Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MATKO KAJTUCHA Z SKĄD TEN TWÓJ FACET JĄ WYNALAZŁ 🤢 😁 CO TE KOBIETY NIEKTÓRE POTRAFIĄ WYMYŚLIĆ ABY UDUPIĆ SWOJEGO EKS 🤢

JA WAM OPISZĘ JEDNO HISTORIĘ PEWNEJ DZIEWCZYNY I KUZYNA MOJEJ PRZYBRANEJ KUZYNKI 🙂

OTÓŻ POZNAŁ ON LASKĘ KTÓRA ZASZŁA Z NIM W CIĄŻĘ 🙂 NIESTETY NIE BYŁO IM PISANE BYĆ RAZEM BO ONA TEŻ PIŁA INA DODATEK BRAŁA NARKOTYKI 😞 PRZED TYM ZANIM ZASZŁA BYŁA Z TAKIM GOŚCIEM KTÓRY JĄ BIŁ 😞 KIEDY DOWIEDZIAŁ SIĘ ŻE ONA JEST W CIĄŻY TO TEZ JĄ SZANTAŻOWAŁ NAWET MIAŁ JUŻ OD SĄDU ZAKAZ ZBLIŻANIA SIĘ DO NIEJ ALE ON TO WSZYSTKO MIAŁ GDZIEŚ 😞 KIEDY URODZIŁA SIĘ OLIWIER TO ONA ODDALA WŁAŚNIE GO DLA OJCA ABY MAŁY BYŁ BEZPIECZNY 🙂 ONA ZAWSZE DO NIEGO PRZYJEŻDŻAŁA WIĘC JAKO MATKA BYŁA WZOROWA 🙂 TAMTEN GOŚCIU POSZEDŁ NA PÓŁ ROKU DO WIĘZIENIA I ONA POTEM ZABRAŁA SYNKA 🙂 PEWNEGO RAZU DOSTAŁA LIST OD NIEGO ŻE SIĘ ZMIENIŁ ŻE CHE STWORZYĆ DLA NIECH WSPANIAŁĄ RODZINĘ ŻE ZAADOPTUJE OLIWIERKA A TA MU UWIERZYŁA 🙂 I OWSZEM PRZE KILKA TYGODNI BYŁO SUPER ALE ON ZNÓW WRÓCIŁ DO BICIA PICIA I ĆPANIA I NAWET MAŁEGO BIŁ 😞 WIĘC OJCIEC DZIECKA ZARAZ ZABRAŁ IM MAŁEGO 😞 ONI ZOSTALI POSTAWIENI PRZED SĄD 😞 ZOSTAŁY IM ZABRANE PRAWA RODZICIELSKIE 😞 NA SZCZĘŚCIE NIE ZDĄŻYŁA SIĘ ODBYĆ ROZPRAWA ADOPCYJNA 😞 ON ZNÓW TRAFIŁ ZA KRATKI A ONA MIAŁA DOZÓR POLICYJNY 😞
KIEDY TEN JUŻ WYSZEDŁ Z WIĘZIENIA ZABIŁ JĄ BO JAK TO W SĄDZIE POWIEDZIAŁ ŻE TO WSZYSTKO PRZEZ NIĄ 😞 MAŁY MA TERAZ 3 ALBO 4 LATKA I JEST SŁODKI BO CZASAMI WIDZĘ ICH NA MIEŚCIE 🙂

wiolu ciesze sie ze wkoncu ci sie udalo 🙂
fredeczka ja juz nie pamitam co napisalas 😁
kajtucha nie mam slow do tego twojego ... co on sobie wyobraza... moze chc zeby kolejna zona odeszla i zabrala dziecko ... trzymaj sie tam dzielnie

przegralam ... dorota byla lepsza ode mnie 😜

• Mamusia
Asiu poznaliśmy się w pracy... on kierowca pracował w firmie transportowej a ja pracowałam tam jako dyspozytor. Z tym że on w oddziale w Warszawie a ja w Poznaniu a on jezdził na tzw linii Warszawa Poznań wiec co drugi dzień był u nas. Zatrudnił sie jak ja byłam na urlopie a jak wróciłam i go zobaczyłam... loooooooo od razu powiedziałam że będzie mój chociaż na jedną noc 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Taki nasz wspólny znajomy się smiał ze jak wychodze na magazyn i Artur jest to moje hormony sie o sciany obijają 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

AgaK ja przez większość dnia bez pampersa trzymam Kamila jak taki gorąc jest 😁 a na potwierdzenie moich słów zlał mi się właśnie na kolana 🤪 😁
Jak siedzi na łóżku bez pampersa to zawsze mam około 15 minut spokoju bo się bawi swoim pintulintu 😁

Kajtucha rozwaliłaś mnie z tymi hormonami 🤪 😁

fredeczko a powiedz co z tym gościem co na weselu byłaś, nie wyszło ??? 🥴

MNIE KAJTUCHA TEŻ TYMI HORMONAMI ROZWALIŁA 😁 😁 😁 😁

ASIU JA TO TAK NIE MOGĘ BO WSZĘDZIE DYWANY ALBO WYKŁADZINY 😉 PINTULINTU DOBRE 😁 😁 😁

pokazała bym wam takie jedno zdjęcie ale nie wiem... 😁

nie mogę się powstrzymać jednak wstawię 🤪

a pintulintu moja teściowa tak mówi i mi się spodobało 🤪 😜

tak mnie załatwił ostatnio mój gagatek 🤪

Kamil robi kupę dwa razy dziennie jak tylko wstanie rano i około 14 więc wiem kiedy mu pampersika zakładać ale zdarza się czasami jeszcze raz kupa więc wali tam gdzie siedzi 😁 na kiece nakupkał mi 2 razy raz na łóżko i raz na leżaczek, nie brzydzę się kupy sprzątać więc luz 😁 (wymiocin nienawidzę sprzątać nawet po małym dziecku 🤢 )
A w całym mieszkaniu przeważają panele więc z gołą pupcią może paradować 😉 😁

Jak miałam miesiączki w czasie takich upałów to zawsze odparzona byłam 🤢 przetestowałam wszystkie dostępne podpaski na rynku i za każdym razem to samo a po tamponach to zawsze jakaś grzybica mi się przyplątała gin powiedział że taka moja natura 🥴 Więc jak patrze na Kamila w tym pampersiochu gdzie jest ponad 30 stopni to wolę mieć zasikane kolana niż on ma się męczyć 😉

• Mamusia
Hej dziewczynki.

Z góry przepraszam że nie odniose się do postów,ale już większości nie pamiętam.Wiem mniej więcej co się tam u Was dzieje 🙂

U nas no jak to u nas,mąż wczoraj przyjechał ale rozmawiać nie umieliśmy po za podstawowymi rzeczami to w domu była cisza.Dziś ranek koszmarny pożegnanie teścia bo zażyczył sobie kremacji więc otwarta trumna i żegnali się.No a jutro pogrzeb.No nic przyjemnego same wiecie to nie będę Wam pisała.U nas od rana upał niemiłosierny myśłałam że się rozpłyne w tej czerni 🤢 i dopiero teraz przyszła burza i nieźle wieje i leje.
No to tyle u nas,ja przyjechałam do małej bo koleżanka dłużej nie mogła siedzieć a mąż z iśką zostali u teściowej.Na pierwszy rzut oka trzyma się dobrze,ale wiecie jak to jest.Dominika tam jutro jedzie do niej bo się ugadały że przyjedzie na dwa tygodnie iśka będzie miała radoche a teściowa sama w domu nie będzie przesiadywać i myśleć.