Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

ja też się tak wydzieram, że aż wstyd mi później przed blok wyjść, dobrze, że nie tylko ja tak mam 🙂

poźniej wam wstawię jeszcze 1 zdjęcie przed samym wyjściem do kościoła, bo jak sie okazało zdjęcia mamy takie niezbyt fajne z chrztu i za bardzo nie mam czego wstawić 😠 😠 😠

no i dziękuję za uznanie 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No a jeszcze zaczął mnie przedrzeźniać co jeszcze bardziej mnie zaczęło wkurzać i ten jego spokój i wciąż powtarzał no nie denerwuj się 😠 😠 wrrrrrr eh te chłopy.

Ja to nie wiem czy Wam wstawie swoją fotke bo ja to niefotogeniczna jestem i zawsze brzydko wychodze 😜 😜
Dziś będę miała fotki z kościoła i film z komuni aż jestem ciekawa jak to wyszło może chociaż raz zobacze na filmie Dominike.

Takiej temperatury to jeszcze w życiu nie miałam 35 i 8 🤨 czuję się jakbym miała zaraz zemdleć a tak mi gorąco że masakra 😞
tamtej pizdy jeszcze nie ma a sama jestem z Kamilkiem 😞

MOJE PLACUSZKI JUŻ SIE PIEKĄ .
A MOJE PALCE POCHARATANE, JAK ZWYKLE GDY TRE ZIEMNIAKI 😠 TO JEST NAJGORSZE. MUSZE SOBIE W KONCU KUPIC JAKES CUDO DO TARCIA ZIEMNIAKÓW.

EMMAX JA TEZ JESTM ZŁA, BO NIBY TYLE ZDJĘC MAMY Z CHRZTU A ŻADNEGO KONKRETNEGO 😞

ASIULA CO TY TAKA OSŁABIONA????

• Mamusia
Emmax żeby nie okazało się że żadne zdjęcie się nie będzie nadawało 😜 no myśle że połowa to odejdzie bo będzie poruszona.

Asiula to chyba już po chorobie i dopadło Cię osłabienie.

AgnieszkoW ja też zawsze tre ziemniaki a ostatnio tarłam buraki i wzięłam sobie nową tarke i palce miałam całe pokaleczone 🤢

• Mamusia
Emmax obydwie ślicznie wyglądałyście!!! Niezła z Ciebie laska, może chcesz trochę mojego sadełka? 😉

nic mi nie mówcie o darciu się... 😁

Mąż właśnie poszedł po drożdże i pieczarki i będę robiła pierwszą w swoim życiu pizzę 🤪

próbowałam dać Piotrkowi zupkę ze słoiczka, ale mu nie smakowała. Dziś albo jutro jedziemy po blender i sama będę gotowała. Będę gotowała to co Piotrkowi zasmakuje, a i taniej będzie 😉 Powiedzcie blenderem można też robić przeciery owocowe??? Z jednego jabłka to będzie jedzonka na 3 dni, a nie słoiczek za 3 zł 🤢

EMMAX ŚLICZNIE Z LENA WYSZLIŚCIE NA CHRZCIE 🙂 🙂

MITTKO JAKIE ZAJEBISTE MASZ ZDJĘCIE EMILKI 🤪 🤪 I JA CHCĘ TAKIE 😜 😜 ALE OCZYWIŚCIE BARTKA 😁 😁 😁

A ZDJĘĆ Z CHRZTU TO JA TEŻ ZA BARDZO NIE MAM TYLKO TO CO MI SZWAGIER NAPSTRYKAŁ 🙂
PRZY KAMILKA CHRZCIE MIELIŚMY PECHA BO ŻADNEGO NIE MAMY 😞 OWSZEM MIELIŚMY APARAT JESZCZE TEN NA KLISZE I KLISZ MIELIŚMY ZE 3 ALE W APARACIE MIGAWKA SIĘ POPSUŁA I ZE ZDJĘĆ NICI 😞

A ZNOWU GDY JA DRĘ SIĘ NA MOJEGO MĘŻA TO ON WYCHODZI I NAWET MNIE NIE SŁUCHA 😁 😁 😁

zaczelam gotowac dziecku marchewke i kartofelka bo chcialam zrobic zupke i na chwilke weszlam na brzuszek zobaczyc fotki i co tam napisalyscie no i ... przypalilo mi sie wwwrrrrr 😠 ale ten brzuchol uzaleznia 🤪

mittka właśnie o to chodzi że w dzień osłabienie a na noc gorączka jest 🤨 do wymiany jestem czy co 😁
Teściowa przyszła chyba pierwszy raz w życiu się cieszę 😁

• Mamusia
tak mnie natchnęłyście i przeglądam zdjęcia z chrztu i też nie mam ani jednego konkretnego

Tak Tatuś założył Basi w Kościele czapeczkę 🤪
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images38.fotosik.pl/290/f3c215ade140ff68med.jpg[/IMG][/URL]