Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no i wszystkie pouciekały 😞
a tak Antos walczy z kubkiem, poranna herbatka
http://img245.imageshack.us/img245/9136/sdc14
[URL=http://img245.imageshack.us/i/sdc14945large.jpg/][IMG]http://img245.imageshack.us/img245/9136/sdc14945large.jpg[/IMG][/URL]

BARDZO PODOBAJĄ MI SIĘ TE CO TY MASZ 😉 😉 😉

CHYBA TAK ZOSTANĄ 😉 😉 😉 😁 😁 😁

DOBRA MAMUŚKI JA ZMYKAM 😜

DOBRANOC 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Gosia ale Antos ma maly kubeczek 😁 😁 😁 😁

Ale mam wkurwa na meza, dzisiaj niby mial sie zajac mala na wieczor kiedy ja prasuje ale nie, wez kurwa zmien pieluche i daj jesc a on sobie ja pobuja 5 min. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
Ewa, ja butelki i smoczki wyparzam od czasu do czasu. Wodę używam taką która posiada certyfikat Centrum Zdrowia Dziecka lub Instytutu Matki i Dziecka.
Rozrobione mleko nie może stać dłużej niż godzinę.
To chyba najważniejsze rzeczy. 😜

Ja już 3 dzień daje Madzi mięsko...średnio jej idzie..no ale 4-5 łyżeczek zjada. Dziś dostała marchewkę z indykiem i kluseczkami.
A co do zatwardzenia to jak moja nie mogła się załatwić (pijąc mleko AR) doktor kazała zacząć jej podawać marchewkę która jak wiadomo powoduje luźne stolce. I tak też się stało - zamiast kozich bobków pojawiła się luźna kupka.

Dobra, ja też mykam. Słodkich snów Mamusie!

Sama już się zakręciłam co do tej marchewki 😁
Tzn. na pewno "marchwianka" czyli sok z gotowanej marchwii podaje się dzieciom, kiedy mają biegunkę 😉
My od trzech dni próbujemy marchewkę z ziemniakiem i dziś kupka się nie pojawiła... Za to śmierdzące pierdy tak 😜 Więc u nas chyba marchew działa zapychająco 🤨

• Mamusia
Dzien doberek!

Gotowana marchew, papki z marchwii powoduja zaparcia natomiast surowa czy soczki wrecz odwrotnie 🤪 🙃 zakrecona ta marchewka 🙃 🙃

Kurcze mezu chory,wiecie jak to jest jak facet zle sie czuje 😁 😁 😁 😁 😁 biedactwo moje 😞

Cos mi Majka nie chciala zasnac, padla dopiero o polnocy a obudzila sie teraz 😮 cos jej sie poprzestawialo.

Dobra spadam dac jej jesc!

Do pozniej!

• Mamusia
Wiola, tak, ja podawałam soczek marchwiowy. I działał rozluźniająco.
PannoNikt, Krzysiek ściął włosy do ramion. Nie pozwoliłam mu na krótką fryzurę 😜
My nie śpimy od 5.00.
Moja sąsiadka robi remont - cały maj będzie mi stukać w godzinach w których właśnie usypiam małą...masakra 😞

Dzień dobry 🙂
My wstaliśmy o 7. Zimno jak na Alasce 😠 Chciałam isc do sklepu ale jak tu wyjsc jak wszystko zalane. Buty zaraz bedą przemoczone. No mamy polski maj.
Umyłam własnie głowe, mały obserwował.

A wy tak sie rozpisałyscie o marchewce 🙂 Nic nie dodam bo juz chyba wszystko o niej napisałyscie 🙂
Gosia Antoś chyba lubi pić skoro juz z takiego kubka pije 🙂 Fajny ten twój synek 🙂

WITAM 🙂

U NAS TEZ STRASZNIE ZIMNO. DESZCZ PADA. BRRRRR UBRAŁAM LENCE GRUBE RAJSTOPY, BODY Z DŁUGIM RĘKAWEM I BLUZE BO W DOMU CHŁODNO , CHYBA ROZKRĘCE GRZEJNIKI...

DZIŚ SPAŁYŚMY DO 8. TO DŁUGO JAK NA MOJE DZIECKO 🙂

NA SPACEREK CHYBA NIE PÓJDZIEMY, BEDZIEMY SIEDZIEĆ W DOMKU. NA SZCZĘSCIE ZAKUPY POROBIONE MAM TO NIE MUSZE NIGDZIE IŚĆ

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

A moja w nocy jakieś cyrki urządzała ni to spała ni to się wierciła porządnie usnęła jak ją wzieliśmy do łóżka 😜

U nas marchewka spowodowała że kupki stały się gęsciejsze,ale nie twarde.

Nawet mnie nie załamujcie tą pogodą w niedziele to wszyscy uświerkniemy w tym kościele 😞

• Mamusia
cześć!

u nas też zimno i leje 😠

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi co do mleczka i za pocieszenie!
AgaW, PannNikt 😘 😘 😘

Gosiu ale Antoś ma kubeczek 😁 Fajny chłopak z Twojego synka!

Idę zrobić sobie śniadanie i herbatkę z sokiem malinowym 😉

Dziś na 15 na rehabilitację. Przyznam, że nie ćwiczyłam zbyt często z Piotrkiem, a powinnam 3 razy dziennie więc zobaczymy co nam rehabilitantka powie 🤢

Wiola przeziębiony facet jest umierający, wiem coś o tym 😁 Dbaj o swoje biedactwo 😁 😁 😁