Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja jestem przez cały czas ale nie miałam jak pisać nawet bo dziecie me spało mi na rękach z godzinkę 🤢 🤢 🤢 co dzisiaj z tymi naszymi dziewczynami 😮

Mam ochotę na coś słodkioego a nie mam nic w domu bo wszystko zezarłam 😁 😁 🤢 🙃

HEJKA LASENCJE JA WRÓCIŁAM 😜 😜

JAK JUŻ PISAŁAM, PIEROGÓW SIĘ OBJADŁAM NA MAKSA 😜 😜 😜

I DOBRA WIADOMOŚĆ MÓJ MĄŻ WRACA DO DOMKU 🤪 🤪 CO PRAWDA BĘDZIE W CZWARTEK ALE I TAK JESTEM ZADOWOLONA 😁 😁 😁 😁

CO DO POPARZEŃ TO CHOLERNIE NIEBEZPIECZNE JEST STAWIANIE KAW, HERBAT LUB CZEGOKOLWIEK Z WRZĄTKIEM NA STOLE TAKŻE KAJTUCHA WCALE SIĘ NIE DZIWIĘ ŻE MIAŁAŚ OCHOTĘ JEJ PIZGNĄĆ 😠

MÓJ KAMILEK JAK MIAŁ Z ROK I 2 MIESIĄCE GOŁĄ RĄCZKĄ DOTKNĄŁ SIĘ GORĄCYCH DRZWICZEK OD PIECA 😞 DZIEWCZYNY CO JA PRZEŻYWAŁAM 😞 JAK SA PALCE U RĄK TO NA WSZYSTKICH TYCH OPUSZKACH JAK SIĘ ZGINA PALCE TO WSZYSTKO MIAŁ W BĄBLACH A DŁOŃ TO BYŁ JEDEN WIELKI BĄBEL 😞 DZIEWCZYNY BITE KILKA GODZIN ZANOSIŁ SIĘ PŁACZEM 😞 JEDYNY RATUNKIEM BYŁO TO ŻE TO BYŁ LUTY I ŚNIEG BYŁ NA DWORZE TO TEŚCIOWA CO CHWILĘ W WIADERKU PRZYNOSIŁA ŚWIEŻY ŚNIEG I WKŁADALIŚMY KAMILKOWI RĄCZKĘ DO TEGO ŚNIEGU 😞 PO TYCH KILKU GODZINACH PADŁ ZE ZMĘCZENIA 😞 I PAMIĘTAM TO JAK DZIŚ JAK ZASNĄŁ MI O 18 WIECZOREM TAK SPAŁ DO NASTĘPNEGO DNIA DO 10 RANO 😞
W TEJ CHWILI NIE MA NAWET ŚLADU PO TYM POPARZENIU 🙂 🙂 NA DRUGI DZIEŃ POJECHALIŚMY DO DOKTORKI TO NAM POWIEDZIAŁA ŻE LEPIEJ NIE MOGŁYŚMY ZA POBIEC ABY BLIZNY NIE BYŁO
ŻE ŚNIEG TO URATOWAŁ KAMILKA RĄCZKĘ PRZED BLIZNAMI 🙂 PRZEPISAŁA NAM MAŚĆ NA POPARZENIA Z ANTYBIOTYKIEM 🙂 🙂 RĄCZKA SZYBKO SIĘ GOIŁA 🙂
A CO JESZCZE NAJBARDZIEJ BYŁO MIA SZKODA ŻE NA DRUGI DZIEŃ JAK KAMILEK SIĘ OBUDZIŁ TO MIAŁ TAKIE PODPUCHNIĘTE OCZKA 😞 TO OD WIELOGODZINNEGO PŁACZU 😞
DO TEJ PORY NIE WIEM JAK TO SIĘ STAŁO 😞 DO TEJ PORY CIARKI MI PRZECHODZĄ JAK O TYM POMYŚLĘ 🤢

• Mamusia
Eh Wiola wiem co przeżywasz,ja przy mojej musze siedzieć jak chce żeby pospała 😮

O kurcze AgnieszkoK biedny Kamilek napewno się wycierpiał bardzo 😞 ale super że tak zareagowałyście i teraz są tylkozłe wspomnienia a nie blizna na rączce.

• Mamusia
Jezu Aga jak sobie pomyśle to mnie ciarki przechodzą. Ja niestety mam w domu piecyk na drewno, cały metalowy i cały sie nagrzewa i to w dodatku w kuchni więc od następnej zimy montujemy w przejsciu do kuchni taką barierkę http://www.bezpiecznyurwis.pl/p/pl/bd33/bramka+ochronna+alugate+baby+dan+-+aluminiowa.html bo nie mam drzwi. Mam połączony salon z jadalnia oddzielony od kuchni tylko barkiem. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Chyba bym sie zapłakała 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
cześć 🙂

O matko co się z tym brzuszkiem dzieje. Od wczoraj znowu nie mogłam nic napisać 😠. Ale widzę że nie tylko ja mam ten problem. A po modernizacji miało lepiej chodzić a tu dupa 😞

Asiula no i u smoczycy zabiło serduszko ale wspaniała babcia za to teściowa okropna 😜

PannoNikt współczuję tych przejść oby tylko ten antybiotyk pomógł 🙂

A ja dzisiaj mam fatalne samopoczucie jakieś sensacje kibelkowe mnie złapały 😠 Nie wiem czy to od okresu czy mi coś zaszkodziło

SUPER MAJECZKA SIE ZNECA NAD MAŁPKĄ 😁
A TERAZ WŁASNIE KARMIE MOJE DZIECKO GRUSZKĄ ZMIESZANĄ Z JABŁKIEM. JE I ROBI KUPKĘ 😁

A O TYCH POPARZENIACH TO AZ MI CIARY PRZECHODZĄ. JEZU, CHYBA BYM UMARŁA JAK BY SIĘ MOJEMU DZIECKU KRZYWDA STAŁA 😞 😞

• Mamusia
hej!

odebrałam okularki i normalnie nie mogę wyjść z zachwytu! dziewczyny, które noszą okulary na pewno mnie rozumieją 🙂 Wszystko jest takie wyraźne... tylko trochę kręci mi się w głowie, muszę się przyzwyczaić 😉 Fotkę wstawię jutro.

Teraz czekam jeszcze na moich rodziców bo chcą przyjechać na dzień dziecka 😜

AgaK ale się biedny Kamilek nacierpiał 😞 Dobrze wykombinowaliście z tym śniegiem! Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło!

Kajtucha dobrze, że nic się nie stało, ale strachu to się najadłaś.

AgaW no i dobrze powiedziałaś smoczycy!

Wiola no ja rozumiem, że jecie tam ośmiornice, ale małpy??? No chyba przegięcie 😮 😁 😁 😁

Mittko ciągle piszesz o różnych rarytasach, a nam dupy rosną 😜 😁

Ami to udanego wyjazdu z Basią 🙂 odzywaj się częściej kobieto!

Nas siostra męża namawia na wyjazd nad morze w ten weekend! Nocleg i dojazd za darmo, ale jesteśmy totalnie spłukani więc odpada. Na okulary wydaliśmy dużo kasy i teraz trzeba biedować. Mamy odłożoną kasę na zabawkę dla Pitera i blender i kuniec forsy!

Piter zjadł dziś pół słoiczka zupki z ryżem, to naprawdę niezły wyczyn 😁 od przyszłego tygodnia zaczynam podawać mu mięsko bo w 7 miesiącu to już nawet dzieci karmione piersią muszą jeść mięcho 😉