Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

i jeszcze jedno bynajmniej w moim poście nie napisałam, że jakiekolwiek dziecko jest głupie, więc nie wkładaj mi takich słów w usta 😠 😠 😠 😠

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

OJ DZIEWCZYNKI DAJMY NA LUZ 😉 KAŻDA I TAK ZROBI CO UWAŻA ZA SŁUSZNE 🙂 🙂 🙂 🙂

MITTKO NO PEWNIE JAK MASZ TERAZ JAK WYSKOCZYĆ DO LEKARZA TO PEWNIE ŻE TAK 🙂

WIOLU TO SUPER ŻE JUŻ W DOMKU JESTEŚCIE 🙂 JAK OGARNIESZ SIĘ ZE WSZYSTKIM TO NAPISZ NAM CO I JAK 🙂

ANIUSIA EMMAX CISZA I SPOKÓJ ZROZUMIAŁE 😠 😠 😠 DOSTANIECIE PO DUPSKACH ZARAZ 😜 😜 😜 😜 BUZIOLE NA ZGODĘ PROSZĘ SOBIE DAĆ 😜 😁 😁 😁

OJ WIDZĘ ZAGORZAŁA DYSKUSJA NA TEMAT NOCNIKÓW 😁 😁
JA SIE NIE WYPOWIADAM, BO PÓKI CO NIE MAM ZDANIA NA TEN TEMAT. NIE ROZWAŻAŁAM JESZCZE TEGO ETAPU W ŻYCIU MOJEGO DZIECKA 😉

MY JUŻ PO SPACERKU. FAJNIE BYŁO 🙂

EWO TO FAKTYCZNIE ZAJEBIŚCIE EKSPRESOWA WYSYŁKA 🙂

WIOLUS WITAJ SPOWROTEM 🙂 NAPISZ SZYBCIUTKO CO TAM Z WYNIKAMI MAJECZKI

AGUŚK A JA SYPIALNIĘ CHCĘ W FIOLETACH 🙂 ALE CZERWIEŃ TEŻ JEST FAJNA MOIM ZDANIEM NA SYPIALNIĘ 🙂

MITTKO TO KORZYSTAJ PÓKI MAZ JEST I NAPRAW SWOJE PLECKI 🙂

IDE GOTOWAC POMIDORÓWĘ 🙂

Aguś, ja nikomu nie napisałam nic złego, kazda z nas wyraża tutaj swoje zdanie, ale przykro mi się robi, kiedy ktoś w tak agresywny sposób odpisuje na posty, które nawet nie były adresowane do jego osoby, tymbardziej, że wielokrotnia zaznaczałam, że każda matka robi jak chce i ja to szanuję, nigdy nie napisałam, że jakieś dziecko jest głupie i nie zostawię bez odpowiedzi czegoś takiego, czego nie napisałam a ktoś mi to przypisuje.
ja na forum jestem dla przyjemności i odetchnięcia od dnia codziennego i problemów jakie ono niesie i przynajmniej tutaj chciałabym się spotkać z rzyczliwością które od większości z was dostaję i staram się dać ją od siebie, jesli kogokolwiek uraziłam to przepraszam ale nigdy nie było to moim zamierzonym celem.

• Mamusia
Hej Mamusie!

Po pierwsze super,że Mariczka czuje się dobrze!

Po drugie, AgaW, świetne płytki, wybrałaś ceramikę tubądzin, która jest jakieś 5k m ode mnie i ceramikę paradyż, w której od lat pracuje mój wujek 😉

Po trzecie Wiolka pisz szybciutko jak Majeczka.

Po czwarte nie mam zdania na temat nocnika.

Po piąte mam lenia

Po szóste Basia-maruda znów śpi, a wstała dziś UWAGA! o 11.30!

Po siódme buziaki dla wszystkich

Wiolka fajnie, że już jesteś, odpocznij i pisz co się działo 🙂

mittka myślę, że mąż Ci pomoże, a Ty na spokojnie będziesz mogła iść do lekarza i szybko Ci przyjdzie, bo nie chcemy, żebyś się tak męczyła

PannaNikt to fajnie, że już jesteście w domu i na pewno szybko Marice przejdzie 🙂

Jeśli chodzi o nocniki to temat już zamknięty i przestać mi się kłócić, bo nie chce czasem oberwać. 🤢

• Mamusia
Hej kobietki xD

jestem ale na troche bo lece na poczte wyslac paczke 🙂

Emmax doskonale Cie rozumiem i szczerze mowiac nie spodobal mi sie rowniez ostatni post aniuuuusiii ale dajmy sobie spokoj 🙂)

WIKI WPIERDZIELALA LANE KLUSKI I PIEROGI Z JAGODAMI :d AZ SIE OBLIZYWALA HEHE 🙂

i cieszy mnie ze Wiki wkoncu bez zadnego meczeni8a sie, szybko i sprawnie siada sama 🙂 raczkuje tez 😁 chodzi za palce 😉 itd... ahh dumna jestem z tej mojej kruszynki 🙂

Ami zadko do nas zagladasz 😞( i prosze mi nie przypisywac czegos czego nie robie 😁 😁 😁 😁 😁 Ty wiesz o co chodzi xD hehe

moje dziecko śpi już 2,5 godziny z 2 przerwami na pomymlanie cysia 🤪 🤪

Wiolka daj znać chociaż jednym zdaniem co u Majeczki 🙂

Fredka ty to odważna z tym jedzeniem jesteś bo ja to się jakoś boję takie rzeczy typu pierogi dawać 😜

EMMAX JA TEŻ NIE STWIERDZIŁAM ŻE KTOŚ KOMUŚ COŚ ZŁEGO POWIEDZIAŁ TYLKO CHCĘ ABYŚCIE SIĘ JUŻ NIE KŁÓCIŁY I DAŁY SOBIE WIRTUALNEGO BUZIOLKA NA ZGODĘ 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Picasso, wykorzystałam ten czas na spanie razem z nią 🤪 spanie do 10 to u niej standard, ale dziś był rekord 🙂

Fredeczko czytam Was codziennie, tylko jakoś nie zawsze mam wenę pisać 🙂

Emmax, na optymistyczne zakończenie nocnikowej dyskusji chciałam Ci wkleić zdjęcie mojego szwagra w nocniku na głowie, na którym wygląda jak kowboj, ale nie mogę znaleźć.

na discovery travel and living leci ciąża z zaskoczenia.

A i fredeczko chrzestny mojej Basi to naprawdę fajny facet 🙂

emmax nie bój się, dziecko musi poznawać różne smaki i konsystencje, a dając tylko troszeczkę nie powinno mu zaszkodzić

Mój dzisiaj jadł mleko z lanymi kluskami, a wczoraj podziamdział naleśnika. 🙂

• Mamusia
Oj jak byście wiedziały co moja jadła i jada to dopiero byście się za głowe zlapały 😜
A właśnie gotuje jej rosołek i zaraz zrobie manne bo lane kluski coś mi nie wychodzą a tych kupnych o których mówiłyście nie mogę znaleźć 😞

Ja też bym obejrzała ten program, bo ostatnio moja siostra przeglądała programy i znalazła, ale nie mogę, bo po 1. sprzątam, a po 2. mój tata ogląda telewizję i za Chiny się od telewizora nie oderwie. 🤔