Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

agnieszkow26 ja po prostu czekałam nie ingerowałam w naturę, 😉 lekarka powiedziała że dzieci karmione piersią mogą nawet 7 dni kupy nie robić ale jeśli mamę to niepokoi to w 5 dniu nie robienia kupy pół czopka glicerynowego podać. Jak szykowałam tego czopka to Kamil urżną takiego kupala że do kąpania się tylko nadawał 😁 Jeśli Lenka nie zachowuje się jakoś inaczej niż zwykle to poczekaj na pewno w najbliższym czasie problem rozwiąże się sam 🙂

ASIU NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA KAMILKA 😘 😘 😘 😘

AGNIESZKOW DZIECI KARMIONE TYLKO PIERSIĄ MAJĄ PRAWO NIE ROBIĆ KUPKO DO MAX TYGODNIA 🙂
TAKŻE NIE MARTW SIĘ NA ZAPAS 🙂 TYM BARDZIEJ ŻE LENKA NIE PŁACZE I NIE MARUDZI Z TEGO POWODU 🙂 🙂 🙂

A ja czytałam ze mogą nie robic nawet 2 tygodnie. Uwazam jednak ze jesli dziecko marudzi i cierpi to trzeba pomoc!

Kamilku wszystkiego dobrego z okazji urodzinek 🙂

• Mamusia
Hej!

AguśW jeśli Lenka nie marudzi i nie płacze to dałabym jej jeszcze czas 😉 Chociaż jak Piotrka kręci coś po brzuszku to podaję mu wodę koperkową bo ona jest na kolki i wzdęcia 😉
Piotrkowi kupiłam bodziaka kibica 😉

Asiu buźki dla Kamilka 😘 😘 😘
Z przepisaniem tabletek antykoncepcyjnych to zależy od lekarza, niektórzy wypisują, a niektórzy potrzebują podkładkę od ginekologa. Musisz spytać 😉

Wiola może dziś się zbiorę w sobie 😉

AgaK we Wrocławiu powoli wychodzi słoneczko więc mam nadzieję, że Kamilkowi uda się pogoda na zwiedzanie ZOO 🙂

Emmax Ty nam tu wstawiaj fotki z chrztu i to szybko!

DZIEKUJE DZIEWUSZKI. POCZEKAM Z TYMI CUDAMI Z APTEKI JESZCZE. TYM BARDZIEJ, ZE LENKA JEST GRZECZNA I TAK JAK WAM PISAŁAM NIE MARUDZI.

EWO BODY ZAJEBIASZCZE 🙂

NO I TEZ BYM POOGLADAŁA ZDJECIA DZIEWCZYN Z CHRZCIN I KOMUNI IŚKI 😉

ASIU STO LAT DLA KAMILKA.

Ewa zabierz nas ze sobą do ZOOOOOOOOO 😁 😁 😁 😁
A te body super - ja tez takie chce dla mojego syncia 🙂
AgaW to poczekaj skoro bąki są 😉

AGNIESZKOW NIE SCHIZUJ BO NERWICY DOSTANIESZ 😉 😉 😉 OBSERWUJ LENKĘ I ZOBACZYSZ JAK COŚ SIĘ BĘDZIE DZIAŁO I ZACZNIE MARUDZIĆ I PRĘŻYĆ TO WTEDY JEJ POMÓŻ A TAK DAJ SOBIE NA LUZ BO ZWARIUJESZ 🙂

EWKA BODY ZAJEFAJNE 🤪 🤪 BARTEK TEŻ MA BODY KIBICA ALE KONKRETNEGO KLUBU W KTÓRYM JEGO CHRZESTNY JEST ZAPALONYM KIBICEM KGHM ZAGŁĘBIE LUBIN 😉 😉 😉 😉

http://www.youtube.com/watch?v=O8HwJaDIKe0 ZNALAZŁAM NA FORUM PAŹDZIERNIK 2010 🙂 PIĘKNA PIOSENKA, POSŁUCHAJCIE , AŻ SIĘ ŁEZKA W OKU KRĘCI 🙂

CUDOWNE GOSIU TO MAŁO POWIEDZIANE 😁 😁 😁 "CUDOWNYCH RODZICÓW MAM " MIAŁAM NA WESELU W PODZIĘKOWANIACH DLA RODZICÓW 🙂 A TERAZ KIEDY NIE MA MOJEJ MAMY TA PIOSENKA NABRAŁA JESZCZE WIĘKSZEGO ZNACZENIA 😉
I ZNÓW RYCZĘ 😞 😞 😞