Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

więc przejrzałam zaległe posty:

Agaw kupuj Lence ta czapeczke moja lenka miała taką do chrztu i są przepiękne 🙂
Wiolka na pocieszenia ja ze swoim m ostatnio w regularnej wojnie, tak mnie wkurwia jak nigdy, najchętniej wyprowadziła bym się z domu 😠
Agok dlaczego zabierasz mi oklaski????
A bigosik bym zjadła, ale nie jem kapusty ze wzgledu na karmienie 😞

• Mamusia
Wiolu to fajnie że coś się wyjaśniło 🙂

Agnieszko ja daję Antosiowi danonka. Oczywiście nie codziennie bo to jeszcze za wcześnie i nie mamy problemu z kupkami. Jedynie ograniczyłam mu soczki bo zauważyłam że mu się po nich strasznie ulewa takim kwaśnym jedzeniem.

Emmax super że impreza się udała. A pogoda to chyba wszędzie tak była 😉

• Mamusia
Wiola super że troszke się wyjaśniło wierze że już niedługo wszystko wróci do normy.

Mnie mój wczoraj też na maksa wkurzał najpierw nie czaił co się dzieje,słuchał co ksiądz mówi a potem się mnie pyta co gadał 😁 potem na samym wstępie kapnął mi gorącym rosołem 😠 potem ja już się trzymałam z daleka to zrzuciła ziemniaka jak komu ś nakładał 🤪 normalnie masakra 😜

DZIEŃ DOBRY GRUDNIÓWECZKI 🙂 🙂 🙂 🙂

U NAS NOCKA TAKA SOBIE 😉

EMMAX I MITTKO TO SUPER ŻE IMPREZY SIĘ UDAŁY 🙂

EMMAX OBIECUJĘ ŻE ODDAM CI TE OKLASKI Z NAWIĄZKĄ 🙂 🙂 🙂

A MOJE DZIECKO KOŃCZY DZIŚ 5 MIESIĘCY 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
DLA ŁUKASZKA I SANDRY DUŻO ZDRÓWKA 😘 😘 😘 😘 😘

DZIĘKUJĘ W IMIENIU BARTUSIA 😘 😘 😘 😘

SKÓRECZKO JAK TAM DZIŚ DZIĄSEŁKA MIKOŁAJKA DALEJ KRWAWIĄ 🤨

A I JESZCZE DLA NATALKI MARTYER Z OKAZJI UKOŃCZENIA 6 MIESIĄCA ŻYCIA I DLA KAJTUCHY SZYMKA Z OKAZJI UKOŃCZENIA 4 MIESIĄCA ŻYCIA 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Dla dzieciaczkow ktore koncza dzis 5 miesiecy duuuuuzo zdrowka!!!!! 😘 😘 😘 😘

Moj pies jest udany, Majka lezy nma macie a pies jej obwachuje pieluche, Majka wali ja nogami po glowie a ta pozniej sie czai i szczeka bo Mloda sie z nia nie bawi 😁 😁 😁 😁

JA TEZ DLA WSZYSTKICH NASZYCH SOLENIZANTÓW ZYCZE DUZO ZDRÓWKA

EMMAX JA LENCE PRZEBIJAM USZKA NA ROCZEK 😉

WIOLU FAJNIE ZE SIE POGODZILISCIE

MITTKO I EMMAX SUPER ZE IMPREZKI SIE UDAŁY

GOSIU ZDRADZ TE TAJNIKI NA DOBRU BIGOS 🙂

OJ LECI GOSIU 🙂

DZIŚ Z MĘŻULKIEM TAK SOBIE ROZMAWIAŁAM I SIĘ PYTA CZY TYLKO BARTUŚ KOŃCZY 5 MIESIĄC A JA MÓWIĘ ŻE JESZCZE 2 INNYCH DZIECI 5 I JEDNA DZIEWCZYNKA 6 MIESIĘCY A JEDEN CHŁOPCZYK 4 MIESIĄCE TO SIĘ ZDZIWIŁ ŻE JA TAK DOBRZE PAMIĘTAM 😁 😁 😁
I MÓWIĘ MU ŻE GRUDNIÓWKI TO CHYBA REKORD POBIŁY W DŁUGOŚCI NARODZIN DZIECI BO RÓWNE 2 MIESIĄCE RODZIŁY 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Agnieszko bo zauważyłam że ty dajesz surowe mięso od razu do kapusty a ja przesmażam je razem z cebulą i dopiero gotuje z kapustą. Jeszcze mieszam trzy rodzaje kapusty włoską, białą i kiszoną. No i bym zapomniała o najważniejszym dodaje czerwone wytrawne wino ale to na sam koniec gotowania. Uwierzcie palce lizać.
Ale mi ślinka poleciała jak to pisałam 🤪

GOSIU WINKO ODPADA ZE WZGLĘDU NA TO , ŻE KARMIE PIERSIĄ.
CO DO MIESZANIA KAPUSTKI TO MOJA SZWAGIERKA TAK ROBI, TEZ JEST BARDZO PYSZNY BIGOSIK TAKI, ALE NIE CHCE MI SIĘ TAK BAWIĆ
A MIĘSKO MOJA MAMA PODSMAŻA 🙂

ACHA I ZAPOMNIAŁAM NAPISAC
DUZY BUZIAK 😘 DLA KAJTUCHY DLA POMYSŁ Z ODPLAMIACZEM. KUPIŁAM TEN OXY W BIEDRONCE I JEST PO PROSTU REWELACYJNY, VANISH SIĘ CHOWA 🙂

Pluszowego życia dla naszych wszystkich solenizantów 😘 😘 😘

AgaK na razie jest spokój, nie zauwazyłam krewki. Moze sie uspokoiło. Ząbka tez nie zobaczyłam 😞

NO TO DOBRZE ZE NIE LECI 🙂 MAM NADZIEJĘ ŻE SIĘ NIE POWTÓRZY I ZĄBKI WYJDĄ BEZOBJAWOWO 🙂 🙂 🙂

A MNIE SMAKA NAROBIŁYŚCIE NA BIGOS 😜 😜 JA TEZ JESZCZE NIE GOTOWAŁAM ALE WIEM JAK SIĘ GOTUJE BO MOJA MAMA DUŻO GOTOWAŁA TO ZAWSZE PODPATRYWAŁAM I POMAGAŁAM JEJ 🙂

• Mamusia
dzień doberek!

U nas szaro i ponuro, deszcz pada i jest beznadziejnie!
Piotruś też niespokojnie spał i ciągle się budził.

AgaW no sny to czasami potrafią wykończyć. Dobrze, że to tylko sny!

AgaK mój mąż też się dziwi, że ja wszystkie imiona dzieciaczków znam i śmieje się ze mnie, że brzuszek czasem ważniejszy od niego 😜

Duże buziaki dla wszystkich szkrabków, które kończą dziś 4, 5 i 6 miesięcy 🤪

Emmax i Mittko cieszę się, że imprezy udane 🙂 Czekamy na fotki!!!

Gosiu dzięki za podpowiedź co do bigosu, będę eksperymentować 😉
Póki co mam wyrzuty sumienia bo 2 dni objadałam się kapuchą i Piotruś trochę się teraz męczy 😞

Aga84 powodzenia w robieniu fasolki 😉 na pewno wyjdzie pyszna!
Swoją drogą fasolki też nigdy nie robiłam, a mój mąż ją uwielbia więc może w najbliższym czasie też zrobię 😉

Wiola to dobrze, że już u Was lepiej!
No i właśnie miałam Cię spytać ostatnio jak tam Twój piesio reaguje na Majkę. No, ale widzę, że macie ubaw 😁

Skóreczko mam nadzieję, że Mikołaj nie będzie się już tak męczył! Oby ząbki pojawiły się szybko i bezboleśnie!

witam kobietki 🙂
dzisiaj wstaliśmy bardzo wcześnie 😁 o 9 a mały znowu usnął ale on tak ma że się budzi kolo 5 i gada do 7, kopie i takie tam a jak już wyjdziemy z łóżeczka to chce spać 😁

wszystkiego najpiękniejszego, zdrówka, słonecznych dni no i posłusznych rodziców dl 😁a maluszków z okazji ukończenia kolejnego miesiąca
Łukaszka, Bartusia, Sandrusi, Szymcia i Natalki!

AgaK naoglądałam sie twoich zdjęć z placu zabaw i miałam powalone sny śniło mi się że na łańcuchowej z Matim lataliśmy i podłączyli nas do akumulatora samochodowego i razili prądem o niskim napięciu 😁 ja to mam czasem sny 😁

buziaki dla wysztkich mam na poczatek nowego tygodnia 🙂
skoreczko toj szkrabek naprawde ciezko przechodzi te zabki - mam nadzieje ze szybko wyjda i skonczy sie ten placz
Emmax ciesze sie ze impreza wypalila a pogoda sie nie przejmuj tlumacz sobie ze zawsze moglo byc gorzej
wiola to widac ze ta marcheweczka skutkuje 🙂
wszystkiego najlepszego dla waszych szkrabkow 😁 niech rosna duze i zdrowe Łukaszka, Bartusia, Sandrusi, Szymcia i Natalki! sto lat od ciotek grudniowek 😁
waszymm dzieciaczka juz powolutku wyzynaja sie zabki a mojemu nic tylko sie slini jak zawsze - dziaselka jakie byly takie sa nadal
dziewczynki co za sny ... ja tam nie pamietam co mi sie snilo raz na kiedy cos tam mi zostanie w glowce ... ja mam zolte sciany w pokoju a w kuchni taki niby pomaranczowy i zielony .... a lazienka biolo granatowa ... ja to dopiero jestem kolorowa oooo i zaslonki w jadalni mam tenczowe 😁