Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aaa napisała do mnie Akompf! Narzeka na brak czasu biedna, Basia ma cztery ząbki, dwa na dole dwa do góry ale do góry to chyba nie jedynki bo szeroko rozstawione no ale najważniejsze że przeprowadzają się do Wrocławia bo Pan Akompf 🙂 dostał tam dobra pracę i stawiają wszystko na jedną szalę. Spotkać się z nami nie da rady właśnie z tego względu.
No to na tyle

• Mamusia
No szkoda... Jadę do plusa w sobotę i mam nadzieję że tam mi to uruchomią bo ściągnęłam gg zapłaciłam i tel odmawia instalacji... Nie wiem o co loto...

Idę spać, coś mi się żygać chce i ciągle mi się odbija... Chyba po sosie pieczeniowym z torebki... Zawsze mi po nich coś nie tak ale dziś to aż przesadnie nie tak... Bleeee...

Dobranoc Fredeczko!

WITAM

NOC W MIARĘ. POBUDKA O 3 I O 7

LENKA SIĘ BAWI NA BALKONIE A MAMA CHYBA PÓJDZIE GOTOWAĆ BIGOS BO DOSTAŁAM KAPUSTĘ OD MAMUSI I COŚ Z NIĄ MUSZĘ ZROBIĆ..

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI

• Mamusia
Witam
u nas nocka w miarę choć mogłoby być lepiej.
Fredka sprawdzałam w necie i inni mają w tym tel gg
a ja się wkurzyłam w nocy bo mąż mi pisze że z bloku przy ulicy przez okno zjebała go baba o 4 rano że ma tam nie stawać ciężarówka bo ona nie może zasnąć... Dodam że mąż staje normalnie na ulicy przy parkingu, staje idzie do domu bierze jedzenie pije herbatę i jedzie ale że szanowna pani jest w ciąży i ma takie humory że chodzi z wiecznie obrażona mina, z nikim nie gada i ma fochy no to wychodzi na to że mąż nie może przyjechać do domu bo gdzie indziej stanąć nie można... Wrrr!!!

• Mamusia
Hejd ziewczyny!!

u nas nocka bez pobudki 😉 widze ze Wiki na czzworaka staje i steka wiec pewnie robi kupe ( ostatnio tylko na czworaka! ) wczoraj byla bez pampersa okupciala sobie nozki i pozniej cala sie tym gowienkiem wysmarowala haa :P

Kajtucha przypomnij sobie jak to bylo gdy my bylysmy w ciazy i wielce obrazone na wszystko i na wszystkich bylysmy 😉 skoro to przeszkadza to trzeba to uszanowac chociaz i tak po ulicy napewno ciezarowki jezdza wiec...... hm ?

AgaW daj bigosu troche 😁

HELOŁ BABOLCE 🙂

U NAS NOCKA OK 🙂 ALE BEZ ŻADNYCH REWELACJI 🙂

A JA AKOMPF DO WROCŁAWIA SIĘ PRZEPROWADZA 🤪 🤪 🤪
EWCIA I EMMAX BĘDĄ MIAŁY DO NIEJ BLIZIUTKO 😁 😁 😁 😁 😁

A MI SIĘ ZASTRZAŁ ZROBIŁ W PALCU 🤢 🤢 PALUCH MNIE CHOLERNIE BOLI 🤢 🤢 🤢 🤢

FREDECZKO TO WPADAJ PO TEN BIGOS, JUZ PRAWIE GOTOWY TYLKO JESZCZE CHWILKE SIE POGOTUJE 🙂

KAJTUCHA MAŻ NIECH OLEJE GADANIE BABY. JAK INNI ŚPIĄ TO ON MUSI PRACOWAĆ ... BEZ KOMENTARZA, ZASTANOWIŁA BY SIĘ BABA A POTEM GADAŁA...

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

U nas nocka zwyczajna.

Fredeczko nic z tych rzeczy 😜 wczoraj dostałam okres więc to nie to co myślisz 🙂

O Akompf jaka zmiana,fajnie że mężu dostał lepszą propozycje 🙂
A Emmax to jeszcze mieszka we Wrocławiu bo ona się chyba przeprowadzała i już chyba nie,chyba że mnie się coś pomyliło 😜

Kajtucha jeśli tylko można tam parkować to niech mąż oleje tą babe i nawet się nie przejmuje bo on też musi sobie pojeść,gorzej jak nie można parkować to głupie babsko może zadzwonić na policje i będzie kwas 🤢

ALE MA WKURWA NA MOJEGO OJCZULKA 😠 U MOJEGO OJCA OKNA SĄ DREWNIANE KTÓRE JUŻ WYMAGAJĄ WYMIANY, MÓJ OJCIEC MA EMERYTURKĘ I OSTATNIO BYŁA ROZMOWA ŻE JAK BYŁOBY O 200 ZŁOTYCH WIECEJ TO KUPIŁBY OKNA NA RATY DO SIEBIE DO DOMU, NO I DZIŚ PRZYSZŁA EMERYTURKA NO MOŻE NIE 200 ALE 160 WIECEJ DOSTAŁ WIĘC MU MÓWIĘ ŻE WZIĄŁ BY NA RATY A ON JUŻ ZMIENIŁ ZDANIE ŻE TE BĘDZIE NAPRAWIAŁ 😠 😠 😠NOSZ KURWA MAĆ JAK TEMU STAREMU CAPOWI PRZEMÓWIĆ DO ROZUMU ŻE BY KUPIŁ TE OKNA 😠 😠 I JA WIEM ŻE TE NA PEWNO NIE NAPRAWI BO ZANIM WEŹMIE SIĘ DO ROBOTY A ON JEST TAKI ŻE UMIE ZROBIĆ TYLKO JEST ZBYT DOKŁADNY I BAWI SIĘ TYM CO ROBI ZAMIAST WZIĄĆ SIĘ ZA TO KONKRETNIE 😠 😠 😠

DOBRA WYGADAŁAM SIĘ I TROSZKĘ LŻEJ 😁 😁 😁 😁 IDE DALEJ MU DZIURĘ WIERCIĆ W BRZUCHU 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
He Mamusie, u nas nocka OK. Jedna pobudka na jedzonko. W końcu sie zdecydowałam na NAN 2R. Wczoraj Madzi dałam i ze smakiem wypiła.
Co do wypełnienia to nadal sie zastanawiam jaki komplet wziąć...tyle jest tego na allegro że cieżko wybrać.
OOO...fajnie Akompf - Wrocław bardzo mi się podoba... 🙂
AgaK nie odpuszczaj tacie...męcz go do skutku 😁
Ja od wczoraj jestem na całkowitym bezrobociu. Koniec koncertów... 🤨
Czas poszukać pracy...

PERSY MÓJ BARTEK NIESTETY NIE UCZY SIĘ JEŚĆ SAMODZIELNIE 🙂 MI SIĘ WYDAJE ŻE TO ZA WCZEŚNIE 🙂 ON MA JESZCZE TAK ZWANE FIU BŹDZIU W GŁOWIE I PEWNIE WIĘKSZOŚĆ JEDZENIA WYLĄDOWAŁBY WSZĘDZIE A NIE W BUŹCE 😁 😁 😁
NO I NIE PIJE JESZCZE Z KUBECZKA 🙂
I WITAM W ŚRÓD BEZROBOTNYCH 😜 😉