Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

UUU KOBIETKI CO Z WAMI??? GDZIE POUCIEKAŁYŚCIE ??? 😞 😞 😞

MY SOBIE TROSZKĘ POSPALIŚMY W TRÓJKĘ BO I KAMILEK NAWET ZASNĄŁ I CHYBA CHORY BĘDZIE BO KASZLE I MA GORĄCZKĘ 😞 😞 😞 JUTRO LECĘ Z NIM DO LEKARZA 😞

JA PRZE OKOŁO 20 MINUT NA BRZUSZEK NIE MOGŁAM SIĘ DOSTAĆ 😞 ALE NIE WAŻNE BO JUŻ MOGĘ 😜

• Mamusia
Hej babolki 🙂

Aleeee się najadłam tych placków,koleżanka zawszew takiego jednego wielkiego robiła teraz mówi a zrobie takie małe ja mówie spoko bo tamten jest za duży.Ja patrze a ona wszystkie trzy mi na talerz władowała 🤪 z sosikiem z pieczarkami i papryczką mmmm no ale od jutra się odchudzam 😁

Kurcze a Emila to przechodz samą siebie dziś słysze tylko łeee i łeeee iłeee

MITTKA TO TY JUŻ PO KOLACJI, PRAWDA 😜 😜 😁 😁 😁 😁 😁

NO TO ASIULKA DO DZIEŁA 🤪 🤪 🤪 🤪

WIOLKA NIE TYLKO TY NIE MOGŁAŚ SIĘ DOSTAĆ BO JA TEZ MIAŁAM PROBLEMY 😞 😞

DOBRA LECĘ KAPAĆ MOJE CZORTY KTÓRE JEDNO Z NICH PŁACZE BO CHCE CIASTKA A NIE MA KTO DO SKLEPU SKOCZYĆ 😉 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
My po kapieli. Mittka ja tam przyjade i Ci krzywde zrobie za ten sos pieczarkowy!!! Ja pierdziele ale bym teraz zjadla cos podobnego!! A ja tu tylko salami, ser feta, oliwki i szczypiorek w lodowce a i salata zielona. To sie najem kurka wodna. W dodatku nic mi się nie chce. Jesc mi sie chce ale robic juz nie 😁 😁 😁 😜

kur... ja tez się na brzucha dostac nie mogłam, dopiero teraz mi sie udało 😠 😠 😠

mittka ja od wczoraj słyszę tylko łeee i łeeee, a jak kompa włącze to już ryk na cały blok, nie pozwala na brzuszku mamusi siedzieć 😠 😠 😠 😠

mittka ale mi naroniłas smaka na te placki, cholerko jedna 😉

asiula to do roboty 🙃

MY JUZ WYKAPANE, GARY POMYTE (NIE MOGE SIE DOCZEKAC NOWEGO DOMKU, TAM BEDE MIAŁA ZMYWARKE ) TATA NA BUDOWIE, LENKA OGLĄDA MINI MINI 😁 😁

WIOLA JA BYM SOBIE NAROBIŁA KANAPEK Z SALAMI I FETĄ - UWIELBIAM

MITTKO A JAK TWOJA KOLEZANKA ROBIŁA SOSIK Z PIECZARKAMI DO TYCH PLACKÓW BO TEZ MI NAROBIŁAS CHETKI

DZIS DAŁAM LENCE GRUSZKI ZEŁOICZKA, SMAKOWAŁY JEJ ZE HO HO A TROSZKE JEJ ZMIESZAŁAM ZE STARTYM JABŁUSZKIEM I ZROBIŁA PO TYM TAKĄ KUPE ZE MAZ JAK ZOBACZYŁ JAK JĄ PRZEBIERAM TO POWIEDZIAŁ ,,ŻONA SZACUN" 😁 😁 😁 😁 😁 😁

MY PO KĄPIELI 🙂 🙂 🙂

MOJE DZIECKO W TAKIE ZACHWYTY TERAZ WPADA ZE SZOK A PISZCZY PRZY TYM NIESAMOWICIE ŻE AŻ MÓJ OJCIEC KTÓRY JEST GŁUCHY I NOSI APARAT SŁUCHOWY USŁYSZAŁ I PRZYLECIAŁ Z ZAPYTANIEM CO SIĘ DZIEJE 😁 😁 😁 😁 😁 😁

WIOKA Z TYM JEDZENIEM TO MAM TAK SAMO ALE DO ROBOTY TO JUŻ LEŃ 😁 😁 😁 😁

dziewczynki na szczepieniu nie bylo tak zle mlody nie palakal na poczatku byl zajety zabawkami ale przy ostatniej mu sie alarm jakis wlaczyl - kolejne szczepienie jak skonczy pol roku na wzw b .... wazy 7490 i miezy 67,5cm ... chyba dobrze bo ja juz sie w tym gubie ...
nie chcial wcale zasnac godzine sie z nim meczylam ... ostatecznie padl 10min temu lezac w samym pampersie nakryty kocykiem 🙃
nie wiem jak noc przezyje jak bedzie wstawac co 30min
ja zjadlam paczka z lukrem i jednego iryska bo pawel wszystkie pozarl - a to zarlok jeden 😁
asiula ale ty masz zapal do tej pracy mnie sie dzis nic nie chce - daj troszke tej sily 😁

TO FAJNIE PICASSO ZE WIKI BYŁ DZIELNY NA SZCZEPIENIU I BARDZO ŁADNIE ROŚNIE 🙂 A TWÓJ FACET TO ŻARŁOK JAK WSZYSTKIE GRUDNIÓWKI LUBI SŁODYCZE 😁

AGAK MOJA LENA TEZ TAK PISZCZY 🤪

haha to teraz wszystkie grudniowe bobasy sa na etapie piszczenia chyba, mi jak zapiszczy do ucha to ogłuchnąć można 😁 😁 😁

picasso to fajnie że Wiktorek dzielnie zniósł szczepienie 🙂

• Mamusia
haha dziewczynki przeceniacie moją koleżanke sosik był z winiar 🤪 jedynie pieczarek dodałyśmy papryke i cebulke.Jest naprawde smaczny.Ona zawsze do mnie pisze jak robi placki bo wie że lubi.Dobra kobieta 🤪 😁

Pikasso to super że Wiki dzielnie zniósł szczepienie.

Moja teraz je i mam nadzieję że potem zaraz zaśnie 😜

A JA WŁAŚNIE POROZMAWIAŁAM Z MOIM MĘŻEM PRZE SKYPA 🙂 🙂 🙂 🙂 JUŻ TYDZIEŃ GO NIE MA I NIE WIADOMO KIEDY WRÓCI 😞 NIE MAJA TOWARU POWROTNEGO A NA PUSTO NIE MOGĄ WRACAĆ I STOI GDZIEŚ WE FRANCJI NA PARKINGU 😞 A NA DODATEK JEDZENIE MU SIĘ KOŃCZY 😞 PIENIĄDZE MA ZE SOBĄ ALE MÓWI ŻE TAM CENY SA KOSMICZNE 🤢
MÓJ KOCHANY BIEDACZEK 😞 😞 😞

WIECIE CO JA TO MOŻE PRAKTYKUJĄCĄ KATOLICZKĄ NIE JESTEM ALE ZAWSZE JAK WYJEŻDŻA TO MODLE SIĘ ABY PODRÓŻ BYŁA BEZPIECZNA I DO DOMKU WRÓCIŁ CAŁO I ZDROWO ☺️
JAK MIAŁ WTEDY TEN WYPADEK TO ZARAZ CAŁY SCENARIUSZ ZŁEGO W OCZACH MI SIĘ WYŚWIETLAŁ 😞
SAME WIECIE ŻE TYLE TYCH WYPADKÓW NA DRODZE Z UDZIAŁEM TIRÓW A JA WIEM ŻE MÓJ TOMEK OSTROŻNIE JEŹDZI BO KILKA RAZY Z NIM JECHAŁAM 🙂 🙂 🙂

OJ TAM EMMAX NIE NARZEKAJ. JA TAM MOJĄ MARUDE WSADZIŁAM DO ŁÓZECZKA I DAŁAM JEJ MÓJ TELEFON. WŁĄCZYŁAM MELODYJKI I ZADOWOLONA AŻ MIŁO. TO NIC ŻE TO NOWY TELEFON A JUŻ CAŁY OBŚLINIONY I LEDWO PRZEZ SŁUCHAWKĘ SŁYCHAC ALE PRZYNAJMNIEJ MAM CHWILE SPOKOJU 😁

AGUŚK WIERZE CI ZE SIE MARTWISZ. MAM NADZIEJE, ŻE WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE. I NAKRZYCZ NA MEZA NIECH SOBIE KUPI COS DO JEDZENIA. WIADOMO ZE CHCE ZAOSZCZĘDZIĆ ALE ZJEŚC COŚ TRZEBA.

• Mamusia
AgnieszkoK a gdzie on w tej francji stoi może niedaleko mojego Grześka to go wyśle z wałówka 🙂
No niestety Francja droga chociaż na ich zarobki to wcale nie jest tak drogo 🙂
a mieszkania socjalne jakie tanie maja 😜
Nie martw się kochana napewno wszystko będzie dobrze i szczęśliwie wróci do domku.Łap buziaki na pocieszenie 😘 😘 😘