Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kajtucha no raczej nie pojdziesz...

wiecie co... ja blogoslwie to ze moj maly doi dydusia.. napewde potrafi pomoc i zdzialac cuda choc nie zawsze...

wiem ze jeszcze troche to bedzie problem bo kolo roczku chciclalabym go oduczyc ale zobaczymy jeszcze o tym nie mysle ale bedzie ciezko tym bardziej z zasypianiem

• Mamusia
może wcześniej sam się oduczy a jak nie to jaki to fajny rytuał pożegnania ze smoczkiem 🙂 kilkoma dzieciaczkami się opiekowałam i przechodziłam ten cały ceremoniał i jakie do wydarzenie dla wszytskich jak się ze smokiem dziecko żegna 🙂
niestety mój Szymek nie chce smoka, trzeba mu go trzymać bo inaczej wypluwa, sam nie umie bo inny kształt niż cycuś 🙂

Witam 🙂
U nas tak pięknie, że spędzamy więcej czasu na dworze 😉 Mogłoby tak zostać...
Byłam dziś w przychodni... u healthvisitorki (taka pielęgniarka)... Powiedziała, że załatwi mi skierowanie do dietetyka. Tylko, to może potrwać...
Kazałam jej jeszcze raz zobaczyć, jakie dziecko ma powiększone węzły chłonne i to od ponad miesiąca... ma umówić mnie do pediatry (bo na ogół dziecko przyjmuje lekarz ogólny).
Zadzwoniła do eye clinic... Możliwe, że wizyta będzie "już" w czerwcu... 🤔
Jak wróciłam do domu, to zadzwonił do mnie lekarz ogólny, żeby jeszcze raz zobaczyć Majki oczka... Widział ją 3 tygodnie temu i wtedy powiedział, że zez jej minie (co za cymbał)!!! 😠 🤨

• Mamusia
hej, nie wytrzymałam do wieczora 😜

mój urwis też daje mi dzisiaj w kość, patrzyłam w tabelce i wychodzi na to, że to znowu może być skok rozwojowy 😮

PannoNikt z tego co piszesz to masz problem z lekarzami 🤢

Dla Basi Akompf dużo zdrówka, szkoda że Akompf nie zagląda 😞

HEJ BABOLCE ZNÓW JESTEM 🙂 🙂 🙂

FAKTYCZNIE BASIA AKOMPFOWA WCZORAJ SKOŃCZYŁA PÓŁ ROCZKU 🤪 🤪 BASIEŃKO MOC BUZIAKÓW I ZDRÓWKA DLA CIEBIE 😘 😘 😘

EWO DLA PIOTRUSIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI PIERWSZYCH IMIENINEK 😘 😘 😘 😘

Mąż przyszedł z pracy zjadł obiad i śpi, Kamil zjadł cyca pomarudził strrrrrrrrrraaaaaaaaaaasznieeeeeeeeeeee znowu zjadł i śpi ale czujnie coś 🤢
A ja zamiast też komara przyciąć to na necie szaleje 😮

Wszystkiego dobrego dla Basi z okazji skończenia pół roczku i dla Piotrusia z okazji imienin 😘 😘 😘

Kładę się a co mi tam 😜

• Mamusia
Cześć babeczki 🙂

A ja poszłam w odwiedziny do malusiego urodził się koniec marca i wiecie jaki on jest malutki taki słodki kruszynek 🙂 moja to już przy nim kawał baby 🤪 i w związku z tym mam pytanie do dziewczynek których dzieciaczkio miały problem z kupkami.Co po za czopkami dawałyście maluszkom żeby mogły zrobić kupke??

Asiula Kamilek super wcina marcheweczke 🙂

Ewo wierzyłam w Ciebie że nie wytrzymasz długo,chociaż i tak sporo Ci się udało 😁