Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

PUSZYSTE TEZ WYCHODZĄ Z MĄKI KRUPCZATKI 🙂 NAJLEPSZE NA SŁODKO BO NA SŁONO MOGĄ BYC OKLAPŁE 😁

ASIA ALE TEŚCIOWA CI POWIEDZIAŁA , HO HO, TEZ BYM SIE CHYBA ZARUMIENIŁA 😁 SUPER ŻE MACIE NOWE WYRKO 🙂
A CO DO TWOJEJ KOLEŻANKI O WSPÓŁCZUJĘ. CZASEM SOBIE MYŚLE ŻE MOGŁABYM MIEĆ BARDZIEJ PŁASKI BRZUCH, JĘDRNIEJSZĄ PUPĘ, ZGRABNIEJSZE NOGI ... A CO MAJĄ POWIEDZIEĆ LUDZIE NIEPEŁNOSPRAWNI.. ???

MITTKO FAJNIE, ŻE MASZ TAKĄ KOLEŻANKĘ. SZCZEERA BABKA 🙂

AGAk TYLKO ŻEBYŚ TY SIE NIE ROZCHOROWAŁA BO KTO SIĘ ZAJMIE WTEDY PIĄTKĄ TWOICH FACETÓW?? ZGINĄ BEZ CIEBIE 😁

EWO MOJA LENKA TEZ TYLKO TELEFON 🙂 A KABLE NIE ZA BARDZO JĄ INTERESUJĄ 🙂

ALE NIE NAMACHAŁAM. UMYŁAM PODŁOGE W KUCHNI I PRZEDPOKOJU. A MAMY TAKIE ZRYPANE KAFELKI, ŻE TRZEBA JE NA KOLANACH SZOROWAĆ SZCZOTECZKĄ BO SĄ SZORSTKIE... JEJKU JAKA JA GŁUPIA BYŁAM JAK JE WYBIERAŁAM 😁 😁 😁

LENKA TERAZ SPI. IDE SIE WYSZYKOWAC BO JAK WSTANIE TO IDZIEMY NA MIASTO JAKIES ZAKUPY ZROBIĆ BO JUTRO BOŻE CIAŁO I BEDĄ SKLEPY POZAMYKANE. I ZAJDZIEMY DO BIEDRONY BO SĄ JAKIEŚ ARTYKUŁY DZIECIĘCE 🙂

agaw sa artykuły, nawet fajne albumy na zdjęcia dla dzieci za 11,99, zastanawiam się czy kupić, bo jeszcze nie mamy wywołanego żadnego zdjęcia a tak by była okazja 🙂

u mnie się trochę przejasniło i mam nadzieję, że się nie rozpada to pójdziemy na spacerek 🙂

Wstawiłam warzywa na pomidorową z ryżem mniam 🙂
Mały je cyca i pewnie uśnie (mam nadzieję przynajmniej) 🤪
Ja też narzekam na to że wyglądam tak czy siak a co mają ludzie niepełnosprawni powiedzieć? 😞 Ale oglądałam kiedyś program w którym stwierdzono że ludzie niepełnosprawni umieją bardziej cieszyć się życiem niż my bo nam właśnie nic nie pasuje zamiast cieszyć się że jest się zdrowym to wymyślamy głupstwa...

• Mamusia
Się narobiłam ze hej!!! NO a teraz wpierdzielam 😁 😁 😁 Jak nastepnym razem będę pisała coś, że idę na dietę to proszę mnie kopnąć w tylek 😁 😁

My tez niedługo na spacerek się wybieramy, jak tylko zjem i się wyszykuję 🙂

A Kajtucha a no jako tako 😁 😜 😉 a jak tam Twoj?? I niestetz póki co mogę mieć chcice wyłącznie na naleśniki, przez najbliższe 4 miechy mogę sobie o tym 2 zapomnieć 😁 😜

JA TEZ JUŻ USMAŻYŁAM NALEŚNIORY ZROBIŁAM Z DŻEMEM 🙂

WIECIE CO NAWET TEN KASZEL NIE JEST TAKI DOKUCZLIWY 🙂 🙂 NIE ATAKUJE GO TAK STRASZNIE 🙂

TAKŻE DARUJĘ SOBIE TE POGOTOWIE 🙂 🙂 🙂 POJADĘ DO APTEKI I NIECH MI COŚ DORADZI FARMACEUTKA 😉

WIOLAK TO MOŻE MAJE DO NAGA ROZBIERZ I SIEBIE 😁 😁 😁

A JA O SPACERZE MOGĘ ZAPOMNIEĆ LEJE U MNIE TAK JAK BY KTO KRAN ODKRĘCIŁ 😠 😠 😠

KUŹWA KIEDY BĘDZIE JAKAŚ NORMALNA POGODA BO W DEPRECHE MOŻNA POPAŚĆ 😠 😠 😠

EWA JA TO NA OKO WSZYSTKO DAJĘ 🙂

LEJESZ MLEKO WSYPUJESZ MĄKĘ DODAJESZ 1 JAJKO SZCZYPTA SOLI LUB CUKRU I MOŻESZ TAK JAK ASIA PISAŁA DODAĆ WODY GAZOWANEJ TO BĘDZIE PULCHNIEJSZY NALEŚNIK 🙂

MIKSUJESZ A CIASTO MA BYĆ LEKKO ZAGĘSZCZONE ALE NIE ZBYT MOCNO, MUSI SIĘ DOBRZE NA PATELCE ROZPROWADZAĆ 🙂

my juz po obiadki, lenka tez a teraz mam dylemat isc na ten spacer czy nie, bo tu slonce ty chmury deszczowe, masakra 😠 😠 😠 😠 😠

a moja lenka bardziej lubi zupki niz dezerki, zupki je przepieknie 🙂 🙂

mi sie wydaje ze wszystkie z nas robia nalesniki na oko czytalam gdzies ze oddziela sie bialko od zoltka i bialko sie ubija a potem sie dodaje tylko nie wiem jaka jest roznica chyba tez sa puszyste ale komu by sie chcialo w takie cos bawic 🤪
wiolu wanna to tez niezly pomysl 😁

• Mamusia
Emmax możesz spróbować jej dać. Mojemu Szymkowi pomaga

Pikasso, mi się chce 🙂 ja ubijam biało osobno bo naleśniki są wtedy takie super puszyste. Ale robię z 2 jajek żeby tej pianki było więcej

kurna a ja się tak wkręciłam w blogowanie że szok 🙂 czekałam z niecierpliwością aż Szymon zaśnie żeby coś naskrobać 🙂

kajtucho wiolu dawac te linki i to juz 😁 😁 😁
to i tak ladnie sobie spal ... ja odkad moj mlody zasnol ostrugalam tylko kartoszki i mieso wlozylam do wody nic poza tym 🤪