Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej kobietki 🙂

AgaW niepotrzebnie sie cofalas zeby to rpzeczytac hehe 😁

Wiolka oby bylo tylko lepiej!!

MAartoR jakbys o mojej Wiki pisala z tym lobuzowaniem !! ostatnio jej ulubiona zabawa jest chowanie sie w szafie :| albo pod suszarka jak sa rozwieszone ubrania tak ze jej nie widac. i musze kupic zabezpieczenia do kontaktow. myslalam ze nie mam zadnych tak nmisko nad podloga ale ostatnio patrze a ta mokrymi paluchami grzebie w kontakcie !! o malo zawalu nie dostalam ..... do tego uwielbia szczypac, ciagnac za wlosy, gryzc :/ , rozrzucac gazety lezace pod telewizorem, pozerac telefony i piloty, rzucac zabawkami po calym lozeczku , spiewac do butelki jak do mikrofonu , chlapac sie w wodzie ( o taaaaak ! ) , zabierac mi lyzeczke jak ją karmie , pierdziec ustami ( zwlaszcza jak je zupke ) , wymuszac wszystko placzem, otwierac sobie drzwi i .... jedyne, niepowtarzalne, ulubione zajecie ---> obskubywanie i przewraacanie swiezo podlanych kwiatkow na dywan.

a ja sobie wlqasnie otwieram piwko i wlacze film 🙂

milego wieczoru ;*

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MARTO MOJA LENKA TEZ ZASUWA PO CAŁYM DOMU I TEZ CO DZIĘŃ MYJĘ DLA MOJEJ KRÓLEWNY PODŁOGĘ I NIE WIEM JAK TO SIĘ DZIEJE BO I TAK KOLANA MA CZARNE 😁
RÓWNIEŻ ZACZYNA MNIE GRYŹĆ SWOIMI KIEŁKAMI I WIDZĘ, ŻE SPRAWIA JEJ TO RADOCHĘ. CIEKAWĘ CZY RÓWNIE RADOSNA BĘDZIE, KIEDY MAMA W KOŃCU SIĘ ZDENERWUJE I ZABIERZE CYSIA 😁

COS MNIE GŁOWA ROZBOLAŁA....

DOBRANOC

• Mamusia
dzien dobry.. maly spal cala noc a teraz bajke oglada ale juz czolga sie na lozku do taty by go obudzic 🙂 powoli aczyna raczkowac wiec ja tez musze podlogi codziennie myc...

dzis jade na zakupy cos tesciowi kupic bo wczoraj sie nie udalo a jutro ma imieniny...

dzis chyba znajomi przyujada wiec bedzie pite oprocz mnie bo dziecko...

jak cos to milego dizonka

HELO LASENCJE 🙂

U NAS NOCKA OK 🙂

ALE U MNIE LEJE JAK BY KTO KRAN ODKRĘCIŁ 🤢 LEDWIE 20 STOPNI NA DZIŚ ZAPOWIADAJĄ 🤢

HALLO JUŻ STARCZY TEGO DESZCZU BO NA SPACER NIE MAM JAK IŚĆ 😠

MIŁEJ SOBOTY 😘 😘 😘

Witam Kobietki 🙂

U mnie nocka ok 🤪 Kamil spał w leżaczku od 22 do 3 i w łóżeczku od 3 do 6 🤪 no i teraz spał jeszcze na moim łóżku ALE KURWA ZJEBANI PIERDOLENI KIELCZANIE SĄ I NAPIERDALAJĄ W DYWANY W SOBOTĘ OD 8 RANO KURWA KURWA KURWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kamil mi cyca nie maltretował jeszcze ciekawe jak długo 🥴 😁

Ja jeszcze Kamila na podłodze nie puszczałam nigdy 🥴 on "jeździ" na nosie bo nie ma na tyle sił w rękach żeby jednocześnie mieć nogi i ręce w jednej pozycji żeby raczkować 😁 Dupkę ma w górze i jeździ na nosie więc nic by z tego nochala na podłodze nie zostało 🤪 😁

Kamil też jeszcze nie chorował, miał dwa razy zapisywany tylko syropek bo charczał ale żadnych antybiotyków ani gorączek nie miał i oby tak dalej 🙂 🙂 🙂

Przestali napierdalać w dywan Kamil się przekręcił na boczek i śpi dalej 🤪 nie ma jak mamine łóżko 😉

WITAM

U MNIE TEZ LEJE DESZCZ.

JA JUZ POSPRZĄTAŁAM BO WSTAŁYSMY O 7. LENA NIE CHCIAŁA DŁUZEJ SPAĆ A JA MAM OCZY NA ZAPAŁKI BO WCZORAJ DO PÓŹNA SIEDZIAŁAM Z MĘŻEM...

MIŁEJ SOBOTY

Ewa jak Ci zazdroszczę tego morza! 🤪 🤪 🤪

Moje dziecko jeszcze śpi!!! 🤪 🤪 🤪

Ja taki kojec ostatnio kupiłam na allegro, tylko coś Kamil spać w nim nie chce 🤨 😁

hej dziewczynki
w nocy byla burza 🤪 wkoncu mozna zyc w tym domu 😁
dzis spacer murowany jesli nie bedzie padac bo niebo jest strasznie pochmurne
moj szkrab wlasnie prubuje sie przemieszczac ale na podlodze mu sie nie podoba 🤢
ciekawe jak tam wiola ... juz w szpitalu czy jeszcze w domu 😞

• Mamusia
Hej kobietki 😉

ahh u mnie znowu leje :| wczoraj wyszlam z Wiki dopiero po o 19 i wrocilam po 20 bo znowu zaczynalo padac hmm.... kocham deszcze 🙂

AgaK kurcze wspolczuje :/ wiem ile kosztuje remont dachu ...... bo rok temu na wiosne mialam to u siebie.... cos strasznego!! rodzice jeszcze to splacaja bo wzieli kredyt....

wogole az sie zalamalam... podliczylam ostatnio wszystkie rachunki, raty, kredyty ile moi rodzice miesiecznie oplacaja i wyszlo mi ze 1300-1400zł samych oplat miesiecznie :|

a ja chcialam jutro jechac do Krzyska i tam sa takie festiwale czy cos bo Szczecinek ma 700lat istnienia i cale wakacje tak maja ale dupa, chyba nie pojade przez ten deszcz.

Milego dziewczyny
:*

• Mamusia
Asia no fajny ten kojec 😉 Korzystasz z niego w dzień? Bo mi chodzi głównie o to żeby wsadzać w niego Piotrka jak będę chciała iść do łazienki czy coś takiego.

AgaK współczuję 🤢

Fredeczko ja samą ratę kredytu mam 1200zł, a drugi tysiąc to opłaty więc nic mi nie mów 😮