Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

iolu nosidelka bardzo fajne tylko nie dla mnie bo do sklepu najblizszego mam 500m wiec bym chyba nie wytrzymala tyle go nosic
ewo ja ci nie pomoge bo moj szkrab juz w szpitalu pil z butli potem sie meczylam z nim przy piersi
emmax moj tak skrobie po poduszce jak go poloze na brzuszku 🙂
ja malemu podawalam czopek jak zaczynal przec to robil sie taki czerwony i zaczynal odrazu przerazliwie plakac ... gdy mu zaplikowalam to po 30min sie nalatwil ... tylko raz sie nie udalo bo czopek jeszcze sie nie rozpuscil .... a stosowalam go tylko w razie wypadku jak narazie tylko 4 razy musialam mu to wlozyc do pupki
a moze ja tez sobie takie literunie wstawie ... jak wszystkie grudnioweczki to wszystkie :P

dziewczyny ja to jestem ciemna ja noc :P ktory kod trzeba skopiowac jak ma sie juz te literki ... kozystam z strony ktora byla podana ... literki takie jak skoreczka tylko inny wzor ... to ktory kod bo ja nie wiem

ooo udalo mi sie thx 🙂
o i do dentysty ide jutro udobruchalam ja jakos :P
napewno przepisze mi jakies antubiotyki bo ta szalwia juz powoli zygam a poprawy nie widze zadnej

aga nie wiem czy cos z nim zrobi bo rano jak wstalam to mialam pol policzka spuchniete a teraz cale i powoli na brode wchdzi to raczej nie bedzie tam grzebac
obojetnie co zrobi chce tylko zeby ta opuchlizna zeszla jak najszybciej bo czuje sie jak chomik z wypelnionym workiem 😁

mój bobo już spi i mam nadzieję, że tak zostanie do nocnego karmienia 🙂

picasso zasuwaj po ten antybiotyk, żeby zapalenie okostnej ci się nie zrobiło 😲

EWO STRASZNIE CI WSPÓŁCZUJĘ, ALE NIE MOŻESZ SIE TAK ZAŁAMYWAĆ. TAKA KOLEJ RZECZY NIESTETY. WRACASZ DO PRACY I MUSISZ PO MALUTKU PIOTRUSIA PRZYZWYCZAJAĆ DO PICIA Z BUTELKI.
A NIE MYŚLAŁAŚ NAD TYM ABY ODCIĄGAĆ POKARM I PO POWROCIE Z PRACY NADAL KARMIĆ GO PIERSIĄ?? PZECIEŻ TO TYLKO 8 GODZIN. PRZEZ TEN CZAS MOŻE GO KARMIĆ TWOJA MAMA W DOMKU TWOIM MLECZKIEM, A W PRACY PRZECIEŻ MOŻESZ ODCIĄGAĆ. KUP SOBIE DOBRY LAKTATOR ... NO NIE WIEM KOCHANA JAK CI DORADZIĆ, ALE STRASZNIE MI CIĘ SZKODA, BO JAK PRÓBOWAŁAM POSTWAIĆ SIE W TWOJEJ SYTUACJI TO AZ SAMA SIĘ PRAWIE POPŁAKAŁAM 😞 😞 😞

I EMMAX JA TEZ MIAŁAM WYRZUTY SUMIENIA JAK ZACZEŁAM DAWAĆ LENCE JABŁUSZKO, ALE JUŻ MI PRZESZŁO, BO PRZECIEŻ TO NIC TAKIEGO... NADAL KRÓLUJE U NAS CYCUŚ 🙂

A Z TYMI LITERKAMI TO FAKTYCZNIE JAK DZIECIARY SIE ZACHOWUJEMY 😁 😁

OK IDE POMYC GARY BO ZARAZ WYJDĄ ZE ZLEWU

kobitki ja juz uciekam ... ide wziasc tabetke i polozyc sie troszke jak szkrabek jest spokojny ...
dzis go nie kapie a pawel nie umie wiec dzis dzien brudasa ...
do jutra mamuski 🙂

Ewo raz przerabiałam tą sytuację, więc wiem co czujesz... Co prawda nie szłam do pracy, ale zdrowie mnie zmuszało do tego, by przejść na butelkę...
Nie zaczynałam od mleka, ale od herbatek i soczków... Potem ściągałam swoje mleko... Kupiłam masę nowych butelek i smoczków... Wylałam morze łez, bo jest to ciężka nauka 🤨 Ale udało się! I Tobie też się uda! Uwierz w to! Powoli Piotruś się nauczy...
I tak jak dziewczyny piszą, jeśli pracujesz w systemie 8 godzin, to nie rezygnuj z cysia. Karm małego przed pracą, babcia za to da mu śniadanko i obiadek, a na trzeci posiłek dostanie cysia od stęsknionej mamusi 😉
Ja naukę picia z butelki zaczęłam jak Majka miała około 7 miesiąca, przestałam karmić piersią po 9 miesiącach... W czasie tych dwóch miesięcy mogłam już zacząć jeździć sama na zjazdy i nie było nic piękniejszego, gdy wracałam stęskniona do domu i karmiłam małą 😉

I więcej napisać teraz nie mogę, bo mała wzywa 😉

• Mamusia
Hej laseczki 🙂

Ja już po tuningu laptopa mam nowy system 🤪 i jakie pustki na pulpicie mam 😲 😁
Byłyśmy na tej próbie wymarzłyśmy i tyle 🤢

Widze że szalejemy z literkami rzeczywiście zabawa przednia 🤪

Ewo nie denerwuj się wszystko powoli Dla Piotrusia to nowość i musi się wszystkiego nauczyć.

Kurcze z tymi kupami to straszne,moja odpukać takiej twardej to nie robiła,teraz z tymi zielonymi mamy problem 😮

no i spi 😜 a mama zaraz na żelazko wskoczy 😠

my z kupkami nie mamy problemu 🙂 Ago może zamiast czopka pomóż Łukaszkowi termometrem 🙃