Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 dobre jak weszlam na grudniówki to zobaczyłam duze foty dzieciatek...moze i ja wkleje 🙂
Pisalam jakos wczesniej post i chyba go nie wkleiło 😞 W kazdym badz razie wychwalałam zdjecia ktore wkleiłyscie.
AgaW no Lenka prawie cały tusz gazetowy zjadła 🙂 Fajna fotka 🙂
Emmax super rodzinka 🙂 Lenka urocza damusia 🙂
Amii Basie to ja chyba pierwszy raz widze 🙂 Słodzinka 🙂

Picasso ładny prezent dostałas...ja lubie takie figurki 🙂

dziewczynki dziękuję za uznanie, Ewo możesz dać trochę sadełka, bo ja chyba te zawroty głowy mam z niedowagi 🤔

Ami ale mnie rozbawiłaś tą czapką, bo mojej Lence to na oczy wpadła 😁 😁 😁

ale macie ładne rameczki ja też chcę 🙃

• Mamusia
Hehe Emmax nie zabieraj Lence papierka nie chcesz jej dać cukierka to papierek chociaż jej zostaw 🤪

Moja ostatnio ciastka korzenne wsuwała,byliśmy w tej knajpie w poniedziałek co mieliśmy komunie i tam pani Małgosia do kawy dała nam takie ciasteczko i dałm pomemlać Emili i tak wsuwała a jak jej się skończyło to był jeden wielki płacz więc zjadła jeszcze ciastko taty 🤪 😁 a potem dostaliśmy na droge i do domu ale rozmiękły i mama zjadła 🤪 😁

HEJ HEJ
MY JUZ PO SZCZEPIENIU, LENKA W OGÓLE NIE PŁAKAŁA, BYŁA DZIELNA MOJA KLUSECZKA 🙂
WAŻY JUŻ 7740 I MA 68 CM WZROSTU 🙂
KOCHANA MOJA

ALE MACIE RAMECZKI KOBIETKI, TEZ OD WAS ZGAPIE 🙂

AGUŚW TO SUPER ŻE LENKA TAK SPOKOJNIE PRZYJĘŁA SZCZEPIONKĘ 🙂 🙂 NALEŻĄ SIĘ GRATULACJE DLA LENKI 🤪 🤪

MAMUSIE MAM PYTANKO DO WAS ILE WSZE MALEŃSTWA ŚPIĄ RAZY DZIENNIE??? 🙂 🙂
BO WCZORAJ MOJA TEŚCIOWA SIĘ PYTAŁA ILE RAZY BARTEK ŚPI JA MÓWIĘ OD 3 DO 4 RAZY 🙂

DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI MAMUSIE 😘 😘 😘

A MÓJ DZIŚ WYJĄTKOWO ŚPI DŁUGO I TO W DOMKU 🤪 🤪 Z RANKA BYŁA KRÓTKA DRZEMKA ALE ZA TO W POŁUDNIE BYŁA 2 GODZINNA I TERAZ ŚPI JUŻ GODZINKĘ 🤪 🤪

ZA TO NA SPACERKU NIE SPAŁ TYLKO OGLĄDAŁ ŚWIAT 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
hej!

Byliśmy u ortopedy i już nic nie musimy robić z bioderkami. Wada jeszcze jest, ale idzie ku dobremu 🙂 Więc jeden problem z głowy!

Teraz zagniotłam ciasto na pizzę i zawinęłam w kołderkę 😉

Ami super fotka 🙂

AgaW no to ładnie Lenka urosła! jest większa od Piotrka 😉 Możesz być dumna z siebie i ze swoich cycusiów 😉

Laski nie odpowiedziałyście mi -blenderem można robić przecierki owocowe? nigdy nie miałam blendera dlatego pytam 😉

AguśK Piotrek śpi 2-3 razy dziennie, raz krócej, raz dłużej, to zależy od dnia. Dziś na przykład od 11 do 17 nie zmrużył oka, a potem pospał w aucie 40 minut i teraz znowu szaleje 😉

Witam popołudniem 😉

AgnieszkoW pięknie Lenusia rośnie, tylko pogratulować Tobie!! Dla mnie jest w sam raz a nie jakaś tam koloska 😉
Asiula to rzeczywiście dziwne masz wahania tej temperatury, a ta przeróbka niezła 😁
Emmax śliczne zdjęcia, ale rzeczywiście przydałoby Ci się więcej ciałka, choć wiem, że nie jest tak łatwo przytyć 😉
Ami Basia- talib wymiata 😁

Idę bo się mała rozdarła 😉