Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A teraz idę nadrobić posty.
Aaa... no i oczywiście znów się pokłóciłam z K w temacie seksu. Naprawdę zaczynam się zastanawiać czy on nie bz..jakiejś laski na boku bo kochanie się raz w miesiącu to trochę dziwne biorąc pod uwagę staż naszego związku... no i w ogóle...No chyba że ja jestem jakaś niewyżyta seksualnie... 😁

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Persy ja nie pomogę bo też czytam i czytam i jestem coraz głupsza 🤢 Nie mam pojęcia ile dodawać kaszki mannej, kleiku itd 🤢
Kupiłam Piotrkowi kubek treningowy, ale nawet z niego nie chce pić, nie wiem o co chodzi mojemu synowi, że ma taką niechęć do butelek i kubków 😮

• Mamusia
Persy ale przepraszam, dziecko juz nie moze pic czystego mleka tylko kazde musi miec jakis dodatek kleik albo kaszke??Ja tu nawet nie mam jak kupic kleiku 😠 Kurwa, ja jej nawet jeszcze glutenu nie podaŁam bo narazie wprowadzilam jej kurczaka. Sprobuje za 2 dni.

Persy nie wiem.... mnie to rozszerzanie doprowadza do szwskiej pasji 🤢

Ja jej daję kaszk owocowa lub ryzowa 2/3 razy dziennie, na noc mleko, w ciagu dnia jedna zupkę warzywna z miesikiem i w miedzyczasie deserek. Za mało?????????????????

• Mamusia
Wiolka to co napisałam wcześniej to jest schemat żywieniowy dla dziecka po ukończeniu 6 miesięcy 🙂
A dokładnie
1 x dziennie 180 ml mleka z kaszką glutenową (1 łyżeczka)
2 x dziennie 180 ml mleka z kleikiem (1-2 łyżeczki)
1 x dziennie 200 ml zupy/przecieru z połową żółtka (co drugi dzień) i gotowanym mięskiem (10 g) lub rybą (1-2 razy w tygodniu)
1 x dziennie 150 g kaszka owocowa
1 x dziennie przecier owocowy lub sok (nie więcej niż 150 g)
ale to dla dziecka karmionego sztucznie bo dla dziecka karmionego piersią
to karmienie na żądanie
posiłki uzupełniające
zupa jarzynowa lub przecier z mięskiem, z kleikiem glutenowym i połową żółtka
kaszka lub kleik bezglutenowy bądź glutenowy
sok owocowy lub przecier owocowy (do 150 g)

• Mamusia
Cześć Dziewczyny... Ja na Październik ale u nas pustka... a mam problem 😞 Więc zawitam do was na chwilkę...

Wczoraj w toalecie zauważyłam na papierze śluz z lekkim rozmazem krwi (bardzo lekkim)!
Cały dzień było dobrze, ale dziś rano pojawiło się to znowu... Śluz jest krwisty gdy siedzę dłużej w toalecie... Tzn. przy oddawaniu stolca :/ Chociaż dziś to były raczej mleczne upławy z krwią... 😞
Dziś jadę do Pl. może będzie dobrze... W razie czego pójdę do szpitala (jak zdecyduje tak lekarz)...
Macie podobne objawy?! Ale ja mam stracha............................... 😞 😞 😞

HEJ GRUDNIÓWECZKI 🙂 🙂 🙂

NOC OKROPNA 😞 MĘCZYŁAM I MĘCZĘ SIĘ OKROPNIE Z GORĄCZKĄ, ZIMNEM I POTAMI 😞 BARTULEKS NA SZCZĘŚCIE SPAŁ SPOKOJNIE 🙂
GARDŁO MNIE BOLI I NIC PRZEŁKNĄĆ NIE MOGĘ 😞

EWO WIEM CO PRZEŻYWASZ MÓJ TEŻ SIĘ WCZORAJ UCHLAŁ JAK ŚWINIA I MIAŁAM GÓWNO POMOCY WCZORAJ GDZIE WTEDY JEJ NAJBARDZIEJ POTRZEBOWAŁAM 😞 TERAZ TO SIĘ PRZYMILA
ŻEBYM NIE BYŁA ZŁA NA NIEGO ALE JA NAWET NIE MAM SIŁY SIĘ ZŁOŚCIĆ ANI CIESZYĆ, JEDYNIE UŚMIECH NA TWARZY MAM JAK WIDZĘ MOJE KOCHANE DWA BĄBLE 🙂 🙂 🙂

O KUŹWA JAK MI W USZACH PISZCZY 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢

AGAW LENKA JEST ŚLICZNA I JAK SUPER POZUJE DO ZDJĘĆ 🤪 🤪

EWO JAK TY SUPER WYGLĄDASZ W OKULARKACH A PIOTRUŚ JEST PRZESŁODKI 🤪 🤪

PERSY MADZIA RÓWNIEŻ WYGLĄDA SUPER I JAK FAJNIE JUŻ SIEDZI 🤪 🤪 I MAM NADZIEJĘ ŻE KRZESEŁKO JUŻ WYBRALIŚCIE 😉

A CO DO ROZSZERZANIA DIETY TO DLA MNIE JEST MEKSYK 😜 😜 😜 😜 😜

PANNO NIKT MARIKA DA SOBIE RADĘ JAK NIE Z TWOJEJ PIERSI BĘDZIE PIĆ MLECZKO TO ZNAJDZIE SOBIE ZASTĘPCZE 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

LASKI JEDZIEMY NA POGOTOWIE B BARTUŚ TAKIEGO ATAKU KASZLU DOSTAŁ ŻE SZOK 😞 😞 😞 😞 😞 PIERDOLE NIECH ROBIĄ CO CHCĄ JA Z STAMTĄD NIE WYJDĘ 😠 😠 😠 😠

cześć dziewy 🙂

nas wczoraj nie było na brzuchu bo nie miałam czasu, a wieczorkiem byłam już tak padnieta, że mi się nie chciało czytać i pisać 🙂
mojemu dziecięciu odechciało się chodzić spać o 20 i idzie o 22:30 🤪

Lenka od agi świetna modelka 🙂

Ewa bardzo ładnie wyglądasz w okularach, miłego podziwiania światu 🙂
Agak nie denerwuj sie chłopem, ja wczoraj myślałam że mojemu walnę, co sprzatłam to nasyfił, w końcu się poddałam i wyszłam z Lenką z domu 😜
Persy to ja mam tak jak twój Krzysiek, może się zamienimy 😉

Wiola miłej niedzieli ze smokami, zdaj relację 😁

więcej nie pamiętam, wybaczcie 🙂

miłego dnia 😘

• Mamusia
Hej mamusie

nie będę odwoływać się do postów bo mało pamiętem... napiszę tylko że dzieciaczki na zdjęciach są cuuuudowne!!!

No i Emmax, Tobi napiszę, bo jesteś ostatnia i widzę Cię pod oknem odpowiedzi 🙂 że ja ubieram Szymka w body z krótkim i krótkie porkaski, no i cieniutkie skarpetki. W domku leży większość czasu bez portasków. A dziś w nocy spał nawet z rampersie na naramkach z nogawkami do kolanek i miał body z krótkim rękawkiem

nad nocka o wiele lepsza, nwet moge powiedzieć ze jestem względnie wyspana.

AgaK ojjj niedobrze, mam nadzieje ze wszystko będzie ok. trzymam kciuki!!!

• Mamusia
Ewa ladnie Ci w okularkach a Piortus sŁodziak 🙂 Dałam jej całe skrzydełko, nie wiem jak odmierzyc 10gr mięsa, pierdole. Nic jej nie jest.

Dla mnie tro rozszerzanie diety to czarna magia i tak jak ty Ewa im więcej czytam tym bardziej głupieję. Jak ty podajesz Piotrusiowi ten gliuten? Gotujesz kaszkę manna i dodaajesz do czegos?
Ja pier....

Musi byc kaszka manna?? Ja mam jaks kaszkę z zawatrością glutenu o smaku waniliopwym i moze po prostu dodam po lyżeczce raz dziennie do kaszki owocowej, jak myslicie?

Chzba si€ bede tzm kierowac i koniec http://bi.gazeta.pl/im/7/6853/m6853417.jpg

• Mamusia
Matko to rozszerzanie diety wydawało się takie proste jak się o tym słyszało a nie dotyczyło nas bezpośrednio. Czytam was i już się boję że czegoś zapomnę wprowadzić, coś wprowadze błędnie... Masakra jakaś... No ja mam jeszcze miesiąc ale już się boję, i na sama myśl że cycuś pójdzie częściowo w odstawkę aż mi przykro jest...

JEJKU KOBIETY ZDYCHAM 🤢 MAM 40 STOPNIOWE GORĄCZKI 🤢 NIE MOGĘ BARTKA PIERSIĄ KARMIĆ 😞
TOMEK ZAJMUJE SIĘ MAŁYM A TEN MAŁY URWIS NIE CHCE PIĆ MLECZKA 😠 😠 😠

TAK WIOLU MAM DZIŚ RAZEM Z BARTKIEM BYŁAM NA POGOTOWIU BO DOSTAŁ STRASZNEGO KASZLU ŻE PRAWIE SIĘ DUSIŁ TO I JA MAM I BARTUŚ 🙂
KUŹWA NIE MOGĘ ZBIĆ TEJ TEMPERATURY BO SPADA CO NAJWYŻEJ DO 38 STOPNI 😞

HEJ KOBIETKI

WRÓCILIŚMY. BYLIŚMY DZIŚ U TEŚCIÓW I U MOICH RODZICÓW. SPALŁAM SIE NA SŁONECZKU, ALE BEDE ZDYCHAC W NOCY. RAMIONA MNIE PIEKĄ ŻE SZOK.

BIEDNA AGUŚ Z BARTUSIEM 😞 KURUJCIE SIĘ KOCHANI 😘 😘

EWUNIU ŚLICZNIE WYGLĄDASZ W BRYLKACH 🙂 I PIOTREK SUPER MEN 🙂

A JA UBIERAM LENKE W BODY I KRÓTKIE SPODENKI I CHUSTECZKE NA GŁÓWKE

IDE COŚ ZJEŚĆ