Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

AgaK ja karmię przez nakładkę sylikonową ale czasami pozwalam Kamilowi possać bez i powiem Wam że tak się do nakładek przyzwyczaiłam że nie wiem czy dała bym radę bez teraz karmić 😲
Oj współczuję Aguś nawet nie chcę myśleć co będziesz czuć jak ząbki się pojawią Bartoszowi 🤪

Agnieszkaw26 o figurze nic nie pisałam trochę nie wiem o co kaman 🤨 😁

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Asiula wyrko świetne, bo nie ma nic gorszego jak skrzypiące spanko 😁 No i fajnie że zdecydowaliście się na kupno działeczki. A smoczycę przeżyjesz trochę się z nią pomęczysz a może jej w końcu przejdzie 🙂

A mój dziubasek śpiocha na chwilkę się przebudził i zasnął z powrotem . I to mu sie chwali bo ja wzięłam się za prasowanie 😁

• Mamusia
Agnieszko ja musiałabym przynajmniej 20 spuścić aby wrócić do normalności a to już problem. Raz mi się udało zgubić 11 kg ale przez miesiąc byłam sama i prawie nic nie jadłam a byłam cały czas w ruchu. To był sukces. Tylko zimą bardzo szybko to nadrobiłam 😠 A kiedyś to mogłam jeść do woli i nic się z wagą nie działo. Dopiero po Mateuszku się zaczęło. A teraz to masakra.
No nic koniec narzekania bo w ten sposób na pewno się kg nie pozbędę 😁

GOSIU E TAM WAGA 😜 NAJWAŻNIEJSZE ŻE MASZ 3 KOCHAJĄCYCH CIĘ MĘŻCZYZN I TO SIĘ LICZY 🙂
NO OWSZEM CHCIAŁOBY SIĘ POZBYĆ TYCH PARENAŚCIE KILO ALE CO ZROBIĆ JAK MOBILIZACJI BRAK 😁 😁 JA TAK SOBIE TŁUMACZĘ 😜 😁
A TU POZDROWIENIA OD BARTUSIA

G N N YLJHJLG YH J Y J K N JR JM BH , M 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
cześć!

Emmax to ładnie Ci poszło z karpatką 😁

AgaW Lenka super wcina stópki i jak się cieszy przy tym 🙂

Persy to fajnie, że przeżyłaś wyjazd. Madzia też jest smakoszką stópek 😆

AgaK ałaaaa! To nieźle Cię Bartuś maltretuje 😁 😁 😁

Ami gratulujemy ząbka!!! Fajnie, że Basia przeszło to bezobjawowo, oby tak dalej 😉

Aga84 wiem co czujesz! Musisz dać radę, wierzę, że nie będzie tak źle! Chociaż łatwo się mówi! Mnie czeka to samo za miesiąc.

Asiu super kanapa! W sam raz na spłodzenie kolejnego bobaska 😁 😁 😁 😜

Gosia a szkoda, że od gadania nie ubywa kilogramów 😁

Pikasso no co za dupek z tego księdza! trzymam kciuki żeby jednak udało Wam się załatwić chrzest! My jeszcze ze swoim księdzem nie rozmawialiśmy, a też czuję, że będą problemy 🤢

• Mamusia
O już nie mówić o kilogramach bo ostatnio siostra mnie dobiła miała wyciągnięte jakieś stare albumy i tam pokazywała mi jak wyglądałam w stroju kąpielowym,normalnie chuda byłam jak patyk 😜 w porównaniu z teraz 😲

Hheeh Ewa dobrze napisałaś Asiula wyrko w sam raz na robienie drugiego bobaska 🤪 😁

• Mamusia
YapomniaŁam! Ami gratulacje dla Basiulka!!!!

Wy tu o dietach a ja wczoraj na kolację chipsy a dzisiaj na śniadanie tort orzechowy z bitą smietaną 🙃 🙃 🙃 😮 😮 😮 😮 😮 a tu już się niektórzy w morzu kąpią, jesze trochę poczekam ze straszeniem ludzi na plażach hahahah. Kurwa, trzeba by się wziąć za siebie. Ja tam na diete moge spokojnie przejść, są dni kiedy nic nie jem bo zapominam ale od ćwiczeń to ja sie trzymam daleko! Nieznoszę ćwiczyć!!!! Oprócz pływania ale to bardziej relaks 😜 🙃

Wiolka napisał(a):
YapomniaŁam! Ami gratulacje dla Basiulka!!!!

Wy tu o dietach a ja wczoraj na kolację chipsy a dzisiaj na śniadanie tort orzechowy z bitą smietaną 🙃 🙃 🙃 😮 😮 😮 😮 😮 a tu już się niektórzy w morzu kąpią, jesze trochę poczekam ze straszeniem ludzi na plażach hahahah. Kurwa, trzeba by się wziąć za siebie. Ja tam na diete moge spokojnie przejść, są dni kiedy nic nie jem bo zapominam ale od ćwiczeń to ja sie trzymam daleko! Nieznoszę ćwiczyć!!!! Oprócz pływania ale to bardziej relaks 😜 🙃

witam dziewczyny...podczytuję Was od czasu do czasu i widzę że wypłynął temat kilogramów 🙂 lato tuż tuż a i ja mam taki problem że nie wchodzę w ubrania sprzed ciąży chociaż tyle czasu już minęło ☺️...Jeśli nie karmicie piersią to świetną alternatywą są tabletki termogeniczne.Jak je stosowałam to schudłam 14 kg .Teraz karmię jeszcze piersią ale jak skończę to na pewno będę je brać....POLECAM Thermo Shape Plus są rewelacyjne.Pozdrawiam!!!

WIOLA JA TEZ NIE NAWIDZE ĆWICZYĆ. MASAKRA JAKAS!!! MOZE JAK BYM MIAŁA CHODZIC NA SIŁOWNIE CZY AEROBIK ALE TAK SAMEJ W DOMU - NIGDY 😁 😁

AGAK MI TAK LENKA CZESTO BRODAWEK NIE CIAGNIE, CZASEM JEJ SIE TO ZDARZA WIEC IDZIE WYTRZYMAC

MOJEJ MYSZCZE W KOŃCU ZACZYNAJA ROSNĄC WŁOSKI

JEST TU JESZCZE JAKIES DZIECKO KTÓRE WOZI SIE WCIĄŻ W GONDOLI???

witam w deszczowy poniedziałek 🙂

my noc z 1 pobudką, i tak już od jakiegoś czasu się unormowało 🙂

Agaw ślicznie wygladacie z Lenusią 🙂
Asia fajna kanapa, no i ewa ma rację, bierzcie się do roboty 😉
Ami gratulacje dla Baśki ząbka 🙂
Agak 😁 😁 😁 współczują, ale cóż jako matka polka dasz radę 😉 🙂
Wiolka ja zaczęłam dzian od delicji, kurde ostatnio żre słodkie jak głupia jakaś, tak mnie wzięło 😠
A tymi figurami to się nie przejmujcie bo wszystkie wyglądacie pięknie 😜

reszty nie pamiętam, jak mi sie przypomni to się odniosę

miłego dzionka 🙂

PYTAM BO MOJA PRZYJACIÓŁKA KTÓRA MA 3 DNI MŁODSZE DZIECKO OD LENY TEZ WOZI W GONDOLI. ALE JAKIE TO DZIECKO GRZECZNE , JA PIERDZIUUUU.... NIE SPAŁO I NORMALNIE JAK ANIOŁEK A MOJA TO NAWET W SPACERÓWCE SIE DARŁA BO JEJ COS NIE PASOWAŁO 😁 😁 😁

EMMAX TY CHYBA NAJCHUDSZA Z NAS WSZYSTKICH, WIEC JEDZ TE DELICJE 😁

[URL=http://img31.imageshack.us/i/maj2010lenka026.jpg/][IMG=http://img31.imageshack.us/img31/2690/maj2010lenka026.jpg][/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

moja lenka w kiteczce 😁

[URL=http://img31.imageshack.us/i/maj2010lenka026.jpg/][IMG]http://img31.imageshack.us/img31/2690/maj2010lenka026.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

o teraz

• Mamusia
ojej ale dziś naskrobałyście od rana, w porównaniu z weekendem to hohoho

kurde u nas noce coraz gorsze... od 3 wstawałam co pół godz bo mały popłakiwał. Czasami odbił, czasami potrzebował bliskości tylko ze ja zdycham bo to druga taka noc... chyba muszę go nauczyć spać ze mną,..

Persy cieszę się że udało Ci się przekonać Madzię do tego mleczka. I na kaszkę przyjdzie czas 🙂 słodko sobie łapie stopki!!! no i super że wyjazd się udał!!!

Agaw26 świetnie wyglądasz!!! i po co Ty te słodycze odstawiłaś kobieto... oj jak ja bym wam wstawiła swoje zdjęcie... to dopiero doceniłybyście to jak wyglądacie!!! wierzcie mi na słowo!!! ja też min 20kg musiałabym schudnąć ale i tak by było dużo za dużo

AgaK współczuję tej "zabawy" z cycem, na sam widok moje cycki już mnie bolą...

Asiula kanapa jest zajebista!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moje dziecko wozi się w gondoli!!!!!!!!!!!!!!! no i Szymkowi też W KOŃCU włos się rzucił 🙂

agaw a my też wczoraj nawet w spacerówce ryk mielismy i na rękach trzeba byłą małą nieść 😁 😁

A delicje no cóż żeby to było w miare rozsądku ale ja całe paczki ciastek ostatnio wpierdzielam 😠