Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

PANNO NIKT MOIM ZDANIE LENKA ŚLICZNIE ROŚNIE I NIE JEST ANI ZA MAŁA ANI ZA DUŻA 🙂 I TAK JAK PISZESZ, JEST W SAM RAZ 🙂

EWO FAJNIE ZE Z BIODERKAMI PIOTRUSIA OK. NO I POCHWAL SIĘ POTEM JAK CI PIZZA WYSZŁA 🙂
A CO DO BLENDERA TO MYSLE ZE JEŚLI WARZYWA MOZNA NIM MIKSOWAĆ TO OWOCE RÓWNIEŻ. A JA ZAMIERZAM PRZECIERAĆ UGOTOWANE JARZYNKI I OWOCE PRZEZ SITKO, MOJA SZWAGIERKA TAK ROBI I JEST SUPER PAPKA, LEPSZA NIZ Z BLENDERA 🙂

A MOJA MARUDA ZACZYNA MARUDZIĆ. CHYBA JA ULULAM

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No dzięki za odpowiedzi 🙂

AgaW mi to się nie będzie chciało przez sitko przecierać szczególnie jak wrócę do pracy to nie będzie czasu 😞 blenderkiem szybciej 😉 Tylko właśnie nie mam pewności czy to taka fajna papka wychodzi

• Mamusia
Hej! My w domku w koncu!

Mala zniosla szczepionke bardzo ladnie, twarda z niej babka 😁 😁 😁 lekarka zadowolona z rozwoju mojej kruszynki. Majka ma 6850gr i 66cm 🤪

Dzisiaj bylo tak gotraco ze przez pol dnia Majka byla tylko w body i w pieluszce 😁 😁 😁 jaaaka szczesliwa jak ja rozebralam 😁 😁 😁 😁

Nosidelko przeszlo dzisiaj probe ogniowa i jest ZAJEBISTE!!!!! Jak sie ciesze!

U dermatologa bez zmian, dalej ta sma kuracja bo to juz bardziej alergia niz grzybek wiec dala nam skierowanie do alergologa na ta skore + na kaszel mlode bo ma taki brzydki suchy juz od 2 tygodni i nie wiadomo skad 🤢 no i idziemy we wtorek.

Zdjecia boskie dziewczyny!!!! Talib wymiata 😁 😁 😁 😁

Moje dziecko nie znosi brokol, ciekawe czy mi sie ja uda sprac z ciuszkow 😁 😁 😁 😁

Dobra lece ja kompac i lulu.

Dostalam dzisiaj ciote i to pewnie dlatego tak mi sie hccialo spac 😁

Ewcia ja mam robota kuchennego i na nim robie mlodej jabluszko wiec pewnie na blenderze tez sie da ale nie wiem bo nie mam.

ale mnie podkusiło, wykapałam małą, uspiłam przy cycu i przeniosłam do łóżeczka i się obudziła 😠 😠 😠 😠

blendera nie mam ale od teściowej dostałam robot kuchenny z takim kubkiem z nożami i tam można przecierac warzywa i miekkie owoce, a blender chyba działa tak samo 🤔

lenka spi tak 3-4 razy dziennie, z 1 spaniem dłuższym a pozostałe to drzemki, tak po pół godziny 😜

WIOLU TO SUPER ŻE I MAJECZKA SUPER ZNIOSŁA SZCZEPIONKĘ 🙂 🙂 🙂

A MOJE BOBO PO KĄPIELI I SIEDZI NA MAMUSI KOLANKACH I PRZESZKADZA W PISANIU POSTA 😁 😁 😁 😁

A I WIOLU ZAZDROSZCZĘ WAM TAK PIĘKNEJ POGODY 🤪 🤪 🤪

AgaW powinnam brac z ciebie przyklad i cieszyc sie ze Mikolaj rosnie jak na drozdzach. Mnie denerwuje jak ktos mówi ze jest duzy 😞 I nie lubie dzieci porównywac, bo kazde jest inne i cudowne na swoj sposób 🙂
Ewo nie mam blendera 😞
AgaK moj kilka razy kimnie sie ale jeden raz to porzadnie 2-3 godzinki 🙂

SKÓRECZKO JA TEZ NIE LUBIE PORÓWNYWAC DZIECI...
A TO ZE DZIECI ROSNĄ TO POWÓD DO DUMY. BO PRZECIEZ OTYŁE NIE SĄ , ZA CHUDE TEZ WIEC POZOSTAJE NAM TYLKO SIE CIESZYC. OLEJ GADANIE LUDZI.

WIOLA ALE MASZ DZIELNĄ DZIDZIE. GRUDNIOWE DZIEWUSZKI SĄ DZIELNE 😉

MOJA MAŁA SPI JUZ PO KĄPIELI I CYCU I MAM NADZIEJE ZE TAK JUZ ZOSTANIE DO KARMIENIA NOCNEGO.

MÓJ TEŻ JUŻ ŚPI 🙂 WYDOIŁ CYCUCHY DO SAMEGO DNA 😁 😁 😁 😁 😁

BARTEK NIE JEST AŻ TAK PULCHNYM DZIECKIEM JAKIM BYŁ KAMILEK 😉 KAMILEK OJ TO BYŁ GRUBASEK ALE JAK ZACZĄŁ CHODZIĆ TO SZYBKO ZGUBIŁ SWOJE CIAŁKO 😁 😁 😁

• Mamusia
O jaki super Mikołajek 🙂

Dzieciaczki szybko wage zrzucają,jak tylko zaczną buszować po podłodze to pozrzucają większość.Moja Dominika potem to już przy samej dolnej granicy była z wagą i tak jej zostało do teraz 🙂

A moja miała spać a jakieś dziwne okrzyki z siebie wydaje 😁

Jutro dziewczynki się pomodle za wszystkie nasze dzieciaczki 🙂
Tylko coś nie chce mi się jechać,mam nadzieję że pogoda dopisze.

No proszę jaki z Mikołajka jest Modniś 😁

Każde dziecko rośnie w swoim tempie... Majka jak miała 4 miesiące ważyła 7 kilogramów i każdy gadał, że z niej taki pulpet... Jak zaczęła chodzić, to z kolei stała się chudzielcem 😉

Porównań nienawidzę 😁

Mittko jedziesz do miasta, które połączyło mnie i męża 😉

• Mamusia
A ja byłam i w Częstochowie tu mam bliziutko i w Licheniu też już kilkanaście razy byłam.Nawet na pielgrzymke z babciami się wybrałyśmy z koleżanką kiedyś 🤪

Wogóle obejrzałam film jestem średnio zadowolona a ze zdjęć kompletnie nie zadowolona 😠