Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

No to naskrobałyście dzisiaj kobietki 😁

Witam późnym popołudniem,
Dzisiaj od rana zalatana byłam... AgnieszkiK synuś był w zoo, a moja Majka w Aqarium na północy Szkocji 😉 A my w tym czasie pojechaliśmy po zdjęcia.
Tu możecie sobie pooglądać moją zezulkę i nas 😉

http://animoto.com/play/vkpOcUu7Xzd5u83T1t76nw?utm_content=main_link&utm_source=share&utm_campaign=animoto&utm_medium=email

Wybaczcie ale nie mam teraz czasu aby odnieść się do postów.

Asiula buziaki dla Kamilka z okazji 5 miesięcy 😘

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
PannoNikt przepieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ach mi sie tez zebralo na placz 😜

Ewcia trzymam kciuki!! Czemzu nie odciagniesz pokarmu i nie dasz piotrusiowi swojego z butli?

>A ja wlasnie mialam maske z brokol na twarzy bo majce nie smakowalo wiec plunela tak ze wyladowalo mi pod okiem 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej dziewczyny!!

Skoreczko nie masz co sie martwic... nie mam czasu zawracac sobie glowy tym idiotom bo za duzo mam teraz na glowie. chociazby szkole i chrzest. masakra jakas.. ale szkole ogarne 🙂 w ciagu 3 dni zaliczylam 3 przedmioty czy nawet wiecej caly rok wiec powolutku ale do przodu 🙂

PANNO NIKT ŚLICZNE ZDJĘCIA 🙂

EWO, WŁASNIE DLACZEGO DAJESZ PIOTRUSIOWI SZTUCZNE MLECZKO SKORO MASZ W CYCUSZKACH NATURALNE?

WIOLKA FAJNA MASECZKA 😁

FREDECZKO 😘 😘 DASZ RADE, SILNA Z CIEBIE DZIEWCZYNA.

fredeczka głowa do góry i do przodu, i nie zawracaj sobie głowy tym draniem, pisz o te alimenty i układaj sobie zycie z kims wartym ciebie i wikusi 🙂

• Mamusia
Piotrek musi się przyzwyczajać do sztucznego mleka bo niedługo wracam do pracy i nie będę miała warunków żeby odciągać pokarm 😞
Dziś jak skończył pić z piersi to troszkę pociumkał smoczek od butelki, wypił z 10 ml mleka krzywiąc się przy tym okrutnie. Będę mu tak dawała kilka razy dziennie żeby się oswajał.

HEJKA LASENCJE 🙂

MY W DOMKU 🙂 BARTEK PO KĄPIELI I PŁACZE NA ŁÓŻKU BO JUŻ ŚPIĄCY 😜 😁 😉

ASIULA I JAK TAM TEST PISZ SZYBKO BO CIEKAWOŚĆ MNIE ZŻERA 😁 😁

PANNO NIKT PIĘKNE ZDJĘCIA BO PIĘKNA Z WAS RODZINKA 🤪 🤪 🤪 MARIKA Z MAJECZKĄ PROFESJONALNIE PODESZŁY DO TYCH ZDJĘĆ 🤪 🤪

WIOLA KUZYN DEBIL CZY MYŚLI ŻE PRZYGARNIESZ GO Z OTWARTYMI RAMIONAMI 🤢 😁 😁 NIECH SPADA I GŁOWY CI NIE ZAWRACA 😠 😜 😁

JA TEŻ MAM DZIEŃ BEKSY 😁 😁 😁 BYLE CO I RYCZĘ 🤢 🤢 😁 😁

DALEJ NIE PAMIĘTAM CO MIAŁAM NAPISAĆ 😮 🙃

AHA KAMILKOWI WYJAZD SIĘ UDAŁ 😁 PRZED SAMYM KOŃCEM ZACZĄŁ PADAĆ DESZCZ ALE ZDĄŻYLI WEJŚĆ JUŻ DO AUTOBUSU 🙂 🙂 W AUTOBUSIE WSZYSTKIE DZIECI PADŁY ZE ZMĘCZENIA 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
no może spróbuję inne mleko tylko tu nawet nie o smak chodzi, ale o butelkę 😮 Piotruś lubi soczek jabłkowy z łyżeczki, a z butelki nie umie go pić. Uparciuch i tyle 😜 Chociaż z butelki Lovi idzie mu lepiej niż z Aventu.

Agak to fajnie, że Kamilek zdążył przed deszczem! u mnie lało większość dnia, ale to inna dzielnica 😉

• Mamusia
Ale sie rozpisałyście. A ja walczyłam dzisiaj z moją trawką bo tak urosła że już nie dało się po niej chodzić. Antek śpiochał a mama kosiła trawkę. No i po akcji jestem pogryziona przez komary. Kurcze kto wymyślił te stworzenia 😠

I jak chciałam do was zaglądnąć to najpierw jedna burza mi przeszkodziła a teraz niedawno druga 😁

Ewo na pewno Piotruś w końcu posmakuję sztucznego mleczka. On tam wie co dobre nie ma to jak cycuś.

A Antek ma dzisiaj dzień brudaska 😁 Zasnął podczas zabawy w łóżeczku 😁

DOBRA PRZEGLĄDNĘŁAM JESZCZE RAZ POSTY I WIEM O CZYM ZAPOMNIAŁAM 😁 😁 😁

AMI KOBIETKO ZAGLĄDAJ DO NAS CZĘŚCIEJ 🙂 NO A BASIA NIEŹLE NAWYWIJAŁA W RESTAURACJI 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 ZDOLNA BABECZKA NO ALE SWÓJ PIERWSZY ŚCIĄGNIĘTY OBRUS MA JUŻ ZA SOBĄ 😁 😁 😁 😁

O mamo jakies zmiany na brzuszku!!! A nie było mnie zaledwie kilka godzin. Burza minęła. Nigdy nie bałam sie burzy ale dzis jakas trwoga mnie ogarneła, chyba ze wzg. na dziecko.

Panno Nikt super zdjęcia 🙂 Szczególnie takie jedno mi sie podobało jak ma rączki rozłozone 🙂 Cudnie!!!
Ewo poprostu Piotrus to mamusi cycus 🙂 I nie chce zadnych sztucznych cycków 😉 A tak powaznie to chyba cierpliwosc jest potrzebna 🙂 Wierze ze kazdego dnia bedzie ciut lepiej 🙂
Fredeczka ciesze sie ze nie zamartwiasz sie, rzeczywiscie sa sprawy wazniejsze od zajmowania sie takim trutniem!!!
AgaK wycieczka do zoo Kamilka udana wiec dzien zaliczony i godny zapamiętania 🙂
Wiola brokułowy wieczór u was 😉 Ciekawe czy brokułki sie dopiorą?

SKÓRECZKO JAKIE ZMIANY BO JA NIC TU NOWEG NIE WIDZĘ 🤢 🤢 🤢

MAMUSIE JA SIĘ Z WAMI JUŻ POŻEGNAM BO RANO WCZEŚNIE MUSZĘ WSTAĆ I RAZEM Z DZIEĆMI MĘŻA O PRACY ODWIEŹĆ 😞 😞 😞 😞

DOBRANOC 😘 😘 😘 😘

A i jeszcze kilka słów o butelkach. Ewa my kiedys tez mielismy tę z Lovi. Śmiac mi sie chce bo te butelki nazywane sa " butelkami dla aktywnych"- taka była ich reklama w "M jak mama". Moj synek szybko z niej zjadał. niestety popekała. Z aventu nie lubi butelek. Za to te z Canpol zdają u nas egzamin na 5 🙂