas krótkie pobudki o 4 i 6 a pospaliśmy do 8 🙂
Dzisiaj jadę do Piotrkowa pójdę do swojego lekarza bo kiepsko coś się czuję dalej a przez ten chrzest to z kasą krucho żebym w Kielcach szła prywatnie no i 100% leki płacić 🥴
Dziewczyny czy lekarz internista może mi zapisać leki antykoncepcyjne???
Mój Robalek kończy dzisiaj 5 miesięcy jejku jak ten czas leci 🤪 🤪 🤪 😘 😘 😘