Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
NO wlasnie!

MOja przeciez tez pila moje mleko tylko ze z butelki, dopiero jak mi sie skonczylo w cyckach to dalam jej sztuczne a w miedzy czasie dosypywalam tyko po jednej miarce, żeby sie przyzwyczaila dio smaku! Stpniowo zwiekszaj iliosc proszku i tyle!

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No to przeczytałam co napisałyscie. Moje dziecko to ciągłoby jedzenie nawet z palca gdy leciało 😉 Ewa i tak powoli musisz go przyzwyczajac do innego jedzonka wiec nie płacz słonko. Nauczy sie pic z butli. Chyba ze mu nie smakuje poprostu to kupne???
Wiola ciekawe to nosidło. Ja jednak nie kupuje bo bym padła pod ciezarkiem 😉

Emmax to mój synek skrobie w siatke łóżeczka 🙂 Tak paluszkami przebiera. Poprzywieszałam mu tam zabawki to szarpie je, ciekawe kiedy pourywa??? 😉

A ja zrobiłam małe przemeblowanie. Nasze lózko przetaszczyłam, małemu łóżeczko przestawiłam, zeby miał jasniej. A teraz spi w nowym miejscu 🙂

• Mamusia
Haha moja to mnie skrobie po twarzy rano jak ja przezuce do lozka chyba zebym sie obudzila 😁 😁 😁 musze pilnowac jej paznokci bo inaczej cala twarz bym juz miala poorana 😁 😁 😁

No i przez caly czas pedaluje, jak siedzi, lezy czy jak jest u mamy na rekach, non stop jej te nozki lataja 😁 😁

Agnieszka84 napisał(a):
nasze dzieciaczki juz takie duze.. a dopiero co czekalysmy...

chcecie miec nastepne dziecko? myslalyscie o tym?

Aga ja bym chciała miec drugie dziecko ale boje sie porodu. Strasznie boje sie skurczy i bóli pleców 😞 No ale moze zapomne jak to bolało.

• Mamusia
z tego co mi wiadomo czopek podaje sie dopiero gdy dziecko nie zrobi kupki przez 3 dni. w innym przypadku moze sie zbytnio przywyczaic i nie bedzie sam robic kupek wiec lepiej nie przesadzac. i o jaki serek chodzi ? nie za wczesnie na jakikolwiek serek? u nas sa zupki jarzynowe, kaszki , deserki po 4tym iesiacu, jabluszko i to narazie tyle ( kleik ryzowy zostal wypluty a gdy posmakowalam to sama zdecydowalam ze wiecej tego swinstwa Wiki nei dam) .

po 5tym miesiacu mozna dawac 10gramow gotowanego miesa dziennie. i ja walsnie chce wprowadzic malej miesko. ale od jakiego zaczac? chyba najlepiej drób?

To najdelikatniejsze z mięs, za jakis czas spróbuje.

A jesli moge cos poradzic na zatwardzenia to my przezylismy swego czasu z tym horror. Aptekarka doradziła syrop DUPHALAC[color=blue][/color]. POMAGA. JEST BEZ RECEPTY, SŁODKI I ZA KILKA GODZIN EFEKT W POSTACI KUPKI.
Cena 10zł.

EWUNIU TYLKO NIE DENERWUJ SIĘ I NIE PŁACZ 🙂 MUSISZ METODĄ PRÓB GO PRZYZWYCZAJAĆ DO BUTELKI 🙂 SPRÓBUJ TAK JAK KTÓRAŚ PORADZIŁA DAJ CYCA A ZA CHWILĘ SPRÓBUJ DAĆ MU BUTELKĘ 🙂 🙂

WIOLKA NOSIDŁO FAJNE 🙂

Aga84 oby pomogło 🙂 Nie ma za co!

AgaK znalazłas inną stronkę z literkami...zajrzałam tam tez i stworzyłam napis dla mojego synka 🙂 Papuga ze mnie 😜