Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
pikasso super ciuszki, to co trudno nazwać śliczne i super ogrodniczki! To chyba jakieś moje zboczenie bo uwielbiam takie małe ogrodniczki 😁

ja gaszę kompa bo ostatnio za dużo czasu siedzę i gapię się w ekran, a za mało robię w domu 😜 więc sama sobie wymierzyłam karę i zajrzę dopiero wieczorem 😜

miłego dnia 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej 🙂

Na obiad wymyśliłam młode ziemniaki z kotletami mielonymi (dowaliłam za dużo czosnku 😮 ) i sałatą ze śmietaną. Muszę jeszcze wyjść do sklepu po śmietanę i koperek a jak mi się nie chce 🤢

Posprzątałam też w pokoju i odkurzyłam 🙂

Kamil zjadł pół słoiczka marchewki i oczywiście płacz jak się skończyło, mój mały żarłoczek 😘 🙂

Super ubranka upolowałyście 🙂 Dawno zdjęć ubranek nie było dawane 😉

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

U nas nocka koszmarna nie wiem co się stało Emili obudziła się z płaczem przed 23 i nie mogła się uspokoić położyłam się z nią i tak usnęłyśmy,ale małe łóżko jest więc się nie wyspaliśmy rano jak ją odłożyłam do łóżeczka do strasznie się kręciła i zaraz ją brałam spowrotem.A była taka zmarznięta że szok.Dopiero dziś zaczęli grzać 😠 mieli jakąś awarie.
My od rana na zakupach koleżanka została z Emilą a my pojechaliśmy zaopatrzyć męża na wyjazd.
Obkupiłam też Dominike w spodnie bo już bida i /Emili pajaca chociaż musiałam kupić 🤪

AgniezkoK i pikasso super ciuszki upolowałyście,u mnie w okolicy też brak lumpka więc na razie się nie wybiore.Ale za to mama mojej koleżanki kupuje Emili w lumpku i takie słodkie rzeczy przynosi czasem nie trafi z rozmiarem i Emila nawet tego nie założy.Ale zawze wyprane i wyprasowane mi przynosi 🙂

Ewo,ale kare żeś sobie wymyśliła.Trza było z batonika zrezygnować a nie z brzuszka 😉 😜 🤪

• Mamusia
jeny laski ja zwariuje z tym moim bubusiem...
zasnął, przyszła koleżanka z tą małą, zamknęłam małego w pokoju żeby Agatka go nie obudziła ale była względnie cicha i co? coś mnie tkęło żeby iść do pokoju sprawdzić co z nim a on już nie spał... zdąrzyłam zrobić kawę czyli pospał jakieś 15 minut!!! czyli od 7 rano spał jakieś 45minut...
ja pierdziele ja oszaleje, ani do kibla wyjść, nic, bo jak tylko mu zniknę z oczu to ryk taki jakby go żywcem ze skóry obdzierano!
no ale teraz znowu śpi, ciekawe jak długo, ale zjadłam przynajmniej zupkę i oglądam Mode na Sukces 🙂 o już się skończyła... no to se nie pooglądałam... ale zaraz rozmowy z toku 🙂

Ewa to faktycznie sobie karę wymyśliłaś... mnie też by sie taka przydała...

dziewczyny, nie wiem jak wy, ale mi jakoś dziwnie bez Skórki... tak smutaśno jak się nie widzi w postach tego słodkiego zdjęcia Mikołaja w tej czapuni 😞 no i Gosi nie ma, ale ona będzie jak admin naprawi to co zepsuł a Madzia nie wiadomo... przykro tak...

• Mamusia
Asiula chyba malemu smakowalo 🙂

Asiula Ty przypilnuj mojego bym mogla ciasto na nalesniki zrobic a ja przypilnuje Twojego bys mogla salate umyc.. umowa stoi? 🙂

moj jak marudzi to wkladam go do hustawki i maszeruje z nim do kuchni i patrzy jak gotuje 🙂

wlasnie zjadl caly duzy sloiczek obiadku i sie bawi.. moze zdaze zrobic ciasto

szkrab przed chwila wchlona caly sloiczek marchewki z ziemniaczkiem i kurczakiem 🙂 mamusia jest dumna ze umie takie smaczne rzecy gotowac 😜 i jabuszko jeszcze na niego czeka 🙂
skorka napewno sie niedlugo odezwie nie smutajmy sie tak bardzo ...
u mnie w miescie chyba jest ze 5 tych lumpkow tylko chodzic sprawdzac ceny i kupowac 🤪

• Mamusia
ja wczoraj wygarnelam mezowi ze padam na twarz i ze moglby mi chociaz troche pomoc... wiem ze pracuje ale ja mam dosc czasem... myslalam ze cos to dalo ale w nocy do dziecka to ja musialam wstac a on spal.

dzwonilam do szefa bo pracuje razem z mezem czy moge na jeden dzien zamienic sie z d...

zgodzil sie wiec w przyszly pn ide do pracy a d zostaje w domu.. ma posprzatac, ugotowac obiad, pranie zrobiuc i wyprasowac plus mly caly czas... ciekawe...

• Mamusia
Aguś84 ja też go dzis targałam do kibla na leżaczku... Oj to dostaniemy dziś w kość...
ale mój póki co śpi... i oby jeszcze trochę pospał... Aguś a jeśli możesz to powiedz gdzie wy pracujecie z mężem i co robicie że możesz go zastąpić? bo aż się zdziwiłam 🙂

• Mamusia
pracujemy w firmie stomatologicznej, ja mam prace jak w aptece, wypisaywanie faktur, klienci, zmaowienia towary itd a d pracuje w serwisie.. serwisuje wszystkie te maszyny ktore sa u stomatologa... od unitu czyli fotela z tymi ramiona po inne rzeczy..

robimy co innego ale razem pracujemy a slawek-szef sie zgodzil

• Mamusia
to fajnie że tak się wam udało zgrać w pracy 🙂
Szymek na szczęście w łóżeczku śpi, ale coś tam się wiercić zaczyna... muszę chodzić na paluszkach bo jak nie odeśpi tego zmęczenia to będzie jeszcze gorzej... normalnie żaden hałąs mu nie przeszkadza a dziś nawet szept