Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
tak.. luksusy... 😁 😁 😁 😁

emmax nie załatwiłam tej opieki bo rehabilitantka mi tego nie wypisze tylko lekarz, a wizytę mamy dopiero 8 czerwca. musimy uśmiechnąć się do sąsiadki bo pracuje w tej przychodni to może wciśnie nas szybciej 😉
acha... i jeszcze Piotrek ma coś nie tak z językiem, źle go wypycha bo coś tam jest za krótkie i musimy iść do logopedy 😠

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aaa no i chciałam dodać że Mikołaj ma taką matę jak mój Szymek 🙂 no a to czytanie książki... oj Skórka inteligent w rodzinie Ci rośnie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

A Majeczka ma booooską minkę a o fryzurce już nie wspomnę! superaśna szopka 🙂

lece już kurde bo mężu czeka 🙂

• Mamusia
I znowu od godz. 11.00 tyle postów nasmarowałyście...hehe. 🙂 🙂

Plamy po słoiczkach to ostatnio u mnie zmora - Vanish nie daje rady. Plamy po marchewce zostają.

Buuu..ja też nie dostaje żadnych próbek. Przy wyjściu ze szpitala dostałam pudełko i tyle.... 😞 😞 😞 Co za niedopatrzenie i chamstwo! 😠 😠

A moja Madzia bawi się tak

[URL=http://img576.imageshack.us/i/img0406b.jpg/][IMG]http://img576.imageshack.us/img576/1072/img0406b.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Kajtucha witamy po przerwie!

• Mamusia
O Kajtucha a myślałam o Tobie jak w wannie leżałam 🤪 bo myślałam sobie że dziś 6 i chyba kajtucha miała wracać 🤪 super że już jesteście 🙂

Haha Ewo bidulko wiem jakie to wkurzające moja siostra wyremontowała całe mieszkanie i przez jakąś rurke lało się u nich pół dnia masakra to była.ale zagłuszanie telewizora powala nie da się nie śmiać 😁 😁

Kurcze a moja też robi taką łódke na brzuszku i nie bardzo jej się chce podpierać na rękach 😮
Wiola fotka nie odda tego jak ona tak pełznie,musze nagrać jak ona tak sunie 🤪 😁 dzisiaj to było zaskoczenie to się nie przygotowałam 😜

Ok ja też zmykam bo padam na pyszczek.Dobranoc mamusie 😘

• Mamusia
Kajtucha fajnie, że już jesteś 🙂

przypomniało mi się jeszcze...
Mittko no śmiesznie wyszło z tymi paczkami, z bobovity jeszcze nie dostałam.
Fajnie, że dogadałaś się z księdzem 😉

Wiola fajny dzień miałaś 🙂 Też bym zjadła jakiś pyszny obiadek w fajnym miejscu 🙂

Co do Piotrka to mam wrażenie, że doszukują się na siłę, już sama nie wiem 😮 No pierwszy raz słyszałam o masażu języka 😮 😮 😮

Persy, ale Twoja Madzia już ładnie siedzi 🙂

Co do śmiania się z pecha to się śmiałam, ale mąż już drugą godzinę montuje nową baterię i ciągle z niej cieknie. Ponoć bateria jest super z 10-letnią gwarancją, nie wiem co mąż robi źle, ale chyba zaraz wyjdzie z siebie.

Zrobię mu kanapki i też się położę. Dobranoc!

• Mamusia
Ewo jak tak piszesz o wynalazkach na Piotrusiu to chyba każde nasze dzieciątko powinno chodzić na rehabilitację 😞 Ja bym na Twoim miejscu zmieniła lekarza bo ci z dziecka zdrowego zrobią kalekę 😠

Ale ci sie zachciało luksusowej łazienki 😁

No i Kajtucha wreszcie wróciła z dalekiej podróży ze smoczej jamy 😜 Oj pewnie jak się prześpisz to jutro będziemy miały ciekawą lekturkę 🙃

Ewo wybacz, ale uśmiałam się, że hej 😁 wyobraziłam sobie tą głośną baterię 😁
No i popieram słowa Gosi... Chyba większość naszych dzieciaczków, robi podobnie jak Twój Piotruś 🤔 Moja np. robi taką łódkę i drze się w nieboglosy 😜
Kajtucha no nareszcie, w końcu jesteś z nami!!!!

Persy Madzia w misce 😁 Zajebiste zdjęcie 😁

• Mamusia
Hej Mamusie, nasz wieczór i noc do d...y. Wczoraj przez 3 godz. szamotałam się z Madzią coby poszła spać. Później 3 pobudki i o 5.30 wstałyśmy.
Teraz leży na macie i ćwiczy.
Czy wasze dzieci też tak chętnie leżą na brzuszku. Bo moja najchętniej by leżała na brzuszku cały czas.
Co do sadzania to mam wyrzuty że sporo ją sadzamy u siebie na kolanach itd. Ale Madzia uwielbia siedzieć...z podparciem 😉

• Mamusia
HEj mamuski!

U nas nocka super, mala poszla spac o 20 a wstala o 7 🙂

Persy zajebiste 🙂 zdjecie hehhehehhehehe, co do sadzania to moja juz siada w lezaczku sama bo sie wkurwia ze ie oze widziec 😁 😁 😁 😁 takze ona siedzi wlasciwie przez caly czas 🙂

Dobra ide mlodaj dac jesc i moze sie jeszcze zdrzemne!

Do pozniej!