Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

JA TAM NIE MIAŁAM ŻADNEGO PROBLEMU Z EMOTAMI 🙂

ALE WŁĄCZYŁAM INTERNET EXPLORER TAM TO DOPIERO KOŁOMYJA 😁 😁 😁 CAŁKIEM INACZEJ WSZYSTKO JEST GDZIE INDZIEJ 😁 😁 😁 😁 😁

WITAM

NOC OK. SPANIE DO 7. MOGŁO BYC DŁUZEJ, ALE MÓJ MADRY MĄZ ZAPOMNIAŁ TEL Z AUTA , NIE NASTAWIŁ BUDZIKA I KOLEGA KTÓRY Z NIM JEZDZI DO PRACY DZWONIŁ DO DRZWI I NAS OBUDZIŁ ! A TAK PIEKNIE SOBIE SPAŁYSMY Z NIUNIĄ 😞

IDE JESC BO GŁODNA JESTEM

A LENKA MA DZIŚ SZCZEPIENIE.

• Mamusia
Witajcie mamusie 🙂

U nas nocka ok 🙂
Po wczorajszym wieczorze 🤪 humorek dopisuje.Mężu jakiś w skowronkach chodzi 😁 😜

AgnieszkoW takie coś najgorsze śpisz sobie słodko z maluszkiem a ktoś brutalnie Was obudzi,też tak nie raz miałam 😠
Mam nadzieję że Lenka dobrze zniesie szczepienie,my wybieramy się 8 czerwca już jak skończy pół roczku.

A mnie mężulo poleciał po śniadanko i przyniesie bułeczki maślane ostatnie 4 dla mnie wywalczył 😉 😁

Miłego dnia kobietki 🙂

• Mamusia
Hej Mamusie, stęskniłam się za Wami. Niestety nie dam rady nadrobić postów (za co przepraszam) ale teraz będę już na bieżąco.
U nas nocka w miarę - karmienie o 1.00 i 4.00 a o 6.30 pobudka.
Pogoda dość sympatyczna - tak więc wybiorę się po 11.00 na spacerek.
Mam problem z Madzią w temacie słoiczków - nie chce mi jeść obiadków.
W jakiej ilości podajecie gluten bo czytałam iż na początku podaje się 1 łyżeczkę na 100 ml.

• Mamusia
Cześć mamusie

A u nas nocka jak dla mnie koszmarna. Antek o 2 w nocy urządził sobie koncert zachciało mu się śpiewać i bawić. To jest tak jak sie w dzień wyśpi to mu sie potem w nocy w głowie przewraca. No a teraz ja ledwo patrze na ślipia a on śpi.

Pogoda do bani a ja muszę jeszcze wybyć na zakupki dokupić rzeczy na wyjazd Mateusza

• Mamusia
hej!

U nas noc ok. Wczoraj Piotrek wojował do 23.30 więc dopiero po 4 była pobudka na cycusia 🙂
Dziś kolejna rehabilitacja, a później ortopeda 😮

Persy nie pomogę w sprawie glutenu bo nie mam pojęcia.
Muszę coś poczytać o karmieniu bo jeszcze zaniedbam swojego synka!

Mittko ale Ty masz dobrze ze swoim mężuniem 🙂

Gosia gdzie dokładnie jedzie Mateuszek? Pewnie się cieszy bo to takie jakby wakacje 😉

AgaW trzymam kciuki żeby Lenka nie płakała i dzielnie zniosła szczepienie 🙂

U nas pogoda do bani 🤢

• Mamusia
Hej!

U nas pobudka o 7 🙂 i drzemanko do 8 .

Dzisiaj szczepienie, dematolog, ubezpieczenie i zakupy na calčy miesiac bo maz za tydzien juz wybywa 😞 😞 😞 😞

Nie wiem jak z glutenem, ja narazie wszystko bezglutenowe.

Dzisiaj po wczorajszej brokolce soczysto zielona kupka- odcien wiosenny 😁 😁 😁 😁

cos mi odpowiedz znikneło z ekranu i mam tylko idz do góry lub na dół i dlatego odpowiadam przez ostatniego posta

noc do bani pobudka o 24, 3 i 5., pogoda tez beznadziejna.
no i okres dostałam i cierpie, ale skad te zawroty głowy u mnie

DZIEŃ DOBRY MAMUSIE 🙂

U NAS NOCKA W MIARĘ PRZESPANA CHOĆ NA SAMYM CYCU 🤪 🤪 MOJE DZIECKO COŚ NIE CHCE JEŚĆ KASZKI Z BUTELKI 😞 CHWYCIĆ CHWYCI ALE ZAMIAST JEŚĆ TO BAWI SIĘ SMOCZKIEM OD BUTELKI 🤢 POLECI TAM PARĘ KROPEL BO WIADOMO JAK NACIŚNIE NA SMOCZEK KTÓRY JEST PEŁNY KASZKI A TAK TO CIĄGNĄĆ NIE CHCE 😠

AGNIESZKO JA TEZ JESTEM NIE WYSPANA ALE JA JUŻ NIE ŚPIĘ OD 5 BO MOJE STARSZE DZIECKO COŚ SOBIE UBZDURAŁO ŻE JUŻ CZAS DO ZERÓWKI A PRZY OKAZJI BARTKA MI OBUDZIŁ 😠 😠 😠 😠 TRZYMAM KCIUKI ZA LENKE NA SZCZEPIENIU 🙂 🙂 🙂

WIOLU TO JUŻ ZA TYDZIEŃ MĄŻ JEDZIE 🤢 JAK TEN CZAS ZLECIAŁ 🥴 A JESZCZE NIEDAWNO ODLICZAŁAŚ DNI DO JEGO PRZYJAZDU 🤢 UDANYCH ZAKUPÓW ŻYCZĘ 🙂 🙂 🙂

A MÓJ MĘŻUNIO JUŻ W PRACY 😞 ALE POCIESZA MNIE TO ŻE W SOBOTĘ JUŻ BĘDZIE 😁 😁 😁 😁 I KURCZE COŚ NAM AUTKO SIĘ PSUJE 🤢 🤢 CZEKAMY NA ZWROT Z PODATKU I ZAMIAST W CHAŁUPKĘ WŁOŻYĆ TO TRZEBA BĘDZIE W AUTO WSADZIĆ BO CZYMŚ TRZEBA JEŹDZIĆ 🤢 🤢 🤢 🤢

POGODA U NAS NIE ZACIEKAWA ALE NIE PADA I MAM NADZIEJĘ ŻE PADAĆ NIE BĘDZIE 😉 😉 😉

• Mamusia
hej mamusie
mężu pojechał zawieść siuśki małego więc mam kompa dla siebie 🙂 o ile Szymek pozwoli mamie posiedzieć...
u nas noc koszmarna jak dla mnie, mały cyca chciał co 1,5-2 godziny i obudził sie o 6.30
no i już marudzi więc muszę się szkrabem zająć...

Wiolka ale ten czas przeleciał... masakra...

Fredka dzielna kobieta jesteś, podziwiam Cię kochana, tak trzymać!

Persy, nie mam pojęcia co z glutenem...

PannoNikt, przepiękne zdjęcia!!! Twoje córeczki są prześliczne!!!

ostatnio pisałyście o witaminach dla mam karmiących. Ja kupiłam po prostu Vitaral bo aptekarka powiedziała mi że jest lepszy niż zwykłe witaminy typu pregnavit, prenatal bo w Vitaralu jest ich więcej, no i zapytałam znajomej aptekarki i to samo mi powiedziała więc ja biorę Vitaral.

A dziś nastał wieelki dzień, Szymek w końcu dosięgnął zabawek na tym "pałąku" przy leżaczku 🙂 🙂 🙂 mój mały mężczyzna

dobra lecę bo marudzi na maksa, czas bar otworzyć z darmowym wodopojem 🙂

Dzien dobry 🙂
Wy niewyspane a ja tak. Mały spał od 20 do 6 rano. Sam w łozeczku i nawet nie zaplakał jak smok wypadł. Powoli wypluwa smoczek 🙂 Spał tak pieknie bo malutko wczoraj w dzien spał.
Pogoda do bani 😠 😠 😠
AgaK juz mam normalny Brzuszek 🙂
Wczoraj ugotowałam podobno pyszny zurek. Moj P. długo z kuchni nie wracał, wiec zagladam tam i sie pytam czemu tak długo cie nie ma, a on mowi bo zjadam juz 3 talerz zupy 😁 😁 😁

Wiola i Ewa - zycze spokojnych wizyt u lekarzy!!! Bez płaczu 🙂